Länsi-Helsinki

Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Yleiskokous Turku"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Tervetuloa mukaan toimintaan"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Savonlinnan ensiavun SM-kisat"
Marika Laukkanen
Kuvaaja: Marika Laukkanen
"Ystävätoiminta on osastossamme tärkeä toimintamuoto"
Markku Koskinen
Kuvaaja: Markku Koskinen
"EA-kisajoukkue Ruotsin SM-kisoissa 2015"
Sijainti:
-, 00300, 00400, Helsinki
Sähköposti: 
sprlansihelsinki@gmail.com

Haluatko mukaan SPR:n toimintaan?

Tutustu toimintamuotoihimme ja tule rohkeasti mukaan toimintaamme.

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Helsingin osasto toimii Haagan, Munkkiniemen, Munkkivuoren, Pikku-Huopalahden, Lehtisaaren, Kuusisaaren ja Pitäjänmäen alueella. Osastollamme on mm. ensiapu-, ystävä-, monikulttuurisuus- ja nuorisotoimintaa.

Syksyllä 2019 tapahtyy vielä paljon!

● To 7.11.2019 klo 18 osaston syyskokous Haagassa Ilkankulman kerhotilassa (Ilkantie 16 B). Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan osastomme toiminnasta! Kahvi- ja teetarjoilu sekä pientä purtavaa.

● La 23.11.2019 klo 10–14 ”Päivä Paloasemalla” – suosittu koko perheen tapahtuma Haagan VPK:n talolla (Kylänevankuja 5). Tapahtuma liittyy valtakunnalliseen paloturvallisuusviikkoon. Meillä on tilaisuudessa suosittu Nallesairaala.

● Monikulttuurinen kielikahvila on avoinna tiistaisin klo 13.00–14.30 Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastilla (Tenholantie 6) sekä torstaisin klo 15.30–17.00 Pikku Huopalahden asukastalolla (Tilkantori 12). Kielikahvilaan ovat tervetulleita sekä maahanmuuttajat että suomalaiset.

● Ystävävälityksen syyskauden viimeinen päivystyspäivä on 19.12.2019 ja kevätkauden aloitamme 9.1.2020.

Ystävävälitykseemme saat yhteyden päivystysaikaan torstaisin klo 14:30 - 16:30 puhelinnumerosta 045 1221252. Muina aikoina voit jättää viestin ja otamme yhteyttä sinuun.

SPR tarjoaa myös muuta tukea elämän eri tilanteissa, ja siitä löydät tietoa täältä: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua
Muita avuntarjoajia voit etsiä täältä: https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/muita-avuntarjoajia

Uutiset

Tervetuloa ensiapuryhmään! 

Klikkaa linkkiä ja tule mukaan! 

https://rednet.punainenristi.fi/node/56449

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Valtakunnallinen Nälkäpäivä-keräys järjestettiin 20.-22.9.2018. Länsi-Helsingin osasto oli mukana keräämässä kauppojen edustoilla Etelä-Haagassa, Munkkiniemessä, Munkkivuoressa ja Pikku Huopalahdessa. Lisäksi Länsi-Helsingin osaston alueella sijaitsevia kouluja osallistui keräykseen. Vapaaehtoisia lipaskerääjiä oli mukana reilut 40 henkilöä ja koululaisia noin 130. Osastollamme oli myös nettilipas, jonne kuka tahansa saattoi lahjoittaa verkossa.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.