Oulunsalo

Sijainti:
c/o Paula Ratava, Merituulentie 3 C 14, 90460, Oulunsalo
Puhelin: 
+35840 5576272 (Paula Ratava) Huom. Laskutusosoitteemme on muuttunut. Lisätietoja sivun lopussa.
Sähköposti: 
paula.ratava(a)gmail.com

Kiitos, että olet Punaisen Ristin jäsen ja tuet jo jäsenmaksullasi auttamistyötä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Toimintaan sisältyy mm. ensiaputaitojen harjoittelua, etsintöihin osallistumista eri rooleissa, korona-apua, ystävätoimintaa, ikäihmisten tukemista ja lapsi- ja nuorisotyötä.

Ajankohtaista:

- Terveyspointin yksilövastaanotot ja kevään teematapahtumat:
- 24.4. klo 11-14 72 h Varautuminen. Mukana SPR Oulun piirin piiritoimiston ja Terveyspointin edustajat. Oulunsalon seurakunnan tilat.
- 29.5. klo 11 Sotepalvelut -erityisesti kesän aikana. Terveyspointti. Oulunsalon seurakunnan tilat.

Paikka: Oulunsalon seurakunnan toimitalo,Vattukuja 2.2 kerros.
Liikkuva Terveyspiste sopimuksen mukaan.
Auki: Maanantaisin kyläkamari klo 11.00-13.00 ja tiistaisin diakonia aamu klo 9.00-11.00.
Tiedustelut: puh.0407404135
Yhteistyössä Oulunsalon seurakunta,Oulunsalon Apteekki ja Pohde

Ensiapuryhmä kerran kuukaudessa yhdessä Kempeleen osaston kanssa. Kysy lisää, alla yhteystiedot!

- 15.5. klo 17:30 SPR Oulunsalon osaston toimijoiden yhteinen tapaaminen. Nuorisoseurantalo, Neuvoksenkuja 2. Tervetuloa tutustumaan muihinkin toimintaryhmiin!

Ohessa tietoa olemassa olevista toimintaryhmistämme. Lisäksi voit tutustua toimintamuotoihin, joita voisi alueellamme aloittaa. Voit myös ilmoittautua mukaan Oma Punainen Risti -palvelussa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Ota meihin yhteyttä!

Terveyspointti ja Ystävätoiminta: 
Haluaisitko olla tukena ikäihmisille terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä, toimia ystävänä yksinäisille, järjestää ikäihmisille yhteistapahtumia, pitää yhteyttä, kertoa terveydestä? Tutustu lisää Punaisen Ristin sivuilla: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/terveytta-edistamaan/ https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/ystavatoiminta/ 
Terveyspointin yhteyshenkilö: Annikki Lämsä, puh. 040 740 4135

Ystävätoiminnan yhteyshenkilö haussa!

Ensiapu- ja etsintäryhmä (yhdessä Kempeleen ryhmän kanssa): 
Kokisitko mieluisaksi harjoitella ensiaputaitoja ryhmän kanssa, osallistua tapahtumien ensiapupäivystyksiin tai tarjota esimerkiksi henkistä tukea? Vai voisitko olla apuna esimerkiksi tulipalo- tai muissa onnettomuustilanteissa, olla mukana etsinnöissä etsijänä, muonittajana tai vaikkapa kuljettajana, suunnitella alueellista valmiutta poikkeustilanteisiin varautumista varten, tutustua muutenkin Vapepaan?

Tutustu lisää ensiaputoimintaan Punaisen Ristin sivuilla: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiseksi-ensiapuryhm...
EA-toiminnan yhteyshenkilö: Kai Takalahti, puh. 0400 581 336

Tutustu lisää valmiustoimintaan Punaisen Ristin sivuilla:https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/mukaan-halytysryhmaan/
Valmiustoiminnasta lisätietoja: Paula Ratava, puh. 040 5576 272

Hallitus:
Olisiko sinun juttusi olla mukana ydinporukassa, joka kokouksissa suunnittelee ja toteuttaa toimintaa, on yhteyksissä Oulun piiriin ja Punaisen ristin keskustoimistoon, pitää huolta taloudesta ja kirjanpidosta, järjestää Nälkäpäivä-keräyksen ym. ja siten mahdollistaa vapaaehtoistyötä ja auttamista?

Jotain muuta? Kiinnostaisiko esimerkiksi kertoa lapsille ja nuorille Punaisen Ristin periaatteista: auttamisesta Suomessa ja muualla, ensiaputoiminnasta, järjestää kerhoja tai leirejä? Voit tutustua yleisesti vapaaehtoisten mahdollisiin tehtäviin täältä: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/ tai täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/25194. Tehtäviin järjestetään koulutusta ja tukea on tarjolla.

Tietoa koronaviruksesta https://koronavirus.punainenristi.fi/

Laskutusasioissa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteesee sprosastokirjanpito(a)redcross.fi. Huom! Uudet laskutusohjeet alla liitetiedostona!

Otathan yhteyttä, jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä Punaiseen Ristiin tai Oulunsalon paikallistoimintaan liittyen.

Ystävällisin terveisin koko aktiiviporukan puolesta,
Paula Ratava
Puheenjohtaja
Punaisen Ristin Oulunsalon osasto

Uutiset

Sotkamo.fi
Kuvaaja: Sotkamo.fi

Paltamon evakuointikeskuksen lanseeraus, pystyttäminen sekä esittely kuntalaisille pe 12.5.2023 klo 8-16.

Kainuun hyvinvointialue järjestää joka kunnassa evakuointikeskuksen pystyttämisen sekä esittelyn kuntalaisille. Nyt on vuorossa Paltamo.

➡ Tarvitsemme tapahtumaan paljon vapaaehtoisia monenlaisiin tehtäviin.

Lisätietoa tästä. 

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua!

Uusin Tässä ja Nyt -järjestötiedote on luettavissa sähköisenä täällä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.