SPR Ensivastekouluttajat

Tämä ryhmä on tarkoitettu ainoastaan Ensivastekouluttajille. Jos haluat päästä mukaan ryhmään ole hyvä ja pyydä mahdollisuutta päästä mukaan.

 

Uutiset

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen
"Ensivastekoulutus"

Tervetuloa ensivastekouluttajien täydennyskoulutukseen 18.-20.9.2020 Nynäsiin, Punaisen Ristin koulutuskeskukseen Heinolaan. Täydennyskoulutuksessa ensivastekouluttajat täydentävät ja syventävät kouluttajaosaamistaan ja saavat lisää valmiuksia toimia Suomen Punaisen Ristin, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön ja Suomen Meripelastusseuran järjestämillä ensivastekursseilla ja ensiauttajien harjoituksissa kouluttajina.

Jarkko Mikkonen
Kuvaaja: Jarkko Mikkonen

Hei EVY-kouluttaja! Tervetuloa Kouluttajapäiville 2020!

Kutsumme sinut mukaan Suomen Punaisen Ristin kouluttajien yhteisille jatkokoulutus- ja virkistyspäiville viikonlopuksi (17.)18.-19.1.2020. Kouluttajapäivät pidetään Varalan Urheiluopistolla Tampereella.

EVY-kouluttajien sisältöosan täydennyspäivä on lauantaina 18.1.2020. Pääkouluttajana toimii Lasse Putko.

Kolmen ensivastetoimintaa toteuttavan järjestön, Suomen Punaisen Ristin, Suomen Meripelastusseuran ja Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön, yhteinen ensivasteen koulutusyhteistyö on alkanut vuonna 2012. Yhteistyö tiivistyi siten, että kaikki ensivastetta tekevät tahot on koulutettu vuoden 2013 jälkeen samalla opetuspaketilla. Työryhmä on mm. toteuttanut yhteisen ensivastelomakkeen sekä ollut ohjaamassa Ensiauttajan taskuoppaan valmistumista.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.