Rautalampi Puuhaparkki

Pirkko Annala
Kuvaaja: Pirkko Annala
"Perinnepäivän viettoa."
Inkeri Tiitinen
Kuvaaja: Inkeri Tiitinen
"Askartelua yhdessä."
Puuhaparkki kokoontuu kerran kuukaudessa seurakuntatalolla. Illat kokoavat lapset, vanhemmat ja ikäihmiset yhteen leikkimään. 

Illat tarjoavat mahdollisuuden tulla leikkimään yhdessä lasten kanssa ja puuhaparkin yhteydessä toimii myös lapsiparkki 2-10 -vuotiaille lapsille. Lapsiparkkiin lapsen voi jättää aikuisten hoitoon ja käyttää ajan vaikka hengähtämiseen. Iltoihin sisältyy myös maksuton iltapalan. 

Osastomme yhdyshenkilönä toimii Pirkko Annala 040-5654245, pirkko.annala@rautalampi.fi. 

Puuhaparkki on toiminut SPR:n Rautalammin osastossa vuodesta 2015 alkaen. Puuhaparkkitoimintaa järjestävät yhteistyössä SPR:n Rautalammin osasto, MLL:n Rautalammin paikallisyhdistys,Rautalammin seurakunta ja Rautalammin kunta.

Lapsiparkki järjestetään loppusyksyn 2018 aikana seuraavasti:

seurakuntatalolla (Kirkkotie 3) klo 17-19

 

ma 26.11.2018 Kiddie Jam -lasten tanssia

ma 10.12.2018 Jouluaskartelua

 


 

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.