Ilmastovaikuttajat

Sähköposti: 
sprilmastovaikuttajat@gmail.com

Tervetuloa Ilmastovaikuttajiin!

Ilmastovaikuttajat on Punaisen Ristin (verkko)vapaaehtoistoiminnan muoto, johon voit osallistua missä tahansa asutkin. Olet oikeassa paikassa, mikäli olet kiinnostunut toimimaan ilmaston hyväksi ja ottamaan selvää, mikä on Punaisen Ristin rooli ilmastovaikuttamisessa.

Lisätietoja saat liittymällä ryhmään! Voit ottaa yhteyttä ilmastovaikuttajiin sähköpostitse: sprilmastovaikuttajat@gmail.com. Ryhmän sisällä viestimme paljon WhatsAppin välityksellä.

Löydät meidät myös Instagramista, Twitteristä, TikTokista ja Facebookista - tervetuloa verkostoomme!

Uutiset

Toinen Katse Oy
Kuvaaja: Toinen Katse Oy
"Invisible Demons - Tuhon merkit (2021)"

Me Ilmastovaikuttajat saimme kutsun 3.11. erityiseen elokuvanäytökseen. Kutsuja oli Toinen Katse Oy, ja elokuva Cannesin elokuvafestivaaleilla ensi-iltansa saanut dokumenttielokuva Invisible Demons - Tuhon merkit. Elokuva on Suomessa ehtinyt olla mukana vasta Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalilla syyskuussa. Elokuvateatterilevitykseen se tulee marraskuun lopussa. 

Heidi Hellman
Kuvaaja: Heidi Hellman

Esittelemme Ilmastovaikuttajien toimintaa ja olemme tavattavissa Punaisen Ristin viikolla omilla somekanavillamme ja osastojen ja piirien tapahtumissa.

Tiistaina 4.5. klo 18 - 19.30 olemme mukana Savo-Karjalan piirin Ilmasto ja Punainen Risti - webinaarissa. Ilmoittaudu webinaariin Omassa viimeistään 2.5.

Keskiviikkona 5.5. klo 19 - 20 esittäydymme Tampereen alueen Ilmastovaikuttajien kyselytunnilla ja mietimme millaista paikallistoimintaa voisimme juuri Tampereen tienoilla järjestää. Ilmoittaudu mukaan Omassa 4.5. mennessä.

Liity Oma Punaisessa Ristissä mukaan ryhmään "Rasisminvastaisen kampanjan vapaaehtoiset" .

Kirjaudu Omaan ja liity https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/groups/group/1559 

Kuulet tuoreimmat uutiset rasisminvastaisen viikon kampanjaan liittyen! 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.