Orivesi

Nelli Jokela
Kuvaaja: Nelli Jokela
"Lähimmäisen kamari, Lokakuu 2018"
Susanna Palviainen-Liukkonen
Kuvaaja: Susanna Palviainen-Liukkonen
Sijainti:
Latokartanontie 2, 35300, Orivesi
Puhelin: 
+358 45 8669 638
Sähköposti: 
orivesi@punainenristi.fi

AJANKOHTAISTA Eräjärven ja Oriveden osastot yhdistyvät vuoden 2019 alussa Kesällä olleessa yhteispalaverissa Hämeen piiri,  Oriveden-, Eräjärven osastojen kanssa, päädyttiin siihen että yhdistyminen astuu voimaan 2019 alusta. Eräjärven osaston toiminta on hiipunut johtuen vähenneestä aktiivisten määrästä. On ollut hankalaa saada mukaan uusia jäseniä ja siksi toimintaa Eräjärvellä halutaan pitää yllä ja innostaa uusia harrastajia mukaan toimintaan pelkäämättä, että joutuisi esim. hallitusvastuuseen. Hämeen piiri on suositellut Oriveden ja Eräjärven osastojen yhdistymistä.

 

Ajatuksena on, että Eräjärven osasto toimii jaoksena Oriveden osaston alla, kaikki hallinnollinen tapahtuu Oriveden järjestämänä, joten vastuuta hallituksen keräämiseksi ei ole. Vaikka osasto yhdistyvät, tämä ei suinkaan tarkoita sitä että toiminta Eräjärvellä unohdettaisiin. Yhdistymiseltä odotetaan tehokkaampaa yhteistyötä Oriveden ja Eräjärven välillä. Tämän myötä pyritään kokoamaan joukko ahkeria toimijoita, jotta Eräjärvelläkin pystyittäisiin toteuttamaan mielekkäitä tempauksia ja tekemistä.

Molemmat osastot ovat perustettu 1950-luvulla, ja osastojen yhdistämisen myötä jäsenmäärä tulee olemaan noin 350 jäsentä.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ole utelias ja tule tutustumaan osaston toimintaan! Ota yhteyttä osastoon sähköpostilla, soita Lähimmäisen kamarille tai suoraan toimintaryhmän vetäjälle.

Suomen Punaisen Ristin Oriveden osasto toimii aktiivisesti paikkakunnalla. Osaston toimitila sijaitsee aivan Oriveden keskustassa (kaupungintalon vieressä, seurakuntataloa vastapäätä).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Olemme myös Facebookissa

 

 

Uutiset

P. Peltonen / SPR Häme
Kuvaaja: P. Peltonen / SPR Häme

SPR Vilppulan osasto avasi uuden tomitilansa helteisen kesäkuun päätteeksi 30.6. Rennon juhlahumun keskellä katseet suunnattiin jo tulevan syksyn myötä alkavaan toimintaan ja yhteistyökuvioihin. Katso lisää kuvia piirin FB -sivuilla (ne on Johanna ottanut uuden kännykkänsä kameralla ;). 

Peltonen/SPR Häme
Kuvaaja: Peltonen/SPR Häme
"Hyvää kesää!"

Olemme jaksottaneet lomiamme siten, että tavanomaista useampi työntekijä on kesä-heinäkuun ajan tavoitettavissa.

Akuuteissa asioissa päivystysvastuut: 
15.6.-12.7. ohjelmapäällikkö Salla Heiskanen (puh. 040 809 3568) 
13.7.-9.8. toiminnanjohtaja Pentti Savolainen (040 776 4891)

Lue lisää!

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.