Hirvensalmi

Sijainti:
-, 52550, Hirvensalmi
Puhelin: 
+358 44 5504301
Sähköposti: 
kalevi.puukko@pp1.inet.fi

Tule mukaan Hirvensalmen osastoon! Tarvitsemme lisää  vapaaehtoisia ensiapu- ja pelastustoimintaan, nuorisotyöhön ja varainkeruuseen. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta,  me järjestämme tarvitttavan koulutuksen ja kokeneempien tuen. Ota yhteyttä ja soita vaikka puheenjohtajalle tai laita sähköpostia.

Haluatko liittyä SPRn Hirvensalmen osaston jäseneksi? Se onnistuu helposti alla olevan linkin kautta.http://www.punainenristi.fi/membership/join?nid=972

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Alueelliset tapaamiset käynnistyvät viikolla 10 ti 5.3. Sysmällä ja Kouvolassa. Keskiviikkona 6.3. tavataan Kotkassa. Kierros huipentuu to 7.3. Lappeenrannan, Ristiinan ja Savonlinnan tapaamisiin.

Alueelliset osastotapaamiset on tarkoitettu kaikille osastojen luottamushenkilöille ja vapaaehtoisille. Illoissa käsitellään ajankohtaisia asioita osastojen toiminnan kannalta. Osastotapaamiset tarjoavat myös oivan tilaisuuden tutustua naapuriosastojen vapaaehtoisiin ja suunnitella yhteisiä tapaamisia yms. alueella.

Kalevi Puukko
Kuvaaja: Kalevi Puukko
"Satu ja jakovuorossa olleet Jouko Jumppanen ja Ari Kyröläinen"

Osastomme on jakanut vuodesta 2017 kaupan ylijäämäruokaa kahdesti viikossa yhteistyössä Eläkeliiton vapaaehtoisten ja Mikkelin Viadian kanssa. Jakelupaikalla on myös tarjolla neuvonta-apua terveyteen ja muuhun viranomaisasiointiin liittyvissä kysymyksissä. Uutena teemana meillä on jakelupaikalla tapahtuva opastus terveellisempiin ruokailutottumuksiin. Asiantuntijana ja oppaana meillä on ollut Savon Marttojen kotitalousasiantuntija Satu Räsänen. Satun ensimmäinen sessio oli  22.1. 2019 ja oli mukavaa huomata, että aihe kiinnosti ja viesti meni perille. Seuraava teemapäivä on 22.2.

Kalevi Puukko
Kuvaaja: Kalevi Puukko
"Naser fileeraa ja sisko Homeida seuraa tarkkana"

Osasto järjesti 13.11. Hirvensalmen Elomaan koulun keittiössä kuntamme pakolaisille tapahtuman, jossa opeteltiin hauen, ahvenen, siian ja säyneen fileerausta ja muikun perkausta. Lopuksi herkuteltiin kalaruoilla ja hyvää tuli! Opastajana meillä oli vanhastaan tuttu Aki Hirvonen, joka on mestari kalankäsittelyssä. Kalat saimme lahjoituksina Kalapuula Oy:ltä ja Veijo Puukolta. Kiitokset lahjoittajille ja Akille! Kiitos myös koululle, kun saimme upean keittiön käyttöömme!

Tapahtumat

21.8.2019
Sijainti:
Vääräsaarenkatu 4, 57130, Savonlinna
27.8.2019
Sijainti:
Otavankatu 20, 50130, Mikkeli
28.8.2019
Sijainti:
Raatimiehenkatu 20, 53100, Lappeenranta

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.