Rautavaara

Sijainti:
Koulutie 1, 73900, Rautavaara
Puhelin: 
+358504208844
Sähköposti: 
rautavaara@punainenristi.fi

 

Ajankohtaista

Ajankohtaiset koronatiedotteet:

Rautavaaran kunta: https://www.rautavaara.fi/koronatiedotteet/
Suomen Punainen Risti: https://rednet.punainenristi.fi/korona2020 

Tervetuloa Rautavaaran osaston nettisivuille!

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punainen Risti Rautavaaralla Rautavaaran osasto on perustettu vuonna 1950.

Osastossamme on vajaa 70 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on noin 15. Osastossamme toimii terveyspiste, ensiapuryhmä, omaishoitajien tukitoimintaa, ystävätoiminta. Tämän lisäksi teemme kouluyhteistyötä Rautavaaran koulukeskuksen kanssa ja kuulumme Ylä-Savon henkisen tuen valmiusryhmään.  Oletko kiinnostunut Punaisen Ristin toiminnasta? - Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia, tervetuloa toimintaan mukaan!

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.