Kempele

"Kempeleen osastosta Jessica, Kalervo ja Janika Superparkissa edustamassa Nenäpäivänä 2015."
Sijainti:
Hovintie 8, 90440, Kempele

SUOJA 2022 -harjoitus lauantaina 7.5. alkaen klo 10 Kempeleen nuorisoseuran talolla (Kirkkotie 19, Kempele). Lisätietoja ja ilmoittautumiset numeroon 044 0886112, tai sähköpostilla toimisto.sprkempele@gmail.com.

TERVETULOA MUKAAN OSASTON TOIMINTAAN!

Osasto tarvitsee tällä hetkellä uusia jäseniä ensiapuryhmään (koulutus tarjotaan ryhmään sitoutuville), ja muitakin tehtäviä olisi tarjolla.

ENSIAPURYHMÄN harjoitukset joka toinen tiistai yhdessä Oulunsalon ryhmän kanssa. Jos haluat mukaan harjoituksiin, ota yhteyttä harjoitusvastaava Jarmo Fiskariin p. 040 5225905.

Lue lisää osastomme toimintamuodoista vasemmalla olevista palkeista.

REDDIE KIDS -kerholle haetaan uutta ohjaajaa.

AJANKOHTAISTA TIETOA toiminnastamme löytyy osaston Facebook-sivulta: www.facebook.com/sprkempele ("Kempeleen Ensiapuryhmä").

Jos toiminta kiinnostaa, voit ilmoittautua mukaan https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/ tai kysellä lisätietoja numerosta 044 0886112, tai sähköpostilla toimisto.sprkempele@gmail.com tai ensiapu.sprkempele@gmail.com (ea-päivystysasiat).

Uutiset

Anu Pensola
Kuvaaja: Anu Pensola
"Apupupu voi olla lapsen paras ystävä, jolle kerrotaan salaisuuksia, jonka halaaminen lohduttaa ja jonka käpälään voi aina tarttua."

Apupupu on maailman pehmein auttaja, ja se neulotaan rakkaudella lohduttamaan ikäviä asioita kokenutta lasta. Pupu antaa tukea sen käpälään tarttuvalle ja tuo iloa päivään. Kriisiä pakenevat lapset tarvitsevat nyt Apupupujen apua!

Uusin Tässä ja Nyt -järjestötiedote on luettavissa sähköisenä täällä.

Yhteystiedot löydät liitteenä alta. Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistehtävistä, luo profiili Oma Punaiseen Ristiin ja sinuun ollaan yhteydessä omasta paikallisosastostasi. Profiilin pääset tekemään täällä: https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/front

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.