Mäntyharju

Sijainti:
Kurkisalmentie 23-25 as 3, 52700, Mäntyharju
Puhelin: 
+358503050175
Sähköposti: 
tuovi.aavikkola@gmail.com

Olemme Punaisen Ristin Mäntyharjulla toimiva paikallisosasto. Järjestämme keräys- ja auttamistoimintaa, ensiapupäivystyksiä ja yhteistoimintaa tapahtumien ja yhdessäolon merkeissä. Tällä hetkellä pidämme esimerkiksi Ukraina-kirpputoripöytää Mäntyharjun reissukirppiksellä ja maaliskuussa järjestimme menestyksekkään keräyksen ukrainalaisten auttamiseksi. Suunnitteilla on myös  ensiapupäivystyksiä paikallisissa tapahtumissa.

Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoistyö meidän osastossamme? Haluaisitko osallistua johonkin toimintaamme, auttaa oman erityisosaamisesi saralla tai tulla muuten vaan tutustumaan ja mahdollisesti ideoimaan uusia toimintamuotoja?

Lähetä sähköpostia, soita meille tai pistä viestiä facebook-sivujemme kautta, niin jutellaan lisää. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ystävällisin terveisin,
Osaston väki

Uutiset

Onko sinulla mielessä hyvä tyyppi Kaakkois-Suomen piirin hallitukseen. Lähetä ehdotuksesi vaalitoimikunnalle viimeistään 15.3. sähköisellä lomakkeella, joka löytyy osoitteesta https://bit.ly/2SxeTuQ

Kaakkois-Suomen piirin vuosikokouksessa Mikkelin Anttolanhovissa 26.4.2020 valitaan piirin hallitukseen jäseniä seuraavalle kaksivuotiskaudelle 2020-22. Jäseniä voivat ehdottaa osastot sekä yksittäiset henkilöjäsenet.   

Uusin tiedote 4 / 2019 on nyt luettavissa! Postin lakosta johtuen tiedote julkaistaan ainoastaan näin sähköisenä. Ensi vuoden ensimmäinen numero sitten taas normaalisti myös painettuna jakeluna. Numero löytyy linkistä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/Tassa%20ja%20Nyt%204%2...

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.