Ensiapuryhmä

ENSIAPURYHMÄN SYYSKAUSI ON ALKANUT, TERVETULOA MUKAAN! Kokoonnumme Kierrätysmyymälässämme (Revontie 13) parillisten viikkojen maanantaina klo 18.

Ensiapuryhmässä opetellaan ja ylläpidetään ensiaputaitoja monipuolisen toiminnan ja erilaisten harjoitusten avulla.
Mukaan toimintaan voi tulla jokainen, aiempaa ensiapukokemusta ei tarvitse. Meillä ensiapuryhmässä on mahtava porukka ja rento meininki, joten remmiin on helppoa tulla mukaan. Toiminta on vapaaehtoista, joten sitoutumisesta ei tarvi ottaa paineita. Tule vaikka kerran vain kokeilemaan! Ilmoitathan halukkuudesta tulla mukaan ensiapuryhmän puhelinnumeroon. Kerromme mielellämme miten pääset toimintaan mukaan!
Kokeneita ensiapuryhmäläisiä on mahdollista saada ensiapupäivystäjiksi tapahtumiin. Ole rohkeasti yhteydessä ensiapuryhmän puhelinnumeroon tai sähköpostiin.

Olemme myös mukana Vapepassa (Vapaaehtoinen pelastuspalvelu) eli olemme viranomaispyynnöstä mukana mm.etsinnöissä. Vapepa kouluttaa hälytysryhmiensä jäseniä monenlaisiin tehtäviin. Koulutuksista ja hälytyksistä saa arvokasta kokemusta, josta on hyötyä myös arjen askareissa.
Kokoonnumme joka toinen maanantai (parillisina viikkoina) ensiapuryhmäilloissa klo 18.00, Pointin tiloissa (Revontie 13; Haukipudas).
Muutokset mahdollisia, olethan kuulolla!
Tervetuloa mukaan!

Ryhmänjohtaja:
Tarja Tikkanen-Manninen
t.tikman@dnainternet.net
0405639809

Ensiapupäivystysten yhteyshenkilö:
Sari Soininen

haukiputaan.ensiapu@gmail.com (linkki lähettää sähköpostin)

Tervetuloa mukaan!