Länsi-Helsinki

Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Yleiskokous Turku"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Tervetuloa mukaan toimintaan"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Savonlinnan ensiavun SM-kisat"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Ystävätoiminta on osastossamme tärkeä toimintamuoto"
Markku Koskinen
Kuvaaja: Markku Koskinen
"EA-kisajoukkue Ruotsin SM-kisoissa 2015"
Sijainti:
-, 00300, 00400, Helsinki
Sähköposti: 
sprlansihelsinki@gmail.com

Haluatko mukaan SPR:n toimintaan?

Tutustu toimintamuotoihimme ja tule rohkeasti mukaan toimintaamme.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Helsingin osasto toimii Haagan, Munkkiniemen, Munkkivuoren, Pikku-Huopalahden, Lehtisaaren, Kuusisaaren ja Pitäjänmäen alueella. Osastollamme on mm. ensiapu-, ystävä-, monikulttuurisuus- ja nuorisotoimintaa.

Syksyllä 2019 tapahtyy vielä paljon!

● To 7.11.2019 klo 18 osaston syyskokous Haagassa Ilkankulman kerhotilassa (Ilkantie 16 B). Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan osastomme toiminnasta! Kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa.

● La 23.11.2019 klo 10–14 ”Päivä Paloasemalla” – suosittu koko perheen tapahtuma Haagan VPK:n talolla (Kylänevankuja 5). Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen paloturvallisuusviikkoon. Meillä on tilaisuudessa suosittu Nallesairaala.

● Monikulttuurinen kielikahvila on avoinna tiistaisin klo 13.00–14.30 Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastilla (Tenholantie 6) sekä torstaisin klo 15.30–17.00 Pikku Huopalahden asukastalolla (Tilkantori 12). Kielikahvilaan ovat tervetulleita sekä maahanmuuttajat että suomalaiset.

● Ystävävälityksen syyskauden viimeinen päivystyspäivä on 19.12.2019 ja kevätkauden aloitamme 9.1.2020.

Ystävävälitykseemme saat yhteyden päivystysaikaan torstaisin klo 14:30 - 16:30 puhelinnumerosta 045 1221252. Muina aikoina voit jättää viestin ja otamme yhteyttä sinuun.

SPR tarjoaa myös muuta tukea elämän eri tilanteissa, ja siitä löydät tietoa täältä: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua
Muita avuntarjoajia voit etsiä täältä: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/muita-avuntarjoajia

Uutiset

Älä ole jouluna yksin – tule vapaaehtoistemme järjestämään joulukahvilaan. Veloitukseton kahvilamme on auki kaikille seuraa kaipaaville. Luvassa on kahvittelun ja jouluisen tunnelman lisäksi leppoisaa yhdessäoloa.

Tervetuloa ensiapuryhmään! 

Klikkaa linkkiä ja tule mukaan! 

https://rednet.punainenristi.fi/node/56449

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.