Iitti

"Valtakunnallisella SPR:n risteilyllä "
Sijainti:
., 47400, Kausala
Puhelin: 
+358400753908
Sähköposti: 
anneli.kaki@hotmail.com

 

Tule mukaan osastoomme! Tarvitsemme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia. Tule niin kuin olet, me koulutamme ja tuemme sinua vapaaehtoisuuden polulla. Ota yhteyttä sähköpostitse tai soita. Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Piirin vuosikokous pidettiin lauantaina 22.4. Kouvolassa. Kokouksen aluksi oli seminaari teemalla näkyminen ja viestintä 140-vuotiaassa Punaisessa Ristissä, aiheesta oli alustamassa ja keskustelemassa viestintäjohtaja Ilpo Kiiskinen. Erityisesti esille nousi Punaisen Ristin kotimaan auttamistyön näkyvyyden tärkeys. Siihen meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa niin perinteisessä printtimediassa, mutta erityisesti sosiaalisessa mediassa. Ollaan ylpeitä työstämme ja tehdään se näkyväksi.

Suomen Punaisen Ristin yleiskokous päätti kesällä 2015 Turussa uudistaa järjestömme säännöt. Uudet säännöt hyväksyy yleiskokous kesäkuussa 2017 Helsingissä. Tule mukaan sääntötalkoisiin, laitetaan yhdessä säännöt paremmaksi!

Tavoite on etsiä vastauksia kysymyksiin:

• Millaisen Punaisen Ristin haluamme?
• Millaiset säännöt parhaiten tukisivat tulevaisuuden Punaisen Ristin toimintaa?
• Mitä säännöissä pitää korjata tai muuttaa, jotta tämä toteutuisi?

Osallistu vastaamalla kyselyyn Rednetissä

Esko Käki
Kuvaaja: Esko Käki

SPR:n Iitin osaston ja Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toimijat sekä Iitin seurakunnan ja Ehtookodin henkilökunta sekä reippaat nuoret niin omasta nuorisoryhmästä kuin kunnan yläasteelta opettajineen järjestivät ensinnäkin evakuoitavilleen antoisan päivän, jota vieläkin muistellaan hyvillä mielin. Samalla harjoitus toimi erittäin hyvänä evakuointikoulutuksena, synnytti toimivia ideoita tositilanteiden varalle ja vahvisti hyviä toimintamalleja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tapahtumat

14. - 16.9.2017
Sijainti:
-, 47400, IITTI

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.