Leppävirta

Sijainti:
Tuikkalantie 8, 79100, Leppävirta
Sähköposti: 
leppavirta@gmail.com

Toimintatilat Alapihan kartanossa (yläkerrassa) Tuikkalantie 8

Puheenjohtaja: Tuomo Luostarinen
Sihteeri: Leena Mälkki
Rahastonhoitaja: Pekka Suhonen

Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa käy tekemässä profiili Oma Punainen Risti sivustossa, niin voimme ottaa Sinuun yhteyttä, ja tiedämme Sinusta joitakin asioita.

Pelkkä jäsenyyskin on kannanotto. Käy vilkaisemassa Liity jäseneksi sivua , päätöksenteon pohjaksi voi lukea tietoa Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun toiminnasta ympäri maailman osiossa Tutustu Punaiseen Ristiin

 

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
""Suodaan toiselle ihmiselle ystävällinen sana, teko tai hymy""

Ystävänpäivä herättää ihmisissä erilaisia ajatuksia ja tunteita. Kaksi terveydenhoitajaopiskelijaa lähestyi teemaa yksinäisyyden näkökulmasta.: 

 

Yksinäisyys ympärillä

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.