Kalajoen Ensiapuryhmä

Suomen Punaisen Ristin Kalajoen osaston ensiapuryhmässä on mukana eri ikäisiä ja taustaisia vapaaehtoisia. Ensiapuryhmä kokoontuu noin joka toinen viikko opettelemaan ja ylläpitämään ensiaputaitoja. Kalajoen ensiapuryhmän voi tilata päivystämään erilaisiin tapahtumiin Kalajoella.

Ensiapuryhmämme koostuu porukasta ihmisiä, joilla on eri ammatteja, mutta joita yhdistää into opetella ensiaputaitoja, halu toimia yhdessä erilaisten ihmisten kanssa ja halu auttaa. Ryhmässämme on  tällä hetkellä 15 innokasta vapaaehtoista.

Ensiaputoiminta tarjoaa hyödyllisen, hauskan ja ilmaisen harrastuksen! Joko kiinnostuit? Lisätietoa ryhmään liittymisestä ja toiminnastamme löydät "Vapaaehtoiseksi ensiapuryhmään" -sivulta.

 

Tarvitsetko ensiapupäivystyksen tapahtumaasi?

Ensiapuryhmämme voi tilata päivystämään niin pieniin kuin isoihinkin tapahtumiin, kuten konsertteihin, messuihin, urheilutapahtumiin tai muihin yleisötapahtumiin. Ensiapupalvelumme huolehtii tapahtumassasi ensiavusta ja auttaa näin parantamaan osanottajien ja yleisön turvallisuutta. Toimintamme on laadukasta, sillä pidämme taitojamme yllä jatkuvalla koulutuksella ja harjoittelulla.

Palvelusta peritään pieni korvaus ja päivystyksestä saaduilla varoilla koulutamme vapaaehtoisiamme ja uudistamme tarvikkeita ja laitteita.

Lisätietoja päivystyksen tilauksesta löydät "Ensiapupäivystyksen tilaus" -sivulta.