Mikkeli

Mohamed Hamed
Kuvaaja: Mohamed Hamed
"Egyptiläissyntyinen Mohamed Hamed toimi Varkaudessa Punaisen Ristin paikallisosaston vertaisohjaajana. Kyseessä Lähi-Tapiolan tukema hanke, jossa pyritään vertaisohjaajan avulla lisäämään maahan muuttaneiden osallisuutta ja kontakteja paikallisväestöön. Samalla pyritään monipuolista-maan osaston toimintaa ja saamaan uusia vapaa-ehtoisia. Mohamed Hamed opetti kiintiöpakolaisina Suomeen tulleille lapsille sirkustemppuja"
Sijainti:
Otavankatu 20, 50130, Mikkeli
Puhelin: 
+358 442725220 SPR Mikkelin osasto
Sähköposti: 
mikkelinosasto@gmail.com

Facebook  Instagram

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme?

Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla? Lähetä sähköpostia tai soita meille tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Löydät osastomme ja vapaaehtoistehtävät nyt myös Oma Punainen Risti palvelusta. Klikkaa OMA ja tutustu, uskallathan luoda oman profiilisi sinne, pysyt ajantasaisena toiminnastamme, johon olet tervetullut mukaan.

 

 

Uutiset

Suomen Punainen Risti aineistopankki
Kuvaaja: Suomen Punainen Risti aineistopankki
"Henry Dunant, Punaisen Ristin perustaja"

 

Tiesitkö, miksi Punainen Risti perustettiin? Hyvää Punaisen Ristin viikkoa.

Vaikka työmme on laajentunut valtavasti Henry Dunant'n ajoista, vapaaehtoiset ovat yhä sankareitamme. Millainen auttaja sinä haluaisit olla? Tutustu mahdollisuuksiin: https://www.punainenristi.fi/vapaaehtoiseksi

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.