Nousiainen

Sijainti:
Torikuja 6, 21270, Nousiainen
Sähköposti: 
nousiainen@punainenristi.fi

Tutustu Punaisen Ristin toimintaan tämän pienen verkkokurssin myötä: Tervetuloa yhteiseen tarinaan 
Tervetuloa mukaan!

Uutiset

Koronavirustilanne vaikuttaa meidän kaikkien elämään. Erityisesti riskiryhmään kuuluvat voivat tarvita apuamme. Punaisella Ristillä on Sosiaali- ja terveysministeriön sekä Sisäministeriön kanssa sopimukset, joiden perusteella SPR koordinoi häiriötilanteessa vapaaehtoistoimintaa.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KESKUSTOIMISTON PÄIVITTYVÄT OHJEET VAPAAEHTOISILLE KORONAVIRUKSESTA: https://rednet.punainenristi.fi/node/59198

 

Koronaviruksesta uutisoidaan nyt runsaasti ja tiedot päivittyvät jatkuvasti. Suomen Punaisessa Ristissä seuraamme aktiivisesti siihen liittyviä viranomaistiedotteita.

THL seuraa tilannetta Euroopan tautivirasto ECDC:n ja Maailman terveysjärjestön WHO:n kanssa ja päivittää tälle sivulle tuoreimmat tiedot taudin esiintymisestä sekä ohjeistaa tartuntojen torjumiseksi:

Vuoden 2020 ystäväpäivystykset alkavat Nummen Kammarissa, Torikuja 6, Nousiainen ma 13.1. klo 12-15. Päivystykset jatkuvat joka ma ja to klo 12-15. Tarjolla on vapaaehtoisella maksulla maittavat sämpyläkahvit juttuseuran ohella.
Maanantaina 13.1. suunnitellaan ystävänpäiväkorttien tekoa.
Olemme vaihtaneet jouluiset ikkunamme talviseksi lintumaisemaksi.Tarkoituksenamme on vaihtaa ikkunakoristeet joka vuodenaikaan sopivaksi. Tule kertomaan mielipiteesi ja tekemään ehdotuksia osastomme toimintaan.
Olet lämpimästi tervetullut Nummen Kammariin!

 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.