Orimattila

Sijainti:
Pakaantie 1, 16300, Orimattila
Puhelin: 
040 535 3767
Sähköposti: 
sprorimattila@gmail.com

Orimattilan osasto auttaa Veripalvelua verenluovutustilaisuuksien kahvitarjoilussa ja tiedottamisessa paikkakunnalla.

Olemme MLL:n kumppanina Terhokerhossa. Osastollamme on myös ystävätoimintaa, jonka vastuuhenkilönä on Sirpa Kangas, sirpa.kangas(at)phnet. Ota häneen yhteyttä jos haluat löytää ystävän tai olla ystävä jollekin toiselle

Nälkäpäivä-keräys on jokasyksyinen tapahtuma, joka saa aina myönteistä huomiota orimattilalaisten keskuudessa ja johon myös koulut osallistuvat.

Tule mukaan osastoomme!
Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia.
Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla.

Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita.

Ystävällisin terveisin,

Orimattilan osaston väki.

Uutiset

SPR Orimattilan osaston sääntömääräinen

KEVÄTKOKOUS pidetään maanantaina 28.3.22 klo 18 alkaen

osaston toimitilassa Kehräämöllä, Pakaantie 1 A, Orimattila.

Esillä sääntömääräiset asiat.

 

Tervetuloa!

Suomen Punainen Risti on perustanut Maahanmuuttoviraston pyynnöstä valtakunnallisen infopisteen, joka vastaa kysymyksiin ja kokoaa tietoa tarjottavasta avusta Ukrainan kriisiin liittyen.

Infopiste on avoinna arkisin klo 9-16. Infopisteessä Suomen Punaisen Ristin työntekijät keräävät tietoa Punaiseen Ristiin saaduista avuntarjouksista yksityishenkilöiltä, yhteisöiltä, järjestöiltä, ja yrityksiltä sekä muilta mahdollisilta tahoilta. Tietoa kerätään muun muassa kuntien ja yksityishenkilöiden tarjoamista majoituskohteista, tavaralahjoituksista ja palveluista.

SPR Orimattila järjestää Ukraina-lipaskeräyksen lauantaina 5.3.2022. S-Marketin aulassa on silloin klo 9-15 toimintapiste, jossa esitellään SPR:n toimintaa ja josta lipaskerääjät hakevat ja palauttavat lippaansa. Huom! Kerääjien henkilöllisyys tarkistetaan lippaita luovutettaessa. SPR Orimattila ei ota vastaan materiaalilahjoituksia, jotka voi toimittaa SPR:n Lahden Konttiin, Ajokatu 65, 15500 Lahti, ma–pe klo 9–18 | La klo 9–16. Tervetuloa mukaan, sinua tarvitaan! Lyhytkin aika kerääjänä riittää.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.