Nousiainen

Sijainti:
Torikuja 6, 21270, Nousiainen
Sähköposti: 
nousiainen@punainenristi.fi

Uutiset

Kesäterassitoiminta alkaa SPRn Nummen Kammarissa (Torikatu 6, Nousiainen) torstaina 8.6.2017 jatkuen joka torstai klo 12 - 15 elokuun puoleenväliin asti.
Kauniina aurinkoisena päivänä seurustelemme ulona "terassilla" ja pelaamme suuren suosion saanutta mölkkypeliä. Onnekkain pelaaja palkitaan kesäterassin päättäjäisissä. Muutakin mukavaa yhdessäoloa on suunnitteilla.
Sateen sattuessa seurustelemme sisällä, kuuntelemme musiikkia yms.
Tervetuloa viettämään rattoisia torstaipäiviä kanssamme!

Tutut Kammarin päivystäjät

 

"Leinakkalan emäntä ja isäntä ja Maija Seikas"

Oma hyvinvointi on kaiken A ja O, ja itsestäkin on lupa pitää huolta. Tätä muistuteltiin mieliin SPR:n Mietoisten osaston kevättempauksessa, jossa Vakan alueen SPR –aktiivit pääsivät tapaamaan toisiaan ja kuulemaan vinkkejä personal trainerina työskentelevältä Piia Korisevalta.

SPR:n jäsenet ovat tottuneet auttamaan muita. Tällä kertaa pidettiin huolta omasta hyvinvoinnista. Leinakkalan pitosaliin kokoontui 50 aktiivista Suomen Punaisen Ristin toimijaa.

Päivystämme maanantaisin ja torstaisin klo 12 - 15.

Tule iloiseen joukkoomme juttelemaan ja kahvittelemaan. Maanantaisin voi halutessaan osallistua erilaisiin meneillään oleviin askarteluihin tai tule oman käsityösi kera viettämään aikaa kanssamme. Jokainen voi jakaa omaa osamistaan toisille. Keksitään yhdessä mukavaa ajanvietettä.

Tervetuloa!

Kammarin tutut ja uudet päivystäjät

 

Tapahtumat

14. - 16.9.2017
Sijainti:
-, 21270, Nousiainen