Ilmastovaikuttajat

Sähköposti: 
sprilmastovaikuttajat@gmail.com

Tervetuloa Ilmastovaikuttajiin!

Ilmastovaikuttajat on Punaisen Ristin (verkko)vapaaehtoistoiminnan muoto, johon voit osallistua missä tahansa asutkin. Olet oikeassa paikassa, mikäli olet kiinnostunut toimimaan ilmaston hyväksi ja ottamaan selvää, mikä on Punaisen Ristin rooli ilmastovaikuttamisessa.

Lisätietoja saat liittymällä ryhmään! Voit ottaa yhteyttä ilmastovaikuttajiin sähköpostitse: sprilmastovaikuttajat@gmail.com. Ryhmän sisällä viestimme paljon WhatsAppin välityksellä.

Löydät meidät myös Instagramista, Twitteristä, TikTokista ja Facebookista - tervetuloa verkostoomme!

Uutiset

SPR:n Ilmastovaikuttajat osallistuivat kutsuttuina kumppaneina Vantaan Ruusuvuoren koulun ja nuorisotyön ideoimaan ilmastoaiheiseen hackathoniin Tikkurilan Vernissassa 14.-18.2.2022. 

Korso valittaa -yhteisö on kutsunut SPR:n Ilmastovaikuttajat yhteistyöhön ja mukaan NewsCrew Hackathoniin Vantaalle 14.-18.2.2022.

NewsCrew Hackathonissa on kyse ilmastonmuutosta käsittelevien uutisten jakamisesta peruskouluilla. Tavoitteena on luoda malleja sille, miten ilmastouutisia saadaan tuotua kouluun yleisön ikätason huomioivasti, luontevasti ja niin, että niistä saataisiin keskustelun kautta rakennettua parempaa maailmaa. Tahtotila on saada koululaiset ja koulujen henkilökunta tunnistamaan itsensä osaksi ilmastonmuutosongelman ratkaisijoita.

Emil Mäkynen
Kuvaaja: Emil Mäkynen
"Ilmastosoturit vaikuttavat Lempäälän koululta käsin."

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Blogi on alun perin julkaistu sivulla https://ilmastojaspr.blogspot.com/2022/02/ystavanpaiva-142-muutosta-ilmassa.html

 

Muutosta ilmassa?

Ilmastosoturit rakentavat kestävää tulevaisuutta yhdessä - Konkreettiset teot osaksi jokaisen arkea

Blogi kuvineen löytyy osoitteesta https://ilmastojaspr.blogspot.com/2022/01/ilmastosoturit-rakentavat-kestavaa.html