Posion osasto

Markku Haapsaari
Kuvaaja: Markku Haapsaari
"Nälkäpäivänä osaston hernekeittoa"
Saara Kasurinen
Kuvaaja: Saara Kasurinen
"Lumirieha ikäihmisille Valmankodin rannasa"
Markku Haapsaari
Kuvaaja: Markku Haapsaari
"Pyörätuolikeräyksen tuotto"
Saara Kasurinen
Kuvaaja: Saara Kasurinen
"Toritupa kutsuu torille!"
Sijainti:
Muikkutie 4 as 1, 97900, Posio
Puhelin: 
0405706491
Sähköposti: 
sirpa.keranen2@gmail.com

Tervetuloa mukaan Posion osaston toimintaan! Olemme pieni virkeä osasto, joka haluaa tehdä yhteistyötä paikkakunnan muiden järjestöjen kanssa kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ea- toiminta ryhmään mahtuu aktiivisia ensiaputaitajia (jos et vielä ole, hankimme siihen koulutusta). Olemme mukana ystävätoiminnassa, muistikahvilatoiminnassa, kuulumme Vapeva- toimintaan, osana kriisityössä ja pidämme kahvilatoimintaa seurakunnan tarjoaman ruoka-avun yhteydessä.  Olemme tulleet nähdyksi myös Posion Messuilla. Päätapahtumamme on joka vuotinen nälkäpäivänkeräys. Joulukuinen puurotapahtuma keräsi yli 100 ruokailijaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan ja tekemään hyvää vapaaehtoisena! Pienikin apu on suuri apu toiselle!

Puheenjohtajana on Sirpa Keränen, 040 5706491, sirpa.keranen2@gmail.com, sihteerinä Merja Laine ja varapuheenjohtajana Esa Taurianen. Ea- vastaavat Esa: esa.tauriainen@outlook.com ja Nanna, nan.su@windowslive.com, Vapeva-vastaaja Merja, merjahlainen@icloud.com, muistikahvilavastaavat Seija, tuomisei@gmail.com,Terttu, terttu.loukusa@gmail.com. ja Irja , irjali.lohilahti@hotmail.fi.

 

Uutiset

SPR:N POSION OSASTON  KEVÄTTEMPAUS PIKKUTORILLA  PERJANTAINA 12.5.23 KLO 12-16.

Tarjoamme makkaraa, kahvia, mehua.

Leikkimielistä ohjelmaa: bingo, narulla kävelyä, ankkaongintaa, piirustusta, myynnissä arpoja.

 

TERVETULOA!

Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
"Piirin puheejohtaja Riitta Nahkiaisoja ja varapuheenjohtaja Tarja Tenhunen"

Punaisen Ristin Lapin piirin järjestöseminaari ja vuosikokous pidettiin Torniossa 22-23.42023 perinteikkäässä Grand Hotel Torniossa, missä mm. toimi turvapaikanhakijoiden järjestelykeskus 2015-2016.

Järjestöseminaarissa pohdittiin jo tulevan yleiskokouskauden tavoitteita osastojen näkökulmasta ja kuultiin Lapin hyvinvointialueen kuulumisia ja yhteistyömahddollisuuksia hyvinvointialueen sosiaaliojohtaja Liisa Niirasen kertomana.

Apupupu on täällä! 

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua! Tavoitteenamme on antaa jokaiselle vastaanottokeskuksen kautta Suomeen saapuvalle lapselle oma Apupupu uudeksi ystäväksi.  

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.