Posion osasto

Markku Haapsaari
Kuvaaja: Markku Haapsaari
"Nälkäpäivänä osaston hernekeittoa"
Saara Kasurinen
Kuvaaja: Saara Kasurinen
"Lumirieha ikäihmisille Valmankodin rannasa"
Markku Haapsaari
Kuvaaja: Markku Haapsaari
"Pyörätuolikeräyksen tuotto"
Saara Kasurinen
Kuvaaja: Saara Kasurinen
"Toritupa kutsuu torille!"
Sijainti:
Muikkutie 4 as 1, 97900, Posio
Puhelin: 
0405706491
Sähköposti: 
sirpa.keranen2@gmail.com

Tervetuloa mukaan Posion osaston toimintaan! Olemme pieni virkeä osasto, joka haluaa tehdä yhteistyötä paikkakunnan muiden järjestöjen kanssa kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ea- toiminta ryhmään mahtuu aktiivisia ensiaputaitajia (jos et vielä ole, hankimme siihen koulutusta). Olemme mukana ystävätoiminnassa, muistikahvilatoiminnassa, kuulumme Vapeva- toimintaan, osana kriisityössä ja pidämme kahvilatoimintaa seurakunnan tarjoaman ruoka-avun yhteydessä.  Olemme tulleet nähdyksi myös Posion Messuilla. Päätapahtumamme on joka vuotinen nälkäpäivänkeräys. Joulukuinen puurotapahtuma keräsi yli 100 ruokailijaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan ja tekemään hyvää vapaaehtoisena! Pienikin apu on suuri apu toiselle!

Puheenjohtajana on Sirpa Keränen, 040 5706491, sirpa.keranen2@gmail.com, sihteerinä Merja Laine ja varapuheenjohtajana Esa Taurianen. Ea- vastaavat Esa: esa.tauriainen@outlook.com ja Nanna, nan.su@windowslive.com, Vapeva-vastaaja Merja, merjahlainen@icloud.com, muistikahvilavastaavat Seija, tuomisei@gmail.com,Terttu, terttu.loukusa@gmail.com. ja Irja , irjali.lohilahti@hotmail.fi.

 

Uutiset

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Punaisen Ristin Lapin  piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka Lapin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Tunnustus jaetaan Rasisminvastainen viikko -kampanjamme aikana maaliskuussa 2021.

Tunnusten saamisen perusteena voi olla yksittäinen teko tai pitkän linjan toiminta.

Hei SPR vapaaehtoinen Lapissa!

Koemme kaikki nyt paljon samankaltaisia tuntemuksia ja mietteitä johtuen poikkeusoloista. Lapin piiri kutsuu sinut mukaan jakamaan omia kokemuksia.

Askarruttaako omat voimavarat tai selviytymiskeinot? Haluatko oppia paremmin tukemaan myös muita?

Tervetuloa Henkisen tuen webinaariin keskiviikkona 27.5.2020 kello 17-19!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.