Uutiset

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Tuurin koulutukseen osallistui 12 toiminnantarkastajaa. "

Punaisen Ristin imago ja kansalaisten luottamus toimintaa kohtaan ovat kriittisiä menestystekijöitä koko järjestölle. Yhtenäinen tarkastuskäytäntö sekä riippumattomat ja objektiiviset tarkastajat tuovat toimintaan luotettavuutta ja pienentävät riskejä.

Osastojen tarkastusjärjestelmän tueksi koulutetaan valtakunnallisesti tarkastajia. Toiminnantarkastuksella osaston hallitus saa ulkopuolisen vahvistuksen toimintansa tilasta. Länsi-Suomen piirin toiminnantarkastajakoulutus järjestettiin Tuurissa 6.10.2018.

  • 6.10.2018 15:19
  • Tero Hintsa
Veli-Matti Ahtiainen
Kuvaaja: Veli-Matti Ahtiainen
"Ohjelma"

Lapin piirin toiminnantarkastajien koulutus järjestettiin piiritoimiston koulutustilassa lauantaina 7.4. Mukaan oli päässyt hyvä joukko asiasta kiinnostuneita paikanpäälle ja muutama vielä skypen päähän. Koulutus antoi hyvät pohjatiedot uuden toimintatavan kehittämiselle ja päivitti myös muuten osastojen taloudenhoitoon liittyviä asioita. Kiitokset Liisalle hyvästä koulutuspäivästä ja Tapanille asiantuntevista kommenteista skypen kautta.

  • 8.4.2018 12:58
  • Veli-Matti Ahtiainen
Marjut Välimaa
Kuvaaja: Marjut Välimaa
"Kartanon Toimelan sali toimi hyvin koulutuspaikkana"

Hämeen piirin toiminnantarkastajien koulutus pidettiin Tampereella Ahlmanin kartanon maisemissa. Kouluttajina toimivat Liisa Karhu ja Tapani Väisänen. Osallistujia oli ympäri piiriä yhteensä kymmenen ja päivän aikana saatiin runsaasti tietoa ja uutta pohdittavaa. Toivottavasti saadaan syksyllä vielä muutama toiminnantarkastaja rinkiin mukaan, että saadaan kunnon pooli pystyyn :) Kiitos koulutuksesta ja tapaamisiin! 

  • 12.3.2018 14:59
  • Marjut Välimaa