Loppi

Sijainti:
-, 12700, Loppi
Sähköposti: 
loppi@punainenristi.fi

Tervetuloa Lopen osaston kotisivuille!

Tule mukaan osastoomme! Olemme pieni ja iloinen hämäläisosasto kuuluisan Lopen perunan kotiseudulta. Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Liity nyt jäseneksi helposti netissä

Valitse itsellesi tai perheellesi sopiva jäsenyyden muoto ja klikkaa itsesi jäseneksi (tarvitset pankkitunnukset).

Jäsenmuodot

vuosijäsen (yli 29 v.) 20 € / kalenterivuosi
nuorisojäsen (alle 29 v.) 10 € kalenterivuosi
ainaisjäsenyys 300 € 

Ilmoittautua voit myös kirjoittamalla meille sähköpostia osoitteeseen loppi@punainenristi.fi. Vuoden jäsenmaksu on 20 € ensimmäiseltä ja 10 € seuraavalta aikuiselta perheenjäseneltä, lapsilta 5 €. Ainaisjäsenmaksu on 300 €.

Uutiset

Leiri on suunnattu 10-14-vuotiaille. Ilmoittaudu mukaan!

Filippiinien taifuunin hätäapukeräys tuotti Lopella lähes tuhat euroa. Yleinen vastaanotto oli hyvä, ja moni oli varannut kolikoita tai seteleitä valmiiksi. Suuri kiitos kaikille lahjoittaneille ja kerääjille!

Jenni Lindfors
Kuvaaja: Jenni Lindfors
"Uuden Lopen Joulun kannen on suunnitellut Jenni Lindfors"
Uusi Lopen Joulu on ilmestynyt! 50-vuotiaan lehden juhlanumeroon on koottu 88 sivua mielenkiintoisia juttuja Lopesta, paikkakunnan historiasta ja loppilaisista ainutlaatuisessa muodossa. Julkaisu on toteutettu SPR:n Lopen osaston ja Loppi-seura ry:n yhteistyönä. SPR:n Lopen osasto on päättänyt lahjoittaa puolet lehden tuotosta Punaisen Ristin katastrofirahastoon, jonka varoilla tuetaan avustustyötä Filippiineillä ja muualla maailmassa. Lisäksi myynnillä tuetaan auttamisvalmiutta ja kulttuurityötä Lopen seudulla. Lehden hinta on 10 €. Osta vaikka joululahjaksi!
 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.