Orimattila

Sijainti:
Purotie 2 c/o Hyvänolon Farfalla, 16300, Orimattila
Puhelin: 
+358 40 535 3767
Sähköposti: 
orimattilanosasto@gmail.com

 

Orimattilan osastossa on aktiivisesti toimiva ensiapuryhmä, hoidamme verenluovutustilaisuuksien kahvitarjoilun ja tiedottamisen paikkakunnalla, järjestämme ystävätoimintaa ja olemme mukana pakolaisten kotouttamisessa. MLL:n kanssa yhteistyössä pidämme Terhokerhoa. Järjestämme myös ensiapukursseja. Nälkäpäivä-keräys on jokasyksyinen tapahtuma, joka saa aina myönteistä huomiota orimattilalaisten keskuudessa ja johon myös koulut osallistuvat.

Jos tarvitset ensiapupäivystystä tapahtumaan kts. ensiapupäivystyksen tilaaminen.

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Hanna Linnakko
Kuvaaja: Hanna Linnakko

Hyvä Joulumieli -keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään.

Haetaan kaksi harjoittelijaa keväälle 2017

Pirkko Heinonen
Kuvaaja: Pirkko Heinonen
"Tule mukaan avun ketjuun!"

Nälkäpäivä lähestyy. Perjantaina syyskuun 16. päivänä olemme Orimattilan keskustassa ja Artjärvellä keräyslippaiden kanssa. S-marketin aulassa myymme Nälkäpäivä-leipää, tänäkin vuonna paikallisten leipomoiden taattuja herkkuja. Myös monissa kouluissa järjestetään keräys. Keräyksen koko tuotto menee SPR:n katastrofirahastoon, jonka varoilla autetaan sotien ja luonnonmullistusten uhreja maailmalla sekä onnettomuuksia kohdanneita Suomessa. Tule sinäkin kerääjäksi! Tunniksi tai kahdeksi, oman aikataulusi mukaan. Keräysjohtaja Jyrki Kangas odottaa yhteydenottoasi, soita 045 852 7103.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.