Länsi-Helsinki

Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Yleiskokous Turku"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Tervetuloa mukaan toimintaan"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Savonlinnan ensiavun SM-kisat"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Ystävätoiminta on osastossamme tärkeä toimintamuoto"
Markku Koskinen
Kuvaaja: Markku Koskinen
"EA-kisajoukkue Ruotsin SM-kisoissa 2015"
Sijainti:
-, 00300, 00400, Helsinki
Sähköposti: 
olli.pulkkinen@hotmail.com

Osastollamme on aktiivinen syksy!

Monikulttuurinen kielikahvila on aloittanut Riistavuoren palvelukeskuksessa (Isonnevantie 28). Kahvila on avoinna torstaisin klo 14.30–16.00 sekä maahanmuuttajille että suomalaisille.

To 15.11.2018 klo 18 osaston syyskokous Haagan VPK:n salissa (Kylänevankuja 5). Tervetuloa mukaan vaikuttamaan! Kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa.

La 24.11.2018 klo 10–14 ”Päivä Paloasemalla” – koko perheen tapahtuma Haagan VPK:n talolla (Kylänevankuja 5). Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen paloturvallisuusviikkoon.

Tutustu lisäksi toimintamuotoihimme ja tule rohkeasti mukaan toimintaamme.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Helsingin osasto toimii Haagan, Munkkiniemen, Munkkivuoren ja Pitäjänmäen alueella. Osastollamme on mm. ensiapu-, ystävä-, monikulttuurisuus- ja nuorisotoimintaa.

Ystävävälitykseemme saat yhteyden päivystysaikaan torstaisin klo 14:30 – 16:30 puhelinnumerosta 045 1221252. Muina aikoina voit jättää viestin ja otamme yhteyttä sinuun.

SPR tarjoaa myös muuta tukea elämän eri tilanteissa, ja siitä löydät tietoa täältä: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua

Muita avuntarjoajia voit etsiä täältä: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/muita-avuntarjoajia
 

Uutiset

Valtakunnallinen Nälkäpäivä-keräys järjestettiin 20.-22.9.2018. Länsi-Helsingin osasto oli mukana keräämässä kauppojen edustoilla Etelä-Haagassa, Munkkiniemessä, Munkkivuoressa ja Pikku Huopalahdessa. Lisäksi Länsi-Helsingin osaston alueella sijaitsevia kouluja osallistui keräykseen. Vapaaehtoisia lipaskerääjiä oli mukana reilut 40 henkilöä ja koululaisia noin 130. Osastollamme oli myös nettilipas, jonne kuka tahansa saattoi lahjoittaa verkossa.
Santtu Kosonen
Kuvaaja: Santtu Kosonen
"Länsi-Helsingin joukkue rastilla"

 

Viime lauantaina 16.6.palkittiin harjoittelu ja sinnikkyys.  Osastomme Ensiapuryhmän aikuisten joukkue kävi pokkaamassa kultamitalin aikuisten sarjassa ja Ensiauttajat palasivat mukanaan hopeamitali. Osastomme onkin 3 edeltävät kisat tuonut mukanaan hopeamitalin ja nyt mitali saatiin kirkastettua. 
 

Lue tästä tarkemmin kisoista:

https://www.punainenristi.fi/uutiset/20180618/ensiavun-suomenmestaruus-helsinkiin

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

 

Tapahtumat