Mynämäki

Elina Junnila
Kuvaaja: Elina Junnila
"Reddie Kids Nälkäpäiväkeräys 2016"
"Tuotemyyntiä markkinoilla 2016"
Hanna Ruotsala
Kuvaaja: Hanna Ruotsala
"SPR Parkki"
Sijainti:
Keskuskatu 19, 23100, Mynämäki
Sähköposti: 
mynamaki@punainenristi.fi

https://www.facebook.com/PunainenRistiMynamaki

Kiinnostaisiko Sinua vapaaehtoistoiminta Mynämäen osastossa?

Oletko taitava ompelemaan tai kiinnostaako toiminta lasten ja nuorten parissa? Olisiko Sinusta mukava viettää aikaa yksinäisen ystävänä tai opetella vähän enemmän ensiaputaitoja?

Jos Sinusta tuntuu, että harrastuksia on jo riittävästi, mutta koet Punaisen Ristin työn tärkeäksi, voit myös vain liittyä Mynämäen osaston kannatusjäseneksi! Otamme kaikki uudet jäsenet ilolla vastaan myös aktiivisen toimintaan! Yhteystiedot löydät "Hallitus ja yhteystiedot" otsakkeen alta.

Voit liittyä jäseneksi myös tästä linkistä. Valitse osastovalikosta Mynämäen osasto.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Yhteydenottoasi odotellen,
Mynämäen osaston väki

 

P.S. 
Tutustu jäsenetuihin näiden linkkien kautta: 
- yleiset Punaisen Ristin jäsenedut
- Varsinais-Suomen alueen jäsenille lisäetuja

Uutiset

Elina Junnila
Kuvaaja: Elina Junnila
"Sankarikoulutusta 5. - 6. -luokkalaisille"

"LähiTapiolan Sankarikoulutukset ovat nyt käynnistyneet ympäri Suomen. LähiTapiola Varsinais-Suomi ja SPR tarjoavat hätäensiapu- ja elvytyskoulutusta osana valtakunnallista kampanjaa. Arjen sankareita on koulutettu tähän mennessä yli 200 kpl Varsinais-Suomessa. Koululaisten Sankarikoulutus on tarkoitettu 5.–6.-luokkalaisille lapsille. Käytännön kurssilla opetetaan elvytyksen perusteet ja avun hälyttäminen. Lisäksi osallistujat saavat kotiin lainaksi elvytyspakkauksen, jolla he opettavat uudet taidot kotiväelle. Elvytyspakkaukset jäävät koulujen käyttöön.

Hanna Ruotsala
Kuvaaja: Hanna Ruotsala
"Näkötuntumaharavoinnissa rivit kunnossa"

Ensiapuryhmä harjoittelee aktiivisesti eri aihealueita. Osa ryhmäläisistä kuuluu hälytysryhmään, joka hälytetään tarvittaessa esim. etsintätehtäviin. Maanantaina 24.4. harjoituksen aiheena oli maastoetsintä yhdessä Nousiaisten ryhmän kanssa. EA-ryhmämme johtaja Elina Junnila valikoitui etsintäketjun ohjaajaksi, joka opastaa ja käskyttää paikan päällä etsijät muodostelmaan ja liikkumaan etsintämuodon ja -alueen mukaisesti maastossa. Harjoitusmuotona oli näkötuntumaharavointi, jolla löydetään pienetkin luontoon kuulumattomat asiat ja esineet.

Hanna Ruotsala
Kuvaaja: Hanna Ruotsala
"Päivystäjät Finn Spring -suunnistuksessa"

Nousiaisten / Mynämäen rajalla kisataan Finn Spring -suunnistuskisoja 22. - 23.4. Mynämäen osaston ensiapupäivystys on paikalla esim. mahdollisia naarmuja ja nyrjähdyksiä paikkaamassa. Lauantain kevätsää tarjoili paikallaolijoiden niskaan vettä, lunta ja rakeita vuoronperään. Onneksi vapaaehtoiset saavat työskennellä telttojen suojissa. Sunnuntain sääennuste lupailee onneksi parempaa :)

Mynämäen S-Marketille kiitokset saamastamme jäästä ja Nousiaisten osastolle kiitos toisen teltan lainaamisesta!

Tapahtumat

29.8.2017
Sijainti:
Keskuskatu 17, 23100, Mynämäki
14. - 15.9.2017
Sijainti:
Keskuskatu 19, 23100, Mynämäki
31.10.2017
Sijainti:
Keskuskatu 17, 23100, Mynämäki