Mäntyharju

Sijainti:
Kurkisalmentie 23-25 as 3, 52700, Mäntyharju
Puhelin: 
+358503050175
Sähköposti: 
tuovi.aavikkola@windowslife.fi

 

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaryhmäämme tai auttaa oman erityisosaamisesi saralla?Lähetä sähköpostia tai soita meille, tai tule käymään. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Piirin vuosikokous pidettiin lauantaina 22.4. Kouvolassa. Kokouksen aluksi oli seminaari teemalla näkyminen ja viestintä 140-vuotiaassa Punaisessa Ristissä, aiheesta oli alustamassa ja keskustelemassa viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen. Erityisesti esille nousi Punaisen Ristin kotimaan auttamistyön näkyvyyden tärkeys. Siihen meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa niin perinteisessä printtimediassa, mutta erityisesti sosiaalisessa mediassa. Ollaan ylpeitä työstämme ja tehdään se näkyväksi.

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous päätti kesällä 2015 Turussa uudistaa järjestömme säännöt. Uudet säännöt hyväksyy yleiskokous kesäkuussa 2017 Helsingissä. Tule mukaan sääntötalkoisiin, laitetaan yhdessä säännöt paremmaksi!

Tavoite on etsiä vastauksia kysymyksiin:

• Millaisen Punaisen Ristin haluamme?
• Millaiset säännöt parhaiten tukisivat tulevaisuuden Punaisen Ristin toimintaa?
• Mitä säännöissä pitää korjata tai muuttaa, jotta tämä toteutuisi?

Osallistu vastaamalla kyselyyn Rednetissä

Eeva Koski
Kuvaaja: Eeva Koski
"Sukkien ja lapasten neulominen on suomalais- ja afgaaninaisia yhdistävä harrastus Mäntyharjulla."

Punaisen Ristin Mäntyharjun paikallisosasto on perustanut käsityöryhmän yhdessä paikkakunnalle muuttaneiden pakolaisnaisten kanssa. Yhteistyössä on mukana myös paikallinen helluntaiseurakunta.

Ryhmä kokoontuu joka maanantai neulomaan, leipomaan kakkuja, juomaan teetä ja vaihtamaan kuulumisia keskenään. Toimintaa halutaan järjestää koko perheelle ja siksi osa vapaaehtoisista ohjaakin lapsille erilaista ohjelmaa sillä aikaa, kun äidit neulovat.

Tapahtumat

26. - 27.4.2017
Sijainti:
Otavankatu 20, 50130, Mikkeli
3. - 4.5.2017
Sijainti:
Vääräsaarenkatu 4 A, 57130, Savonlinna
4. - 5.5.2017
Sijainti:
Suntionkatu 18, 48600, Kotka

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.