Orivesi

Susanna Palviainen-Liukkonen
Kuvaaja: Susanna Palviainen-Liukkonen
Sijainti:
Latokartanontie 2, 35300, Orivesi
Puhelin: 
+358458669638
Sähköposti: 
orivesi@punainenristi.fi

  Olemme myös Facebookissa

 

AJANKOHTAISTA: 

Järjestö juhlii 140-vuotiasta taivaltaan

 

Punaisen Ristin viikkoa 8.–14.5.2017 vietetään maailmanlaajuisesti järjestön perustajan Henry Dunant’n syntymän (8.5.1828) kunniaksi.

 

Tämä vuosi on erityinen, sillä Suomen Punainen Risti täyttää 140 vuotta. Järjestö juhlii pyöreitä vuosia auttajakurssin lisäksi juhlavuoden valokuvanäyttelyllä.

 

Historiallinen näyttely vie aikamatkalle Suomen historiaan ja esittelee, mitä järjestö on tehnyt Suomessa edistääkseen ihmisten terveyttä, ensiaputaitoja, sosiaalista hyvinvointia ja valmiutta kohdata onnettomuuksia. Näyttelyyn voi käydä tutustumassa Oriveden kaupungin kirjastossa 8.-13.5.2017.

 

 

Seuraa Suomen Punaisen Ristin juhlavuotta verkkosivuillamme https://www.punainenristi.fi/juhlavuosi ja sosiaalisessa mediassa #punainenristi140, #auttaja. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Punaisen Ristin Hämeen piiri järjestää villasukkatempauksen, jossa osaston neulepuikkojen pyörittäjät saavat toteuttaa oman visionsa Punaisen Ristin periaatteista villasukkien muodossa. Seitsemän Punaisen Ristin periaatettahan ovat inhimillisyys, tasapuolisuus, puolueettomuus, riippumattomuus, vapaaehtoisuus, yleismaailmallisuus ja ykseys.

Villasukat voi tuoda Lähimmäisen Kamarille syyskuun alkuun mennessä, josta ne toimitetaan Tampereelle piiritoimistoon 30.9.2017 mennessä. Juhlatoimikunta valitsee parhaat villasukat näytille 14.10. järjestettävään juhlaan Tampereella. Vuoden päätteeksi jouluna 2017 villasukat lahjoitetaan Hämeen piirin ystävätoiminnassa mukana oleville henkilöille.

Nyt Kamarin neulojien puikot suhisemaan ja ideoita pulppuamaan!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole utelias ja tule tutustumaan osaston toimintaan! Ota yhteyttä osastoon sähköpostilla, soita Lähimmäisen kamarille tai suoraan toimintaryhmän vetäjälle.

Suomen Punaisen Ristin Oriveden osasto toimii aktiivisesti paikkakunnalla. Osaston toimitila sijaitsee aivan Oriveden keskustassa (kaupungintalon vieressä, seurakuntataloa vastapäätä).

Uutiset

Osastomme on koordinoinut vapaaehtoisvoimin järjestettyä toimintaa Oriveden kaupungin ylläpitämän pakolaisten hätämajoituksen asukkaille. Vapaaehtoiset ovat ideoineet jo monenlaista kerhotoimintaa ja porukalla on osallistuttu myös paikallisiin tapahtumiin. SPR Oriveden osasto tarjoaa tukea jo mukana oleville ja uusille toiminnasta kiinnostuneille vapaaehtoisille.

SPR ja MLL perustivat yhdessä Terhokerhon Orivedelle. Aluksi tapaamisia on kolme, sitten päätetään jatkosta. Nyt siis kaikki uteliaat ja innokkaat mukaan tukemaan toimintaa!

Tapahtumat

1.9.2018
Sijainti:
Kalkun kehätie 4, 33330, Tampere
20. - 22.9.2018
Sijainti:
-, 35300, ORIVESI

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.