Hirvensalmi

Sijainti:
-, 52550, Hirvensalmi
Puhelin: 
+358 44 5504301
Sähköposti: 
kalevi.puukko@pp1.inet.fi

Tule mukaan Hirvensalmen osastoon! Tarvitsemme lisää  vapaaehtoisia ensiapu- ja pelastustoimintaan, nuorisotyöhön ja varainkeruuseen. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta,  me järjestämme tarvitttavan koulutuksen ja kokeneempien tuen. Ota yhteyttä ja soita vaikka puheenjohtajalle tai laita sähköpostia.

Haluatko liittyä SPRn Hirvensalmen osaston jäseneksi? Se onnistuu helposti alla olevan linkin kautta.http://www.punainenristi.fi/membership/join?nid=972

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Heljä Tilli
Kuvaaja: Heljä Tilli
"Joulukassien täyttö käynnissä"

Perjantain 18.12. 2020 ruokajakelun yhteydessä jaettiin tavanomaisten kaupan ylijäämäruokien lisäksi hakijoille jouluruokakasseja, joissa oli runsas valikoima perinteisiä jouluruokia. Kasseja koottiin 45 kappaletta ja ne riittivät juuri ja juuri, kukaan ei jäänyt ilman, mutta yhtään ei jäänyt yli!  Oli tuuria matkassa.  Tiedossamme oleville vähävaraisille lapsiperheille tarkoitetetut kassit olivat vähän isompia ja ne toimitettiin perille koteihin.

Varat jouluruokien hankintaan lahjoitti Hirvensalmen seurakunta. Punainen Risti kiittää seurakuntaamme lahjoituksesta!

Kalevi Puukko
Kuvaaja: Kalevi Puukko
"iZettle oli käytössä "

 

Hirvensalmen osasto perustettiin 3.11.1950 ja täytti 70 vuotta 2020. Sen huomioimiseksi  kirjoitimme historiikin, jossa kerrotaan tapahtumista eri vuosikymmeninä. Myös Nälkäpäiväkeräys on huomioitu historiikissa, koska keräykselle tuli tänä vuonna ikää 40 vuotta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.