Orivesi

Nelli Jokela
Kuvaaja: Nelli Jokela
"Lähimmäisen kamari, Lokakuu 2018"
Susanna Palviainen-Liukkonen
Kuvaaja: Susanna Palviainen-Liukkonen
Sijainti:
Latokartanontie 2, 35300, Orivesi
Puhelin: 
+358 45 8669 638
Sähköposti: 
orivesi@punainenristi.fi

AJANKOHTAISTA Eräjärven ja Oriveden osastot yhdistyvät vuoden 2019 alussa Kesällä olleessa yhteispalaverissa Hämeen piiri,  Oriveden-, Eräjärven osastojen kanssa, päädyttiin siihen että yhdistyminen astuu voimaan 2019 alusta. Eräjärven osaston toiminta on hiipunut johtuen vähenneestä aktiivisten määrästä. On ollut hankalaa saada mukaan uusia jäseniä ja siksi toimintaa Eräjärvellä halutaan pitää yllä ja innostaa uusia harrastajia mukaan toimintaan pelkäämättä, että joutuisi esim. hallitusvastuuseen. Hämeen piiri on suositellut Oriveden ja Eräjärven osastojen yhdistymistä.

 

Ajatuksena on, että Eräjärven osasto toimii jaoksena Oriveden osaston alla, kaikki hallinnollinen tapahtuu Oriveden järjestämänä, joten vastuuta hallituksen keräämiseksi ei ole. Vaikka osasto yhdistyvät, tämä ei suinkaan tarkoita sitä että toiminta Eräjärvellä unohdettaisiin. Yhdistymiseltä odotetaan tehokkaampaa yhteistyötä Oriveden ja Eräjärven välillä. Tämän myötä pyritään kokoamaan joukko ahkeria toimijoita, jotta Eräjärvelläkin pystyittäisiin toteuttamaan mielekkäitä tempauksia ja tekemistä.

Molemmat osastot ovat perustettu 1950-luvulla, ja osastojen yhdistämisen myötä jäsenmäärä tulee olemaan noin 350 jäsentä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole utelias ja tule tutustumaan osaston toimintaan! Ota yhteyttä osastoon sähköpostilla, soita Lähimmäisen kamarille tai suoraan toimintaryhmän vetäjälle.

Suomen Punaisen Ristin Oriveden osasto toimii aktiivisesti paikkakunnalla. Osaston toimitila sijaitsee aivan Oriveden keskustassa (kaupungintalon vieressä, seurakuntataloa vastapäätä).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Olemme myös Facebookissa

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

Ystävänpäivänä 14.2. Lähimmäisen Kamarilla järjestettiin ohjelmallinen ystävänpäivän juhla ja kahvittelut. Esiintymässä olivat mm. Lasosen sisarukset jotka esittivät musiikkiesityksen.

Kiitos kaikille juhlassa mukanaolleillen, niin yleisölle kuin esiintyjillekin!

Oriveden osaston keräämä Nälkäpäivä potti oli tänä vuonnaennakkoarvioin mukaan hienot 2500€.  Kerääjiä oli liikenteessä niin Orivedellä kuin Eräjärvelläkin, kouluilla ja kylillä. Kaiken kaikkiaan kerääjiä jalkautui Orivedellä 22 henkilöä, lämmin kiitos kaikille lahjoituksen tehneille sekä erityiskiitos teille ahkerille kerääjille! Olette erittäin tärkeä osa SPR:n joka syksyistä Nälkäpäiväkeräystä, ilman teitä ei myöskään onnistuisi keräys! <3

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.