Ystävätoiminta

YSTÄVYYDESTÄ ILOA
Vapaaehtoinen ystävä vierailee ystäviä tarvitsevien luona kotona tai laitoksessa. Hän on kuuntelija ja henkinen tuki. Ystävänä voit toimia oman aikataulusi mukaan. 

Kerimäen ystävätoiminnasta vastaa Gunilla Muhonen p. 050 542 7394.
Savonrannan ystävätoiminnan vastaava on Jaana Sairanen p. 044 517 1075.

Virkistystoimintana järjestämme Kerimäellä keväisin vohvelikekkerit vanhainkodin mäen asukkaille ja joulukuussa tortunpaistotalkoot Puruveden Helmessä. Kerhotoimintaa vanhuksille pidämme Multamäentien vanhustentaloilla.

Yhteistyötä teemme Lions Ladyjen, Tules-yhdistyksen ja eläkeläisjärjestöjen kanssa. Ystävänpäivänä tarjoamme Pysäkin kanssa kahvit koko kylälle.

Savonrannalla järjestetään Päivärinteellä Turinatupa noin kerran kuussa, jossa vapaaehtoiset toimivat avustajana. Kesäkauden avajaiset pidetään ikäihmisille Senioripuistossa Sosterin ja Marttojen kanssa yhdessä. Koulun kanssa yhteistyössä on ikäihmisille ongintatapahtuma ja ulkoilupäivä. Kesällä järjestetään lettukestit ja juhannuksen jälkeen vastantekotalkoot.

Tarjoamme sinulle tukea, koulutusta ja mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Ystävät kokoontuvat Gunillan johdolla noin joka toinen kuukausi Pysäkillä vaihtamaan kokemuksia, saamaan tukea ja ohjausta.

Toteuta auttamisen haluasi ja ota yhteyttä

 kerimaki@punainenristi.fi