Orivesi

Nelli Jokela
Kuvaaja: Nelli Jokela
"Lähimmäisen kamari, Lokakuu 2018"
Susanna Palviainen-Liukkonen
Kuvaaja: Susanna Palviainen-Liukkonen
Sijainti:
Latokartanontie 2, 35300, Orivesi
Puhelin: 
+358 45 8669 638
Sähköposti: 
orivesi@punainenristi.fi

AJANKOHTAISTA Eräjärven ja Oriveden osastot yhdistyvät vuoden 2019 alussa Kesällä olleessa yhteispalaverissa Hämeen piiri,  Oriveden-, Eräjärven osastojen kanssa, päädyttiin siihen että yhdistyminen astuu voimaan 2019 alusta. Eräjärven osaston toiminta on hiipunut johtuen vähenneestä aktiivisten määrästä. On ollut hankalaa saada mukaan uusia jäseniä ja siksi toimintaa Eräjärvellä halutaan pitää yllä ja innostaa uusia harrastajia mukaan toimintaan pelkäämättä, että joutuisi esim. hallitusvastuuseen. Hämeen piiri on suositellut Oriveden ja Eräjärven osastojen yhdistymistä.

 

Ajatuksena on, että Eräjärven osasto toimii jaoksena Oriveden osaston alla, kaikki hallinnollinen tapahtuu Oriveden järjestämänä, joten vastuuta hallituksen keräämiseksi ei ole. Vaikka osasto yhdistyvät, tämä ei suinkaan tarkoita sitä että toiminta Eräjärvellä unohdettaisiin. Yhdistymiseltä odotetaan tehokkaampaa yhteistyötä Oriveden ja Eräjärven välillä. Tämän myötä pyritään kokoamaan joukko ahkeria toimijoita, jotta Eräjärvelläkin pystyittäisiin toteuttamaan mielekkäitä tempauksia ja tekemistä.

Molemmat osastot ovat perustettu 1950-luvulla, ja osastojen yhdistämisen myötä jäsenmäärä tulee olemaan noin 350 jäsentä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole utelias ja tule tutustumaan osaston toimintaan! Ota yhteyttä osastoon sähköpostilla, soita Lähimmäisen kamarille tai suoraan toimintaryhmän vetäjälle.

Suomen Punaisen Ristin Oriveden osasto toimii aktiivisesti paikkakunnalla. Osaston toimitila sijaitsee aivan Oriveden keskustassa (kaupungintalon vieressä, seurakuntataloa vastapäätä).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Olemme myös Facebookissa

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti on osa kansainvälistä Punaista Ristiä. SPR on julkisoikeudellinen avustus- ja vapaaehtoisjärjestö, jolla on toimintaa maamme jokaisessa kunnassa.

SPR Hämeen piiri vastaa Punaisen Ristin kotimaan toiminnan toteuttamisesta kolmen maakunnan (Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Päijät-Häme) alueella. Hämeen piirin tehtävänä on tukea alueellaan olevaa 54 SPR:n paikallisosastoa, joissa tapahtuvaa vapaaehtoistoimintaa tukemaan haemme

NUORISOTOIMINNAN KEHITTÄJÄÄ

Oriveden osaston keräämä Nälkäpäivä potti oli tänä vuonnaennakkoarvioin mukaan hienot 2500€.  Kerääjiä oli liikenteessä niin Orivedellä kuin Eräjärvelläkin, kouluilla ja kylillä. Kaiken kaikkiaan kerääjiä jalkautui Orivedellä 22 henkilöä, lämmin kiitos kaikille lahjoituksen tehneille sekä erityiskiitos teille ahkerille kerääjille! Olette erittäin tärkeä osa SPR:n joka syksyistä Nälkäpäiväkeräystä, ilman teitä ei myöskään onnistuisi keräys! <3

Kenttäsairaalan henkilökunta halusi kiittää tällä kuvalla kaikkia Nälkäpäivä-lahjoittajia ja vapaaehtoisia. 

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.