SPR Ensivastekouluttajat

Tämä ryhmä on tarkoitettu ainoastaan Ensivastekouluttajille. Jos haluat päästä mukaan ryhmään ole hyvä ja pyydä mahdollisuutta päästä mukaan.

 

Uutiset

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Ensivastetoimintaan liittyviä valtakunnallisia koulutuksia järjestetään yhteistyössä Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusliiton kanssa seuraavasti:

Ensivastekouluttakoulutus HUOM! Siirretty syksyyn 16.-19.9.2021

Ensivastekouluttajien täydennyskoulutus HUOM! Siirretty syksyyn 17.-19.9.2021 koronatilanteen takia

Ensiauttajien harjoitusviikonloppu HUOM! Siirretty syksyyn 18.-19.9.2021 koronatilanteen takia

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
"Ensivastekoulutus"

Tervetuloa ensivastekouluttajien täydennyskoulutukseen 12.-14.2.2021 Nynäsiin, Punaisen Ristin koulutuskeskukseen Heinolaan. Täydennyskoulutuksessa ensivastekouluttajat täydentävät ja syventävät kouluttajaosaamistaan ja saavat lisää valmiuksia toimia Suomen Punaisen Ristin, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Meripelastusseuran järjestämillä ensivastekursseilla ja ensiauttajien harjoituksissa kouluttajina.

Koulutuksessa keskitytään ensiauttajien kouluttamisen erikoispiirteisiin. Koulutuksen jälkeen pidät kouluttajaoikeutesi voimassa seuraavat kolme vuotta.

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Hei EVY-kouluttaja! Tervetuloa Kouluttajapäiville 2020!

Kutsumme sinut mukaan Suomen Punaisen Ristin kouluttajien yhteisille jatkokoulutus- ja virkistyspäiville viikonlopuksi (17.)18.-19.1.2020. Kouluttajapäivät pidetään Varalan Urheiluopistolla Tampereella.

EVY-kouluttajien sisältöosan täydennyspäivä on lauantaina 18.1.2020. Pääkouluttajana toimii Lasse Putko.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.