Ruissalo

Sijainti:
-, 20200, Turku
Sähköposti: 
ruissalo@rednet.redcross.fi

SPR Ruissalon osasto toimii Turussa. Toimintamme keskittyy lähinnä monikulttuuriseen vapaaehtoistoimintaan. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Uusia vapaaehtoisia tarvitaan aina! Ole yhteydessä!

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan

Facebook: Punainen Risti Ruissalon osasto - tykkää!

Instagram: punainenristiruissalo - seuraa!

***

Finnish Red Cross Ruissalo branch is located and acting in Turku. We are mainly focusing on multicultural volunteering activities. 

All new volunteers are warmly welcome to join us! Everyone's input is valuable! Be in contact!

Facebook: Punainen Risti Ruissalon osasto - like!

Instagram: punainenristiruissalo - follow!

Uutiset

Osaston sääntömääräinen syyskokous järjestetään 24.11.2020 klo 17.00. Kokous järjestetään online-kokouksena. Ilmoittaudu osallistujaksi 20.11. mennessä sähköpostitse ruissalo@rednet.redcross.fi. Lähetämme osallistujille linkkikutsun kokoukseen. Kokouksessa käsitellään osaston johtosäännön syyskokoukselle määräämät asiat. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan ja tekemään päätöksiä osaston jäsenenä!

Nyt on tulossa syksyn ja alkutalven aikaan mielenkiintoinen 4-osainen SPR:n webinaarisarja "Ihmisiä ja perheitä - meillä ja maailmalla". Ensimmäinen osa "Perheyhteyksien palauttaminen" on 14.9. klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan 13.9. mennessä. Lisätietoja ja linkki ilmoittautumiseen: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/event/8382

Oikein mukavaa alkavaa syksyä kaikille vapaaehtoisille! Kevään osalta korona sulki meidän kerhotoiminnot lähes kokonaan. Nyt syksyllä koronaohjeistusten pohjalta toimintomme kerhojen osalta alkaa etätoimintana, mikäli toimintamuoto mahdollistaa toteuttamisen näin. Etätoiminnan lisäksi kerhot voivat myös kokoontua ulkoaktiviteettien merkeissä turvallisuusohjeita noudattaen. Tervetuloa mukaan kaikki vapaaehtoiset!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.