Laihia

Sami Pienimäki
Kuvaaja: Sami Pienimäki
"Ensiapuryhmässä opit varautumaan äkillisiin tilanteisiin ."
Tomi Hakkarainen
Kuvaaja: Tomi Hakkarainen
"Punainen Risti tuo turvaa"
Sijainti:
-, 66400, Laihia
Puhelin: 
0400865744
Sähköposti: 
ensiapuryhmalaihia@gmail.com

SPR Laihian osasto on perustettu vuonna 1951. Osastolla on tänä päivänä jäseniä noin 100.

Osaston toimintamuotoina ovat ystävätoiminta yhteistyössä Laihian seurakunnan kanssa, ensiapu- ja valmiusryhmätoiminta, vapaaehtoinen pelastustuspalvelu, verenluovutustilaisuuksien organisointi sekä alueellinen valmius ja kotimaanavun toiminta.

Paikallisesti osasto/ensiapuryhmä auttaa ensihuollon toimintamallien mukaisesti esimerkiksi tulipalojen uhreja avustamalla tarpeellisten vaatteiden ja päivittäistarvikkeiden hankinnassa sekä olemalla tukena jo tapahtumapaikalta alkaen.Ensihuollon toiminta kattaa koko Kyrönmaan alueen yhteistyössä Vähänkyrön ja Isonkyrön osastojen kanssa 

Ensiapuryhmä suorittaa ensiapupäivystyksiä koko Kyrönmaan alueella ja käy avustamassa myös naapurialueiden ryhmiä päivystystoiminnassa. Ryhmä toimii myös vapaaehtoisen pelastuspalvelun(Vapepa) hälytysryhmänä.

Osastolla on oma toimitila osoitteessa Alkiontie 1 as. 17 Laihia. Tilaa vuokrataan kohtuullisella hinnalla esim. järjestöjen yms. kokous ja kokoontumistiloiksi.Tilaan mahtuu noin 10-15 henkilöä. Kyselyt Sami Pienimäki 0400-865 744

Tervetuloa mukaan toimintaa oman aikataulusi mukaisesti, Sinua tarvitaan !!

Uutiset

Tule mukaan ensiapuryhmätoimintaan. Ota rohkeasti yhteyttä 0400-865744

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.