Leppävirta

Sijainti:
Opintie 1, 79100, Leppävirta

Toimintatilat 1.4.2021 lähtien entisellä ammattikoululla osoitteessa Opintie 1, käynti Alapihan koulun puolelta pääovesta. 

Puheenjohtaja: 1.1.2023 alkaen Juha Tattari
Sihteeri: Leena Mälkki 041 5476 591
Rahastonhoitaja: Pekka Suhonen 0400 965 162

Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa käy tekemässä profiili Oma Punainen Risti sivustossa, niin voimme ottaa Sinuun yhteyttä, ja tiedämme Sinusta joitakin asioita.

Pelkkä jäsenyyskin on kannanotto. Käy vilkaisemassa Liity jäseneksi sivua , päätöksenteon pohjaksi voi lukea tietoa Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun toiminnasta ympäri maailman osiossa Tutustu Punaiseen Ristiin.

Toimintaamme tukee Leppävirran kunta ja paikallisina yhteistyökumppaneina on myös S-market Leppävirta, K-market Kaulamo ja Leppävirran seurakunta. 

Tukemassa Leppävirta

 

 

Uutiset

Lämpimästi tervetuloa vuosikokoukseen Polvijärvelle lomakeskus Huhmariin sunnuntaina 5.9.2021!

HUOM! Ennakkotiedoista poiketen lauantain 4.9 ohjelmaa ei toteuteta koronatilanteesta johtuen.

Ohjelmassa sunnuntaina Piirin vuosikokous / Piirien johtosäännön 4 §:n määräämät asiat

9:00 Ilmoittautuminen
12.00 Lounas
14.30 Iltapäiväkahvi

Majoitus Varataan ja maksetaan itse.
 

Piirin 25.4.2021 pidettäväksi suunniteltu etävuosikokous siirretään pidettäväksi mahdollisuuksien mukaan kaksipäiväisenä lähikokouksena 4.-5.9.2021. Tarkempi aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Oikeusministeriössä on parhaillaan valmisteltavana lakimuutos, joka sallisi yhteisöjen kevätkokousten lykkäämisen niin, että ne pidetään 30.9.2021 mennessä. Lakimuutos on tulossa eduskunnan käsittelyyn viikolla 16. Eduskunnan täysistunto käsittelee asiaa mitä ilmeisimmin 21.4.2021 kello 14.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.