Ensiapuryhmä

?
Kuvaaja: ?
"Ea-ryhmäläisiä soututapahtumassa"
Liperin kunnan facebook sivuilta
Kuvaaja: Liperin kunnan facebook sivuilta
"Liperin Vappu 2014, SPR Viinijärvi mukana päivystämässä"

EA1-kurssi Viinijärvellä
Pidämme EA1-kurssin (16h) Viinijärvellä jos riittävästi halukkaita ilmoittautuu. Jos kiinnostaa ole yhteydessä Osaston puheenjohtajaan, päivystysyhteyshenkilöön tai ensiapuryhmän johtajaan.

EA-ryhmä kokoontuu:
Kokoontumiset pääsääntöisesti joka kuukauden toinen maanantai. Harjoittelemme päivystyksissä mahdollisesti vastaantulevia tilanteita.Ryhmänjohtaja Ari Kuronen.Tervetuloa mukaan!

Tarvitsetko ensiapupäivystystä?
Ensiapuryhmämme pääasiallinen tehtävä on päivystää monenlaisissa tapahtumissa: konserteissa, messuilla, urheilukisoissa, ralleissa jne. Ryhmämme on myös osa VaPePa:n Liperin etsintäryhmää. Lisäksi osaamisemme on ollut koetuksella ea-kilpailuissa ympäri Suomea ja silloin tällöin kilpakumppaneinamme on myös ollut naapurimaiden joukkueita.

Tulisinko mukaan?
Ensiapuryhmä on suunnattu kaikille ensiavusta kiinnostuneille. Mukanaolo ei vaadi aiempaa ea-koulutusta, vaan koulutamme päivystämään halukkaat. Myös sinä, alle 18-vuotias, voit olla varsinaisen ensiapuryhmän mukana päivystäjäharjoittelijana esim. urheilutapahtumissa! Sitä kautta voit sitten edetä varsinaiseksi päivystäjäksi. Kysy lisätietojaryhmänjohtajiltamme tai VaPePa-yhdyshenkilöltämme.

Jos tarviset järjestettävään tapahtumaan ensiapuryhmää ota yhteyttä ensiapupäivystys-vastaaviin Osastomme kautta on saatavissa ensiapukursseja tilauksesta yrityksille ja yhteisöille.

Ari Kuronen 040 7637550  arikuronen@gmail.com
 

 

LiiteKoko
PDF icon Laatuohjeet468.95 KB
PDF icon Salassapitositoumus91.5 KB
Tiedosto Ryhmäiltojen teemat 201816.2 KB