Hirvensalmi

Sijainti:
-, 52550, Hirvensalmi
Puhelin: 
040 820 9410
Sähköposti: 
maija.manninen@gmail.com

Tule mukaan Hirvensalmen osastoon! Tarvitsemme lisää  vapaaehtoisia ensiapu- ja pelastustoimintaan, nuorisotyöhön ja varainkeruuseen. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta,  me järjestämme tarvitttavan koulutuksen ja kokeneempien tuen. Ota yhteyttä ja soita vaikka puheenjohtajalle tai laita sähköpostia.

Haluatko liittyä SPRn Hirvensalmen osaston jäseneksi? Se onnistuu helposti alla olevan linkin kautta: https://www.punainenristi.fi/liity-jaseneksi

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

"Myyntiteltalla Mika ja Kalle"

Liioittelematta voimme sanoa, että vuoden Nälkäpäiväkeräys onnistui loistavasti! Edelleen oltiin varovaisia koronan suhteen, mutta keräys ja tuotemyynti hoituivat ilman vaikeuksia.   

"Lahjakortteja jakamassa Leena Tolvanen ja Jorma Kokko"

Hirvensalmelainen ravintola Puulanaitta sai 10 € arvoisia pizzalahjoituksia 176 kpl. 

Lahjakortit jaettiin Punaisen Ristin normaalin kauppojen ylijäämä- ja EU-ruokajakelun yhteydessä. Tiedossamme oleville vähävaraisille lapsiperheille toimitettiin lahjakortteja myös koteihin. Lahjakorttien saajat saivat tilata ja noutaa pizzansa Puulanaitasta.

Kaikki lahjakortit on nyt jaettu ja esitämme parhaat kiitoksemme lahjoittajille.

Heljä Tilli
Kuvaaja: Heljä Tilli
"Joulukassien täyttö käynnissä"

Perjantain 18.12. 2020 ruokajakelun yhteydessä jaettiin tavanomaisten kaupan ylijäämäruokien lisäksi hakijoille jouluruokakasseja, joissa oli runsas valikoima perinteisiä jouluruokia. Kasseja koottiin 45 kappaletta ja ne riittivät juuri ja juuri, kukaan ei jäänyt ilman, mutta yhtään ei jäänyt yli!  Oli tuuria matkassa.  Tiedossamme oleville vähävaraisille lapsiperheille tarkoitetetut kassit olivat vähän isompia ja ne toimitettiin perille koteihin.

Varat jouluruokien hankintaan lahjoitti Hirvensalmen seurakunta. Punainen Risti kiittää seurakuntaamme lahjoituksesta!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.