Uimaharju Ensiapuryhmä

"Ryhmän päivystäjiä Ahmanhiihdossa"
"Ryhmän prinsessat ja prinssit SM-kisojen iltajuhlassa Savonlinnassa 2013"
Joona Hämäläinen
Kuvaaja: Joona Hämäläinen
"Ampumahiihto-kisoissa päivystämässä"
Joona Hämäläinen
Kuvaaja: Joona Hämäläinen
"Savo-Karjala 2 elvyttää SM-kisojen ensivastesarjassa 2013"

 

Toukokuussa 2015 40-vuotisjuhliaan viettäneen ensiapuryhmämme menon tahti ei ole laantunut, vaikka keski-ikä läheneekin. Virtaa riittää niin kerran kuukaudessa pidettäviin harjoituksiin kuin ensiapupäivystyksiinkin. Ryhmämme toimii myös Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun hälytysryhmänä. Oman erikoislaatuisuutensa tuo Stora Enson Enocellin tehtaiden työpaikkaryhmänä toimiminen; meillä on yhteisharjoituksia tehtaan palokunnan kanssa, ja toisinaan harjoittelemme tehdasympäristössä ihan omallakin porukalla.

Ryhmän vahvuus on tällä hetkellä 13 henkilöä. Luonnollisen vaihtuvuuden takia ryhmä tarvitsee aina uusia jäseniä. Älä epäröi liittyä mukaan, vaikka ea-taitosi eivät olisikaan viimeisintä huutoa. Yhdessä harjoittelemalla oppii ja loistavan yhteishengen ansiosta päästään pitkälle. Jos haluat päästä tapahtumien kulissien taakse, kuulla ne viimeisimmät hyvät jutut, laulaa karokea tai oppia kuinka elämää suuremmat paleltuman aiheuttamat rakkulat hoidetaan, tule mukaan jo seuraaviin harjoituksiin tai ota yhteyttä ryhmänjohtaja Markku Kasuriseen.

Seuraa meitä myös somessa: http://www.facebook.com/spr.uimaharju.ea

@spr.uh.ea_ryhma

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.