Kuusamo

Sijainti:
Apajatie 1, 93600, Kuusamo

Innostu vapaaehtoistyöstä!

Osastossamme voit harrastaa vapaaehtoistyötä monipuolisesti mukavassa seurassa. Meidän työllemme on selkeästi kysyntää joten tarvitsemme Sinua! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Punaisen Ristin toiminnasta, riittää kun otat meihin yhteyttä! Me perehdytämme, opastamme, koulutamme  ja olemme tukenasi.

 

Kuusamossa toimintaa on mm lipaskeräyksissä, ystävätoiminnassa, monikultturisessa ystävätoiminnassa, kansainvälisen klubin illoissa, EA-ryhmässä, ylijäämäruoka-jakelussa, henkisen tuen ryhmässä ym!

Innostu nyt, lähetä sähköpostia tai soita. Eri toimintaryhmine yhteystiedot löytyy kohdasta : yhteyshenkilöt

Sinä olet lämpimästi tervetullut!

Uutiset

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua!

Uusin Tässä ja Nyt -järjestötiedote on luettavissa sähköisenä täällä.

Yhteystiedot löydät liitteenä alta. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä, luo profiili Oma Punaiseen Ristiin ja sinuun ollaan yhteydessä omasta paikallisosastostasi. Profiilin pääset tekemään täällä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/front

Tapahtumat

22.9.2022 - 24.9.2022
Sijainti:
Juhantie 1 C 34, 93600, Kuusamo

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.