EA-koulutus

Laastarin laittaminen onnistuu meiltä useimmilta vaikeuksitta, mutta osaammeko toimia oikein kun lähimmäinen saa sairauskohtauksen tai kun saavumme ensimmäisenä kolaripaikalle. Työtapaturmat aiheuttavat monissa yrityksissä taloudellisia menetyksiä. Jos haluaa pitää ensiapukurssin omalle ryhmälle, ottakaa yhteyttä ja sovitaan ajankohta sekä sisältö.

Joutsassa järjestettävät kurssit:
 
Ilmoittautumiset viim. kaksi viikkoa ennen kurssia ja kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Kurssille ilmoittautuminen on sitova ja jos peruutus tapahtuu kurssin toteutumisvahvistuksen jälkeen, niin veloitamme 50% kurssin hinnasta. 
 
Punaisen Ristin jäsen saa 15 % alennusta kurssihinnasta. Kurssin peruuntuminen on mahdollinen osanottajien vähyyden vuoksi. Kurssille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET: Satu Muttilainen koulutussihteeri, SPR Joutsan osasto  email: joutsa@punainenristi.fi tai puh. 040 55 22 895 / iltaisin
 

Hinnat sisältävät opetuksen, harjoituksissa tarvittava välineet sekä todistukset kurssin hyväksytysti suorittaneille. Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa. Ryhmäkoko max 15.

Kurssien sisältö räätälöidään kohderyhmän tarpeiden mukaan runko-ohjelman puitteissa.

Tehdään yhdessä Joutsan kunnan ympäristöstä turvallinen seutu asua ja olla.