Laitila

Sijainti:
Keskuskatu 21, 23800, Laitila

Ota yhteyttä: SPR Laitilan osaston puheenjohtaja Teuvo Siniste p. 0400 528535

Uutiset

Laitilassa sijaitsevaan Hartikkalan hätämajoitusyksikköön on palkattu ohjaajiksi Anita Honkanen, Eveliina Kinnala ja Heidi Hento. Henkilökunnassa on sosiaalityön pätevyyden ja alan pitkän työhistorian omaavia henkilöitä. Henkilökunta toivoo yhteydenottoa erityisesti asukkaisiin liittyvissä virallisissa, kiireellisissä tai äkillisissä asioissa, esim. sairaskohtauksissa tai epäselvyystilanteissa. 

Laitilan seurakunnan vaatekeräys tuotti huiman tuloksen ja nyt kaikilla hätämajoitusyksikön asukkailla alkaa olla lämpimät kengät ja takit valmiina kylmempiä ilmoja varten. SPR:n vapaaehtoiset jatkavat yhä väliaikaisiin varastoihin sijoitettujen vaatteiden lajittelua ja varastointia mahdollisten asukasvaihdosten varalle. 

Uusia vaatelahjoituksia ei oteta vastaan Garpintiellä tällä erää.

Auttamishalu on yllättänyt kaikki! Runsaan avuntarjonnan seurauksena kaikki varastot tursuavat nyt vaatetta ja tavaraa. Laitilan seurakunnan 10.9.15 toimittavan vaatelastin purkamisen ja jakamisen jälkeen tarkastellaan tilannetta uudestaan ja mahdollisista täsmällisistä tarpeista tiedotetaan vapaaehtoisten rinkiin osallistuneille.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.