Ruissalo

Sijainti:
-, 20200, Turku
Sähköposti: 
ruissalo@rednet.redcross.fi

SPR Ruissalon osasto toimii Turussa. Toimintamme keskittyy lähinnä kotoutumista tukevaan vapaaehtoistoimintaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Uusia vapaaehtoisia tarvitaan aina! Ole yhteydessä!

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan

Facebook: Punainen Risti Ruissalon osasto - tykkää!

Instagram: punainenristiruissalo - seuraa!

***

Finnish Red Cross Ruissalo branch is located and acting in Turku. We are mainly focusing on volunteering activities which support integration. 

All new volunteers are warmly welcome to join us! Everyone's input is valuable! Be in contact!

Facebook: Punainen Risti Ruissalon osasto - like!

Instagram: punainenristiruissalo - follow!

Uutiset

Helatorstaina (18.5. klo 12-14) Ruissalon osaston vapaaehtoisia on paikalla Ruissalon kansanpuiston rannassa kertomassa osaston vapaaehtoistoiminnasta. Paikalla on myös NALLESAIRAALA, missä perheen pienimmät pääsevät tutustumaan nallesairaalan toimintaan, osallistumaan nallejen ja nukkejen hoitoon, sekä hoidattamaan myös omat nallet ja nuket. Omat rakkaat nallet ja nuket siis mukaan Ruissaloon! Halutessaan voi myös osallistua ULKOILUBINGOON.

Osaston sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 28.3.2023 klo 17.30. Paikkana SPR Varsinais-Suomen piiritoimisto, Yliopistonkatu 24 A, Turku. Kokouksessa käsitellään osaston johtosäännön kevätkokoukselle määräämät asiat. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään päätöksiä osaston jäsenenä! Ilmoittaudu mukaan 25.3. mennessä ruissalo@rednet.redcross.fi

Tule mukaan naistenkerhovapaaehtoiseksi! Kerho kokoontuu joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 18:00-19:30 Pansion vastaanottokeskuksella. Ensimmäinen kokoontuminen tauon jälkeen on 18.10. Tule mukaan niinä tiistaina kuin pääset. 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.