Leppävirta

Sijainti:
Opintie 1, 79100, Leppävirta
Puhelin: 
0400 663 138
Sähköposti: 
leppavirta@gmail.com

Toimintatilat 1.4.2021 lähtien entisellä ammattikoululla osoitteessa Opintie 1, käynti Alapihan koulun puolelta pääovesta. 

Puheenjohtaja: Tuomo Luostarinen
Sihteeri: Leena Mälkki
Rahastonhoitaja: Pekka Suhonen

Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa käy tekemässä profiili Oma Punainen Risti sivustossa, niin voimme ottaa Sinuun yhteyttä, ja tiedämme Sinusta joitakin asioita.

Pelkkä jäsenyyskin on kannanotto. Käy vilkaisemassa Liity jäseneksi sivua , päätöksenteon pohjaksi voi lukea tietoa Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun toiminnasta ympäri maailman osiossa Tutustu Punaiseen Ristiin.

Toimintaamme tukee Leppävirran kunta ja paikallisina yhteistyökumppaneina on myös S-market Leppävirta, K-market Kaulamo ja Leppävirran seurakunta. 

 Tukemassa Leppävirta -logo

 

Uutiset

Piirin 25.4.2021 pidettäväksi suunniteltu etävuosikokous siirretään pidettäväksi mahdollisuuksien mukaan kaksipäiväisenä lähikokouksena 4.-5.9.2021. Tarkempi aika ja paikka varmistuvat myöhemmin.

Oikeusministeriössä on parhaillaan valmisteltavana lakimuutos, joka sallisi yhteisöjen kevätkokousten lykkäämisen niin, että ne pidetään 30.9.2021 mennessä. Lakimuutos on tulossa eduskunnan käsittelyyn viikolla 16. Eduskunnan täysistunto käsittelee asiaa mitä ilmeisimmin 21.4.2021 kello 14.

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Tapahtumat

7.8.2021 - 8.8.2021
Sijainti:
Harjulantie 195, 79100, Leppävirta