Ystävätoiminta

Tule mukaan ystävätoimintaan!

Ystävätoiminta on Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan ydintä. Ystävätoiminnan tavoitteena on välittää koulutettuja vapaaehtoisia ystäviä yksin jääneille tai itsensä yksinäiseksi tunteville henkilöille. Ystävätoiminnan kursseja järjestetään tarpeen mukaan.

Tarvitsemme vapaaehtoisia myös erilaisiin tapahtumiin. Olemme avoimia ideoillesi, joten ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, miten toimintaa voidaan kehittää. Vapaaehtoisten tarve on jatkuva.

Anna aikaasi - tule mukaan ystävätoimintaan! Vapaaehtoisena ystävänä voit piristää jonkun päivää. Saat itse uusia ihmissuhteita, auttamisen kokemuksia, koulutusta, virkistystä ja hyvää mieltä tuottavan harrastuksen.

Ennen kaikkea vapaaehtoinen ystävä on kuuntelija ja henkinen tuki. Ystävän kanssa voi käydä kahvilla, teatterissa tai vaikka kävelyllä. Auttamisen halu ja tavallisen ihmisen tiedot sekä taidot riittävät. Vapaaehtoisen ystävän tärkein ominaisuus on kyky kuunnella ja olla läsnä.

Ota yhteyttä ystävätoiminnasta vastaavaan Teija Taskiseen, puh. 040 519 7783, taskinen.teija@gmail.com, tai osallistu ystävätoiminnan osastoiltaan, joka järjestetään jokaisen kuukauden toisena maanantai-na klo 18 Kotilolla, Valtatie 11 D.

Sydämellisesti tervetuloa!