Nastola

Sijainti:
Nastola, 15560, Nastola
Puhelin: 
044 5097377.
Sähköposti: 
nastola@osasto.punainenristi.fi

SPR:n osasto 112 toimii entisen Nastolan kunnan alueella. Nastolan osasto viettää vuonna 2022 jo 72 toimintavuottaan. Osaston perustuskokous pidettiin Uudenkylän terveystalolla 16.11.1950. Jäseniä vuonna 2022 alussa osastossa on vajaa 90. Osaston alaisuudessa toimii ensiapu- ja valmiusryhmä.

Ystävätoiminnasta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä Lahden alueen osastoon. Tervetuloa mukaan innostavaan vapaaehtoistoimintaan!

Osastomme on myös Facebookissa - tykkää meistä!

Seuraa meitä muualla sosiaalisessa mediassa @SPRNastola (TWITTER) ja @sprnastola (IG)

Uutiset

Marko Helin
Kuvaaja: Marko Helin
"Vapaaehtoisjohtaja Erno Seppänen tarkkailee tilannetta yhdessä Vapepa-apulaisensa kanssa."

Suomen Punaisen Ristin Nastolan osasto osallistui eilen valtakunnalliseen Suoja 2022-valmiusharjoitukseen Nastolan entisellä kunnantalolla.

Harjoituksessa pääpaino oli vapaaehtoisten toiminnassa viranomaisten (sosiaalipäivystys) apuna evakuointikeskuksen eri tehtävissä (ensiapu, henkinen tuki, kirjaus ja liikenteenohjaus).

Paikalla oli 50 henkilöä (maalihenkilöitä noin 30 ja auttajia 20). Viranomaisia edustivat Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän sosiaalipäivystäjät. Lisäksi paikalla oli Hämeen piirin työntekijöitä tarkkailutehtävissä.

"Puutelista"

Seuraavia tavaroita/tuotteita voi tuoda suoraan Niinitie 42 C kerhohuoneelle. Huoneella on päivystys arkipäivisin klo 9-15 (lounastauko 12-13). Lisätietoja 040 720 49 58 / taruleskinen@gmail.com.

PUUTELISTA

Lämmin kiitos kaikille tähän asti ensihuolto-operaatiossa toimineille - niin tavaran tarjoajille, lahjoittajille kuin aivan kaikille vapaaehtoisille! ❤ Ilman teitä emme olisi saaneet huonekaluja tai muuta tavaraa niitä tarvitseville. Olemme saaneet paljon aikaiseksi, kiitos Teidän! Suuri kiitos myös Lions Club Nastola - apunne on ollut myös korvaamatonta! Kiitokset myös Tampereelle Punainen Risti, Hämeen piiri:lle tuestanne!

Tapahtumat

29.3.2023
Sijainti:
Pekkalantie 5, 15560, Nastola

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.