KEVÄÄN 2019 ohjelma

KEVÄÄN 2019 OHJELMA:

(ohjelmaa lisätään ja muokataan kauden aikana!) 

TIKKURILASSA:

9.1. KEVÄTKAUDEN AVAJAISET!

16.1. REILUPELI! Pelataan erilaisia pelejä ja pohditaan pelaamista eri näkökulmista. 

23.1. TULEVAISUUS NYT! teemoina yhteishaku, opiskelu, työt ja harrastukset.  

30.1. TOIMITAAN YHDESSÄ! Monitoimitila Liidossa toimitaan tiiminä, ja pohditaan miten toimia yhteistyössä uusien ihmisten kanssa. Ohjelmassa ruoanlaittoa, pelaamista ja toisten huomioonottamista. Tervetuloa! <3  

6.2. HENGAILLAAN! Hengaillaan ja jutustellaan Tikkurilan Vantaa-Infossa ja Monitoimitila Liidossa  

13.2. STOP! PÄÄTEPYSÄKKI SYRJINNÄLLE -ilta. (http://www.paatepysakki.fi/)  Tule keskustelemaan syrjinnästä, pohtimaan keinoja puuttua syrjintään, sekä suunnittelemaan kanssamme syrjinnän vastaista tempausta keskiviikolle 27.2. 

20.2. Talviloma! (ei toimintaa Liidossa/Vantaa-infossa) HYVÄ TEKO 2019 -valtakunnallinen somehaaste! Syrjinnän päätepysäkki on tässä ja nyt! Kerro miten sinä puutuit syrjintään, miten toimit ja miten hyvältä toisen tukeminen tuntui. Haastamme kaikki seuraajamme somessa keskustelemaan syrjinnästä, jakamaan kokemuksiaan Stop! Päätepysäkki syrjinnälle -kampanjan sivuille: http://www.paatepysakki.fi/kokemukset/, sekä sosiaalisessa mediassa! Ota haaste vastaan! #popupturvatalo #hyväteko2019 #punainenristi #nuoret #päätepysäkki #muutunäkyväksi

27.2. 

SPR PÄIHDETYÖ https://www.punainenristi.fi/paihdetyo

sekä 

YSTÄVYYS JA TASAPUOLISUUS - syrjinnän vastainen tempaus! Ohjelma rakentuu yhteistyössä kaupunkilaisten ja erityisesti toimintaamme osallistuvien nuorten ja vapaaehtoistemme kanssa keskiviikkona 13.2. Tule mukaan!

 

6.3. - EI TOIMINTAA! -

13.3.MITEN NÄEN ITSENI? -ilta. Tule juttelemaan kanssamme itsetunnosta, vahvuuksista ja minuudesta. Monitoimitila Liidossa Metropolian opiskelijat kutsuvat nuoria mukaan toimintatuokioon, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja parantaa itsetuntemusta. Osallistujat tutustuvat itseensä  piirtämällä omakuvansa silmät sidottuina ja keskustelemalla siitä, millaisena kukin näkee itsensä. Vahvuuskorttien avulla etsitään itseä kuvaavia vahvuuksia ja kerrotaan toisille heidän vahvuuksistaan. Tervetuloa!

20.3.EI RASISMILLE! www.eirasismille.fi

27.3. SUUNNITTELU -ilta. Suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä loppu kevään iltojen teemoja! Tervetuloa!

3.4. Suunnitellaan loppukevään iltoja!

10.4. Peli-ilta! Koulutus, some ja päihteet- Miten nämä aiheet liittyvät peli-iltaan? Tule ottamaan selvää ja pelaamaan meidän kanssa! Laurean opiskelijat ovat ideoineet Alias tyyppisen pelin ja lisäksi tiedossa Kahoot tietovisailua. Tervetuloa!

17.4. JUST DANCE, Musa ja Kahoot visailua, osallistua voi yksin tai yhdessä kaverin kanssa! Illan aikana tarjolla myös pientä syötävää ja juotavaa. Tervetuloa!

24.4. KIERRÄTÄ, TUUNAA JA PELASTA MAAILMA! Kevätkauden viimeisessä illassa pohditaan kestävää kehitystä (http://www.ym.fi/fi-fi/ymparisto/kestava_kehitys/mita_on_kestava_kehitys), kierrätetään, tuunataan ja mietitään kuinka tehdä maailmasta parempi paikka meille kaikille! Ohjelmassa myös: KEVÄTKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

 

KORSOSSA:

26.3. klo17-20

9.4. klo17-20

16.4. klo17-20

17.4. klo17-20

 

 

Hei nuori tai toiminnasta kiinnostunut aikuinen! 

Etkö löytänyt kivaa teemaa/iltaa? Laita meille viestillä oma ideasti hyvästä illasta 0406202138/Sara tai sara.jessen@redcross.fi

...Tai tule keskiviikkoisin Dixin Vantaa-infoon klo16-19 / Tikkurilan nuorisotilalle klo17-20  kanssamme suunnittelemaan teemoja ja nuorten iltoja!