Oulunsalo

Sijainti:
c/o Paula Ratava, Merituulentie 3 C 14, 90460, Oulunsalo
Puhelin: 
+35840 5576272 (Paula Ratava) Huom. Laskutusosoitteemme on muuttunut. Lisätietoja sivun lopussa.
Sähköposti: 
oulunsalo@punainenristi.fi

Kiitos, että olet Punaisen Ristin jäsen ja tuet jo jäsenmaksullasi auttamistyötä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan omien mahdollisuuksiesi mukaan. Toimintaan sisältyy mm. ensiaputaitojen harjoittelua, etsintöihin osallistumista eri rooleissa, korona-apua, ystävätoimintaa, ikäihmisten tukemista ja lapsi- ja nuorisotyötä.

Ajankohtaista:

-Terveys- ja luontokävely ma 3.10. klo 10. Lähtö
Oulunsalon Kapteenin apteekin edestä. Yhteistyössä Oulunsalon apteekin ja seurakunnan kanssa.

- Ystävätoiminnan peruskurssi 18.10. klo 17-20 Oulunsalon yhteisötalolla. Tervetuloa perehtymään Punaisen Ristin ystävätoimintaan! Tule paikalle osoitteeseen Kauppiaantie 5, valtuustosali 2.krs.
Ilmoittautumiset: https://oma.punainenristi.fi/event/17236

- Hyvän mielen kahvila joka kuun 1. torstai klo 16-18 Oulunsalon kirjastolla! Mainos sivun alareunassa. Kyseessä on rento kohtaamispaikka kaikille. Kaikki olette sydämellisesti tervetulleita! Tapaamiset Oulunsalon kirjaston 2. krs monitoimitilassa, osoitteessa Karhuojantie 2. Tiloissa on myös hissi. Järjestäjinä SPR Oulunsalon Ystävätoiminta.

-Oulunsalon ommaiskahvila 18.10. klo 13-15. Seurakunnan toimitalola, Vattukuja 2. Yhteistyössä Oulunsalon seurakunnan kanssa. Tervetuloa kaikki uudet ja nykyiset omaishoitajat, aiheesta kiinnostuneet ja myös entiset omaishoitajat! Ei tarvitse olla virallinen omaishoitaja!

Ohessa tietoa olemassa olevista toimintaryhmistämme. Lisäksi voit tutustua toimintamuotoihin, joita voisi alueellamme aloittaa. Voit myös ilmoittautua mukaan Oma Punainen Risti -palvelussa: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/. Ota meihin yhteyttä!

Terveyspointti ja Ystävätoiminta: 
Haluaisitko olla tukena ikäihmisille terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyössä, toimia ystävänä yksinäisille, järjestää ikäihmisille yhteistapahtumia, pitää yhteyttä, kertoa terveydestä? Tutustu lisää Punaisen Ristin sivuilla: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/terveytta-edistamaan/ https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/ystavatoiminta/ 
Terveyspointin yhteyshenkilö: Annikki Lämsä, puh. 040 740 4135
Ystävätoiminnan yhteyshenkilöt: Pirjo Hölttä ja Sari Levälampi, puh. 040 124 1774, sarijapirjo(a)gmail.com

Ensiapu- ja etsintäryhmä (yhdessä Kempeleen ryhmän kanssa): 
Kokisitko mieluisaksi harjoitella ensiaputaitoja ryhmän kanssa, osallistua tapahtumien ensiapupäivystyksiin tai tarjota esimerkiksi henkistä tukea? Vai voisitko olla apuna esimerkiksi tulipalo- tai muissa onnettomuustilanteissa, olla mukana etsinnöissä etsijänä, muonittajana tai vaikkapa kuljettajana, suunnitella alueellista valmiutta poikkeustilanteisiin varautumista varten, tutustua muutenkin Vapepaan?

Tutustu lisää ensiaputoimintaan Punaisen Ristin sivuilla: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/vapaaehtoiseksi-ensiapuryhm...
EA-toiminnan yhteyshenkilö: Kai Takalahti, puh. 0400 581 336

Tutustu lisää valmiustoimintaan Punaisen Ristin sivuilla:https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/mukaan-halytysryhmaan/
Valmiustoiminnasta lisätietoja: Paula Ratava, puh. 040 5576 272

Ruoka-apu:
Ruoka-avun elintarvikkeet on tarkoitettu vähävaraisille henkilöille Suomessa. Jakamisessa noudatetaan tasa-arvon ja syrjimättömyyden periaatteita. Punainen Risti on yksi 34:sta kumppanijärjestöstä, jotka huolehtivat ruoka-avun käytännön jakamisesta eri puolilla Suomea. Oulunsalossa ruoka-apu toteutetaan yhdessä seurakunnan kanssa. Ruoka-avun jakamisen yhteydessä Punaisen Ristin osastot esittelevät toimintaansa sekä tarjoavat usein myös muita palveluja.

Hallitus:
Olisiko sinun juttusi olla mukana ydinporukassa, joka kokouksissa suunnittelee ja toteuttaa toimintaa, on yhteyksissä Oulun piiriin ja Punaisen ristin keskustoimistoon, pitää huolta taloudesta ja kirjanpidosta, järjestää Nälkäpäivä-keräyksen ym. ja siten mahdollistaa vapaaehtoistyötä ja auttamista?

Jotain muuta? Kiinnostaisiko esimerkiksi kertoa lapsille ja nuorille Punaisen ristin periaatteista: auttamisesta Suomessa ja muualla, ensiaputoiminnasta, järjestää kerhoja tai leirejä? Voit tutustua yleisesti vapaaehtoisten mahdollisiin tehtäviin täältä: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi/ tai täältä: https://rednet.punainenristi.fi/node/25194. Tehtäviin järjestetään koulutusta ja tukea on tarjolla.

Tietoa koronaviruksesta https://koronavirus.punainenristi.fi/

Laskutusasioissa, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteesee sprosastokirjanpito(a)redcross.fi. Huom! Uudet laskutusohjeet alla liitetiedostona!

Otathan yhteyttä, jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä Punaiseen Ristiin tai Oulunsalon paikallistoimintaan liittyen.

Ystävällisin terveisin koko aktiiviporukan puolesta,
Paula Ratava
Puheenjohtaja
Punaisen Ristin Oulunsalon osasto

Uutiset

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua!

Uusin Tässä ja Nyt -järjestötiedote on luettavissa sähköisenä täällä.

Uusin Tässä ja Nyt -piiritiedote 4-2019 on nyt luettavissa sähköisenä täältä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.