SPR Ensivastekouluttajat

Tämä ryhmä on tarkoitettu ainoastaan Ensivastekouluttajille. Jos haluat päästä mukaan ryhmään ole hyvä ja pyydä mahdollisuutta päästä mukaan.

 

Uutiset

Kolmen ensivastetoimintaa toteuttavan järjestön, Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön, yhteinen ensivasteen koulutusyhteistyö on alkanut vuonna 2012. Yhteistyö tiivistyi siten, että kaikki ensivastetta tekevät tahot on koulutettu vuoden 2013 jälkeen samalla opetuspaketilla. Työryhmä on mm. toteuttanut yhteisen ensivastelomakkeen sekä ollut ohjaamassa Ensiauttajan taskuoppaan valmistumista.

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
"Ensivastekouluttajien ja -auttajien täydennyskoulutus"

Suomen Punaisen Ristin kotimaan valmiuden yksikkö järjestää valtakunnallisen ensivastekouluttajien ja ensiauttajien täydennys- ja harjoitusviikonlopun Punaisen Ristin koulutuskeskuksessa Nynäsissä 6.-8.9.2019! Kouluttajien osalta viikonloppu alkaa jo perjantaina 6.9.2019 ja ensiauttajien osalta lauantai-aamuna 7.9.2019. Ilmoittautumislinkki koulutukseen https://www.lyyti.in/Ensivaste2019.

Ilmoittautuminen Suomen Punaisen Ristin 19. Ensiapu- ja ensihoitosymposiumiin on avattu. Symposiumi järjestetään Helsingissä hotelli Scandic Parkissa 7.-8. helmikuuta 2019. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löytyvät symposiumin omilta RedNet-sivuilta. Tervetuloa kuuntelemaan alansa huippuasiantuntijoita ja saamaan uutta tietoa sekä vinkkejä ensiavun kouluttamiseen!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.