SPR Pirkkalan osasto

Sijainti:
-, 33960, Pirkkala
Puhelin: 
040 867 9958
Sähköposti: 
sprpirkkala@gmail.com

Kokoontumistila: Ollikantie 16 A, 33960 Pirkkala

Seuraa toimintaamme:

https://www.facebook.com/sprpirkkalanosasto
https://www.instagram.com/sprpirkkala/

Tutustu erilaisiin auttamisen tapoihin ja tule mukaan vaikut­tamaan omaan lähiy­mpäristöösi. Onko esimerkiksi ensiapuryhmässä toimiminen sinun juttusi?

Vapaaehtoisuus on yksi toimintamme pääperiaatteista, ja koko Punaisen Ristin liike on perustettu vapaaehtoisen aut­ta­misen pohjalle. Kotimaassa ihmisiä on autettu Punaisen Ristin vapaaehtoistyön voimin jo yli 140 vuoden ajan. Nykyisin vapaa­ehtoistemme muodostamia pai­kallisosastoja on jo satoja ympäri maata. Vapaaehtoisena olet Punaisen Ristin sankari. Tervetuloa mukaan!

SPR Pirkkalan osastossa meillä on jäseniä 178 (vuonna 2022). Vapaaehtoistyöllämme pyrimme suuntaamaan avun sitä eniten tarvitseville. Annamme myös maailmanlaajuisen apuun panoksemme muun muassa Nälkäpäivä-keräyksen voimin.

Punaisen Ristin vapaaeh­toisena voit auttaa juuri sinulle sopivalla tavalla niin usein kuin haluat ja esim. tunnin silloin tällöin. Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia, avun tarve kun vain kasvaa. Tule sellaisena kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua. Rohkeasti mukaan.

Ota yhteyttä

Ystävätoiminta: spr.pirkkala.ystavat@gmail.com

Ensiapu ja valmiustoiminta: ea.pirkkala.spr@gmail.com, puh. 045 105 7459

 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.