Uimaharju Ensiapuryhmä

"Ryhmän päivystäjiä Ahmanhiihdossa"
"Ryhmän prinsessat ja prinssit SM-kisojen iltajuhlassa Savonlinnassa 2013"
Joona Hämäläinen
Kuvaaja: Joona Hämäläinen
"Ampumahiihto-kisoissa päivystämässä"
Joona Hämäläinen
Kuvaaja: Joona Hämäläinen
"Savo-Karjala 2 elvyttää SM-kisojen ensivastesarjassa 2013"

 

Toukokuussa 2015 40-vuotisjuhliaan viettäneen ensiapuryhmämme menon tahti ei ole laantunut, vaikka keski-ikä läheneekin. Virtaa riittää niin kerran kuukaudessa pidettäviin harjoituksiin kuin ensiapupäivystyksiinkin. Ryhmämme toimii myös Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun hälytysryhmänä. Oman erikoislaatuisuutensa tuo Stora Enson Enocellin tehtaiden työpaikkaryhmänä toimiminen; meillä on yhteisharjoituksia tehtaan palokunnan kanssa, ja toisinaan harjoittelemme tehdasympäristössä ihan omallakin porukalla.

Ryhmän vahvuus on tällä hetkellä 13 henkilöä. Luonnollisen vaihtuvuuden takia ryhmä tarvitsee aina uusia jäseniä. Älä epäröi liittyä mukaan, vaikka ea-taitosi eivät olisikaan viimeisintä huutoa. Yhdessä harjoittelemalla oppii ja loistavan yhteishengen ansiosta päästään pitkälle. Jos haluat päästä tapahtumien kulissien taakse, kuulla ne viimeisimmät hyvät jutut, laulaa karokea tai oppia kuinka elämää suuremmat paleltuman aiheuttamat rakkulat hoidetaan, tule mukaan jo seuraaviin harjoituksiin tai ota yhteyttä ryhmänjohtaja Markku Kasuriseen.

Seuraa meitä myös somessa: http://www.facebook.com/spr.uimaharju.ea

@spr.uh.ea_ryhma

Uutiset

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Hyvät vapaaehtoiset!

Savo-Karjalan piirillä on ilo kutsua teidät vuosikokousviikonloppuun 27. – 28.4.2019.

Alla liitteenä mainos, jossa ohjelma ja ilmoittautumislinkki, sekä lauantai-illan buffet-menu.

Tervetuloa!

Tero Sivula (Lehtikuva).
Kuvaaja: Tero Sivula (Lehtikuva).
"Tulipalo voi hetkessä viedä kaiken. Lahjoittamalla autat tulipalon uhreja kotimaassa."

MEDIATIEDOTE
18.9.2018
Julkaisuvapaa

NÄLKÄPÄIVÄ-KERÄYS 20.-22.9.2018 SAVO-KARJALASSA

Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin syyskuussa vuosittain järjestettävä keräys. Nälkäpäivä tunnetaan kaduilla kulkevista lipaskerääjistä, mutta Nälkäpäivänä voi lahjoittaa myös verkossa. Nälkäpäivänä kerätään lahjoituksia Katastrofirahastoon, josta autetaan sekä sotien ja luonnononnettomuuksien uhreja maailmalla että äkillisten onnettomuuksien uhreja Suomessa.

NÄLKÄPÄIVÄ-KERÄYS KESKEINEN ASIA KOTIMAAN AUTTAMISVALMIUDESSA

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.