SPR Rasisminvastainen viikko

Uutiset

Kiitos teille kaikille, kun olitte mukana toteuttamassa vuoden 2018 rasisminvastaisen viikon kampanjaa. Tärkeätä työtä! Tavoitimme miljoonia suomalaisia mediassa ja tuhansia tapahtumissa ympäri Suomea. Vaikutimme juuri niinkuin oli tarkoituskin!

Rasisminvastainen työ jatkuu edelleen Punaisessa Ristissä, vaikka Ei rasismille! - hanke loppuukin 31.5.2018. Kiitänkin teitä kaikkia myös näistä reilusta viidestä vuodesta, jona aikana Ei rasismille! -hanke on mahdollistanut extra resurssien avulla järjestömme rasisminvastaisen työn kehittämisen ja toteuttamisen isolla voluumilla.

Anna Buzaeva
Kuvaaja: Anna Buzaeva
"Arja Vainion puhe"

Suomen Punainen Risti myöntää Rasisminvastaisella viikolla Ennakkoluuloton edelläkävijä -palkinnon henkilölle, yhteisölle, työnantajalle tai yhdistykselle, joka on omassa toiminnassaan rohkeasti ja ennakkoluulottomasti edistänyt kaikkien ihmisten arvostavaa ja yhdenvertaista kohtelua sekä pääsyä osalliseksi suomalaiseen yhteiskuntaan. Kahdentoista vuoden aikana on Punainen Risti jakanut rasisminvastaisella viikolla eri puolilla Suomea Ennakkoluuloton edelläkävijä –tunnustuksia.

Mikael Mäki / Valmet Automotive
Kuvaaja: Mikael Mäki / Valmet Automotive
"SPR Varsinais-Suomen piirin toiminnanjohtaja Pauli Heikkinen ja monikulttuurisuustoiminnan kehittäjä Pauliina Pensikkala onnittelevat Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Saloa. "

Punainen Risti jakaa rasisminvastaisella viikolla 19.–25.3. tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille henkilöille, jotka toiminnallaan vähentävät ihmisten välisiä ennakkoluuloja.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.