Henkisen tuen valmiusryhmä (Keski-Karjala)

Mari Vehkalahti
Kuvaaja: Mari Vehkalahti
Henkisen tuen valmiusryhmässä pyrimme kokoontumaan noin kerran kuukaudessa harjoittelemaan. Ryhmää johtaa ja kouluttaa Juha Farin
Puhelin: 
+358440373264
Sähköposti: 
juha.farin@pp.inet.fi
Henkisen tuen valmiusryhmässä annamme viranomaisen pyynnöstä henkistä ensiapua traumaattisen kokemuksen jälkeen erilaisissa onnettomuus-, etsintä-, ja evakuointitilanteissa.  Henkisen tuen perusperiaatteena on turvallisuuden tunteen luominen tai sen palauttaminen. 
 
Vapaaehtoisten antama henkinen tuki on viranomaista tukevaa vapaaehtoistyötä. Myös ammattilaiset, jotka ovat vapaaehtoistehtävässä, voivat toimia maallikkoauttajina. Henkisen tuen tehtäviin eivät kuulu ammattilaisille kuuluvat tehtävät kuten esim. debrieffing tai suruviestien vienti.
 
Ryhmä kokoontuu kuukausittain, ja tapaamisten tarkoituksena on ylläpitää valmiutta sekä vahvistaa me-henkeä, sekä kehittää toimintaa koulutuksilla.  
 
Ryhmä on ns. puolisuljettu ryhmä, johon voi hakeutua  jäseneksi haastattelun perusteella.  
 
Ryhmä operoi koko Keski-Karjalan alueella ja ryhmään voi liittyä Tohmajärven, Tikkalan, Kiteen, Rääkkylän ja Kesälahden osastoista

Uutiset

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen Polvijärvelle lomakeskus Huhmariin sunnuntaina 5.9.2021!

HUOM! Ennakkotiedoista poiketen lauantain 4.9 ohjelmaa ei toteuteta koronatilanteesta johtuen.

Ohjelmassa sunnuntaina Piirin vuosikokous / Piirien johtosäännön 4 §:n määräämät asiat

9:00 Ilmoittautuminen
12.00 Lounas
14.30 Iltapäiväkahvi

Majoitus Varataan ja maksetaan itse.
 

Piirin 25.4.2021 pidettäväksi suunniteltu etävuosikokous siirretään pidettäväksi mahdollisuuksien mukaan kaksipäiväisenä lähikokouksena 4.-5.9.2021. Tarkempi aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Oikeusministeriössä on parhaillaan valmisteltavana lakimuutos, joka sallisi yhteisöjen kevätkokousten lykkäämisen niin, että ne pidetään 30.9.2021 mennessä. Lakimuutos on tulossa eduskunnan käsittelyyn viikolla 16. Eduskunnan täysistunto käsittelee asiaa mitä ilmeisimmin 21.4.2021 kello 14.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.