Hirvensalmi

Sijainti:
-, 52550, Hirvensalmi
Puhelin: 
+358 44 5504301
Sähköposti: 
kalevi.puukko@pp1.inet.fi

Tule mukaan Hirvensalmen osastoon! Tarvitsemme lisää  vapaaehtoisia ensiapu- ja pelastustoimintaan, nuorisotyöhön ja varainkeruuseen. Emme edellytä sinulta aiempaa kokemusta,  me järjestämme tarvitttavan koulutuksen ja kokeneempien tuen. Ota yhteyttä ja soita vaikka puheenjohtajalle tai laita sähköpostia.

Haluatko liittyä SPRn Hirvensalmen osaston jäseneksi? Se onnistuu helposti alla olevan linkin kautta.http://www.punainenristi.fi/membership/join?nid=972

Ystävällisin terveisin, osaston väki.

Uutiset

Uusin tiedote 4 / 2019 on nyt luettavissa! Postin lakosta johtuen tiedote julkaistaan ainoastaan näin sähköisenä. Ensi vuoden ensimmäinen numero sitten taas normaalisti myös painettuna jakeluna. Numero löytyy linkistä: https://rednet.punainenristi.fi/system/files/page/Tassa%20ja%20Nyt%204%2...

Kalevi Puukko
Kuvaaja: Kalevi Puukko
"Elomaan koulun oppilailla oli paljon kysyttävää. Vastailemassa osaston monikulttuurivastaava Heljä tilli."

Tämän vuoden Nälkäpäiväkeräys meni hienosti! Oltiin Elomaan koululla kertomassa vedestä, ja tukioppilaat huolehtivat keräyksestä. Perjantaina ja lauantaina kerättiin S-Marketin edustalla ja keräystulos oli erinomainen, lähes 1500 euroa. Hirvensalmen Maatalousnaiset lahjoittivat puurojuhlansa tuoton Nälkäpäiväkeräykseen. Samoin Elomaan koulun viime vuoden tukioppilaat lahjoittivat luokkaretkestä ylijääneet varat keräykseemme. Suurkiitos vapaaehtoisille, Elomaan koulun oppilaille, Maatalousnaisille ja kaikille muille lahjoittajille!

Kalevi Puukko
Kuvaaja: Kalevi Puukko
"Artikkeli paikallislehdessä"

Tämän vuoden Nälkäpäiväkeräys meni hienosti! Oltiin Elomaan koululla kertomassa vedestä ja tukioppilaat huolehtivat keräyksestä. Kerättiin perjantaina ja lauantaina S-Marketin edustalla ja keräystulos oli erinomainen. Suurkiitos vapaaehtoisille, Elomaan koululle ja kaikille lahjoittajille!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.