Äänekoski

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt
"Kuvan lähde: Suomen Punainen Risti"
Sijainti:
-, 44100, Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan osaston toimintaan! Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi osoitteessa oma.punainenristi.fi. Oma Punainen Risti-sivustolla pääset myös selaamaan tulevia tapahtumia.

Osaston syyskokous 15.11.-22 valitsi vuodelle 2023 puheenjohtajaksi Mervi Oksasen ja varalle Veikko Askisen. Hallituksen jäsenet ovat Heli Ahola, Matti Ahonen, Maire Tiihonen ja uutena Aija Viinamäki. Ukrainan pakolaisten hyväksi järjestetty konsertti 25.11. tuotti osastolle noin 230 euroa. Kiitos lahjoittajille! Varat menevät paikalliseen tukitoimintaan.

Osaston toimijoita

Keräykset, ystävätoiminta, kotimaanapu: Mervi Oksanen 040-5920113, meroksan@gmail.com.

Ensiaputoimintaa ei tällä hetkellä ole.

Omaishoitajien tukitoimintaan kaivataan vapaaehtoisia! Jos Sinua kiinnostaa järjestää pieniä tapahtumia lapsiperheille niin ole yhteydessä Merviin.

Osaston virallinen postiosoite on c/o Mervi Oksanen, Kyminkatu 2 as. 7, 44150 Äänekoski. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15, katutasossa.

Toiminnantarkastaja on Liisa Ojala.

Uutiset

Brandt
Kuvaaja: Brandt
"Kuvituskuva"

Lämpimästi tervetuloa Äänekosken osaston syyskokoukseen!
Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, ja sinne ovat tervetulleita kaikki osaston jäsenet. Kahvitarjoilu!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Oma Punainen Risti

Iina Ronkainen
Kuvaaja: Iina Ronkainen
"Paineluelvytystä"

Ensiapuryhmän toiminta käynnistyi vauhdikkaasti elvytystalkoilla. Neljän osallistujan voimin kertailtiin elvyttämisen perusteita ja tositoimiin päästiin harjoittelun merkeissä. Paikalla oli myös Länsi-Suomen piiristä Virve Karling, joka ohjasi illan harjoitukset. 

Alisa Vainiontaus
Kuvaaja: Alisa Vainiontaus
"Käärmeenpureman uhri kiedotaan avaruuspeittoon"

Osastomme ensiapuryhmä harjoitteli Kapeenkosken maisemissa hätäensiapua yhdessä Suolahden ryhmän kanssa. Virve Karling piiristä laati harjoitukset, meidän ryhmämme jäsenet olivat "uhreina" ja suolahtelaiset saivat osoittaa taitojaan. Hyvin osasivatkin! Lopuksi osasto tarjosi mukanaolleille nuotiomakkaraa ja salaattia sekä pullakahvit.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.