Nastola

Sijainti:
Nastola, 15560, Nastola
Puhelin: 
+358445097377
Sähköposti: 
nastola@punainenristi.fi

SPR:n osasto 112 toimii entisen Nastolan kunnan alueella. Nastolan osasto viettää vuonna 2020 jo 70. toimintavuottaan. Osaston perustuskokous pidettiin Uudenkylän terveystalolla 16.11.1950. Jäseniä vuonna 2020 alussa osastossa on vajaa 90. Osaston alaisuudessa toimii ensiapu- ja valmiusryhmä.

Tervetuloa mukaan innostavaan vapaaehtoistoimintaan!

Osastomme on myös Facebookissa - tykkää meistä!

Seuraa meitä muualla sosiaalisessa mediassa @SPRNastola (TWITTER) ja @sprnastola (IG)

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin sivusto http://koronavirus.punainenristi.fi tarjoaa uusimmat tiedot koronapandemiaan liittyen. https://ensiapukoulutus.fi -sivustolla voit puolestaan käydä ensiapukurssin webinaarina. Tutustu ja tule mukaan!

Suomen Punaisen Ristin toiminta jatkuu aktiivisena koronavirusepidemian ja sen aiheuttamien rajoitusten aikana.

Punaisen Ristin perustehtävänä on auttaa heikoimpia, edistää auttamismieltä ja tukea viranomaisia ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Nastolan osasto tarvitsee vapaaehtoisia niin uusia, kuin aiemmin mukana olleita sekä teitä, jotka olette toiminnassamme mukana. Tehtävämme on avustaa viranomaisia heidän pyyntöjensä mukaisesti esimerkiksi ruokakassijakelussa.

"Olli Soini Riihimäen Pride-viikolla kesällä 2019"

Hämeen ennakkoluuloton edelläkävijä 2020: Olli Soini

"Ollaan yhdessä ja pidetään toisistamme huolta" - Olli Soini

Punainen Risti jakaa Ennakkoluuloton edelläkävijä -tunnustuksia yhteisöille, yrityksille ja yksittäisille ihmisille, jotka edistävät toiminnallaan inhimillisyyttä ja yhdenvertaisuutta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.