Luopioinen

Sijainti:
-, 36760, Luopioinen
Puhelin: 
+358404194877

Luopioisten osasto on SPR:n Hämeen piiriin kuuluva pienehkö osasto, jossa tällä hetkellä jäseniä on noin 80.

Jäseneksi yhdistykseen ja toimintaan mukaan pääsee ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan, sihteeriin tai muihin hallituksen jäseniin ( ks. yhteystiedot )

Uutiset

Suomen Punainen Risti on humanitaarista työtä tekevä kansalaisjärjestö, yksi Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun 190 kansallisesta yhdistyksestä ja osa maailmanjärjestön auttamisverkostoa. SPR Hämeen piirin toiminta-alue käsittää Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Päijät-Hämeen maakunnat. Sen 56 paikallisosastossa on yli 3 000 aktiivista vapaaehtoista ja 11 500 jäsentä. Piiritoimisto sijaitsee Tampereella.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

VALMIUSPÄÄLLIKKÖÄ

Nälkäpäiväkeräys alkaa tänään!! Myös Luopioisissa, sillä koko päivän Kirkonkylällä on liikkeellä lipaskerääjiä, ja keräys jatkuu myös huomenna perjantaina. Lauantaina on jälleen vuorossa perinteinen tonkakeräys K-market Järvikansan edustalla. Nälkäpäivään liittyen osastolla on lippaat kaupoissa, pankeissa, kouluilla ja Apteekissa.

Luopioisten osastolla on paljon vapaaehtoisia kerääjiä, joten keräys on aina onnistunut hienosti, niin toteutukseltaan kuin tulokseltaankin. Hyvää nälkäpäiväviikonloppua!!!

Jälleen lähestytään SPR:n syksyn näkyvintä tapahtumaa, Nälkäpäiväkeräystä. Luopioisten osasto jalkautuu silloin näyttävästi kirkonkylän keskustaan. Lipaskerääjät ovat liikkeellä kauppojen pihassa torstaina ja perjantaina 12. ja 13.9. aamusta iltapäivään ja lauantaina 14.9. on vuorossa koko päivän perinteinen tonkakeräys Järvikansan edustalla. Lauantaina lapsille on tarjolla ilmapalloja ja karkkeja. Luopioisissa ollaan lähellä Nälkäpäivän syntyseutuja; päivähän sai alkunsa Pälkäneellä, johon Luopioinenkin nykyisin kuuluu.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.