Uimaharju Ensiapuryhmä

Berit Kasurinen
Kuvaaja: Berit Kasurinen
"Ampumahiihdon Maailmancub 2020"
Sanna Hämäläinen
Kuvaaja: Sanna Hämäläinen
"Kolin Erämessuilla 2017"
"Harjoitusviikonloppu 2019"
"Harjoitusviikonloppu 2017"
Markku Kasurinen
Kuvaaja: Markku Kasurinen
"Veteraanien ampumahiihdon MM-kisoissa 2019"
"Alkusammutusharjoitus 2017"
"Suovu jotoksella 2015"

 

Toukokuussa 2015 40-vuotisjuhliaan viettäneen ensiapuryhmämme menon tahti ei ole laantunut, vaikka keski-ikä läheneekin. Virtaa riittää niin kerran kuukaudessa pidettäviin harjoituksiin kuin ensiapupäivystyksiinkin. Ryhmämme toimii myös Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun hälytysryhmänä. Oman erikoislaatuisuutensa tuo Stora Enson Enocellin tehtaiden työpaikkaryhmänä toimiminen; meillä on yhteisharjoituksia tehtaan palokunnan kanssa, ja toisinaan harjoittelemme tehdasympäristössä ihan omallakin porukalla.

Ryhmän vahvuus on tällä hetkellä 12 henkilöä. Luonnollisen vaihtuvuuden takia ryhmä tarvitsee aina uusia jäseniä. Älä epäröi liittyä mukaan, vaikka ea-taitosi eivät olisikaan viimeisintä huutoa. Yhdessä harjoittelemalla oppii ja loistavan yhteishengen ansiosta päästään pitkälle. Jos haluat päästä tapahtumien kulissien taakse, kuulla ne viimeisimmät hyvät jutut, laulaa karokea tai oppia kuinka elämää suuremmat paleltuman aiheuttamat rakkulat hoidetaan, tule mukaan jo seuraaviin harjoituksiin tai ota yhteyttä ryhmänjohtaja Joona Hämäläiseen.

Seuraa meitä myös somessa: http://www.facebook.com/spr.uimaharju.ea

@spr.uh.ea_ryhma

Uutiset

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen Polvijärvelle lomakeskus Huhmariin sunnuntaina 5.9.2021!

HUOM! Ennakkotiedoista poiketen lauantain 4.9 ohjelmaa ei toteuteta koronatilanteesta johtuen.

Ohjelmassa sunnuntaina Piirin vuosikokous / Piirien johtosäännön 4 §:n määräämät asiat

9:00 Ilmoittautuminen
12.00 Lounas
14.30 Iltapäiväkahvi

Majoitus Varataan ja maksetaan itse.
 

Piirin 25.4.2021 pidettäväksi suunniteltu etävuosikokous siirretään pidettäväksi mahdollisuuksien mukaan kaksipäiväisenä lähikokouksena 4.-5.9.2021. Tarkempi aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Oikeusministeriössä on parhaillaan valmisteltavana lakimuutos, joka sallisi yhteisöjen kevätkokousten lykkäämisen niin, että ne pidetään 30.9.2021 mennessä. Lakimuutos on tulossa eduskunnan käsittelyyn viikolla 16. Eduskunnan täysistunto käsittelee asiaa mitä ilmeisimmin 21.4.2021 kello 14.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.