Nousiainen

Sijainti:
Torikuja 6, 21270, Nousiainen
Sähköposti: 
nousiainen@punainenristi.fi

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan 
Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Vuoden 2020 ystäväpäivystykset alkavat Nummen Kammarissa, Torikuja 6, Nousiainen ma 13.1. klo 12-15. Päivystykset jatkuvat joka ma ja to klo 12-15. Tarjolla on vapaaehtoisella maksulla maittavat sämpyläkahvit juttuseuran ohella.
Maanantaina 13.1. suunnitellaan ystävänpäiväkorttien tekoa.
Olemme vaihtaneet jouluiset ikkunamme talviseksi lintumaisemaksi.Tarkoituksenamme on vaihtaa ikkunakoristeet joka vuodenaikaan sopivaksi. Tule kertomaan mielipiteesi ja tekemään ehdotuksia osastomme toimintaan.
Olet lämpimästi tervetullut Nummen Kammariin!

 

SPRn Nousiaisten osaston Nälkäpäiväkeräyksen päätapahtuma tänä vuonna on Noustenportilla, Mietoistenkuja, Nousiainen. Perinteisen hernekeiton ja ruisleivän sekä tänä vuonna uutuutena lakritsan myynti tapahtuu entisessä Kukkakaupassa. Samana ajankohtana Noustenportilla on myynnissä usean yrittäjän tuotteita mm. PopUp-kahvila, makkaraa, leipomotuotteita, hunajaa, asusteita, kenkiä, astioita, … Lähi-Tapiolan defibrillaattori esillä tutustumista varten. Lähde nyt myös itse mukaan valtakunnalliseen Nälkäpäiväkeräykseen! Tule, kanna kortesi kekoon ja osallistu 33 ämpärin ämpäri-installaatioon.

Verenluovutustilaisuus Nousiaisissa on perjantaina 13.9.2019 klo 14-18 seurakuntakodissa, Maskuntie 1, Nousiainen.
Verenluovutuksen jälkeen voi nauttia kahvipöydän antimista mm. herkullisista voileivistä.
Liitythän sinäkin luovuttajien joukkoon - yhdessä autamme enemmän.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.