Orivesi

Nelli Jokela
Kuvaaja: Nelli Jokela
"Lähimmäisen kamari, Lokakuu 2018"
Susanna Palviainen-Liukkonen
Kuvaaja: Susanna Palviainen-Liukkonen
Sijainti:
Latokartanontie 2, 35300, Orivesi
Puhelin: 
+358 45 8669 638
Sähköposti: 
orivesi@punainenristi.fi

AJANKOHTAISTA 07/2022

Lähimmäisen Kamari on saanut uuden emännän, Pirjo Koskisen ja näin ollen Kamarin ovet aukeavat maanantaina 8.8.2022 klo 10.00 - Tervetuloa ilmaisille avajaiskahveille ma-ti 8.-9.8. klo 10-14!

Lähimmäisen Kamari / SPR Orivesi
Latokartanontie 2
35300 Orivesi

Lähimmäisen Kamari avoinna
Maanantaisin ja tiistaisin klo 10-14
Keskiviikkoisin emäntä on tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Ystävänpäivänä 14.2. Lähimmäisen Kamarilla järjestettiin ohjelmallinen ystävänpäivän juhla ja kahvittelut. Esiintymässä olivat mm. Lasosen sisarukset jotka esittivät musiikkiesityksen.

Kiitos kaikille juhlassa mukanaolleillen, niin yleisölle kuin esiintyjillekin!

Oriveden osaston keräämä Nälkäpäivä potti oli tänä vuonnaennakkoarvioin mukaan hienot 2500€.  Kerääjiä oli liikenteessä niin Orivedellä kuin Eräjärvelläkin, kouluilla ja kylillä. Kaiken kaikkiaan kerääjiä jalkautui Orivedellä 22 henkilöä, lämmin kiitos kaikille lahjoituksen tehneille sekä erityiskiitos teille ahkerille kerääjille! Olette erittäin tärkeä osa SPR:n joka syksyistä Nälkäpäiväkeräystä, ilman teitä ei myöskään onnistuisi keräys! <3

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.