Äänekoski

Sijainti:
-, 44100, Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille

Osaston KEVÄTKOKOUS on tiistaina 15.6. kello 18 Willen Olohuoneessa ja Keittiössä, os. Äänekoskentie 311. Jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!
ENSIAPURYHMÄN tapahtuma on torstaina 17.6.2021 kello 17 osaston tilassa. Myös uudet toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita! Katso Uutiset -osiosta juttu 24.5. harjoituksesta.

Osaston toimijoita

Omaishoitajien tukitoiminta ja veripalvelu:  Maire Tiihonen 040-5721085,  maire.tiihonen@gmail.com.Ystävätoiminta ja keräykset:  Mervi Oksanen 040-5920113,  meroksan@gmail.com.Valmiuden yhteyshenkilö:  Irja Elo,  ensiapuryhmaspraanekoski@gmail.com. Kotimaanavun yhteyshenkilö:  Mervi Oksanen, p. 0405920113.

Ensiapuryhmän  toimintaa herätellään, tule mukaan! Yhteyshenkilö Irja Elo, ensiapuryhmaspraanekoski@gmail.com., puh. 0504434446

Osaston hallitus vuoden 2021 alusta: Veikko Askinen (pj.), Irja Elo (varapj.), Matti Ahonen, Heli Ahola, Mervi Oksanen, Maire Tiihonen. Osaston virallinen postiosoite on c/o Veikko Askinen, Snellmaninkatu 6 B 26, 44100 Äänekoski. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15. (Entinen R-kioskin takahuone). Toiminnantarkastaja on Anitta Kortelainen.

Uutiset

Alisa Vainiontaus
Kuvaaja: Alisa Vainiontaus
"Käärmeenpureman uhri kiedotaan avaruuspeittoon"

Osastomme ensiapuryhmä harjoitteli Kapeenkosken maisemissa hätäensiapua yhdessä Suolahden ryhmän kanssa. Virve Karling piiristä laati harjoitukset, meidän ryhmämme jäsenet olivat "uhreina" ja suolahtelaiset saivat osoittaa taitojaan. Hyvin osasivatkin! Lopuksi osasto tarjosi mukanaolleille nuotiomakkaraa ja salaattia sekä pullakahvit.

Valmiusavaus on Vapepan jokavuotinen iso tapahtuma, jossa kouluttaudutaan ja tavataan tuttuja ja tuntemattomia. Tänä vuonna tapahtuma oli 2.-3. helmikuuta Ähtärin Honkiniemessä.  Äänekosken vapepalaisia oli mukana iso joukko. Oli hienoa seurata, kun viisi pitkän linjan Vapepa-aktiivia sai huomionosoituksen. Pertti Koivunen sai korkeimman mahdollisen eli ansioristin. Kuvassa vasemmalta Urpo Minkkinen (pronssinen ansiomitali), Jaakko Lassila (samoin), Pertti Koivunen, Matti Markkanen (kultainen ansiomitali) ja Jari Kiviniemi (hopeinen ansiomitali).

Helena Pasanen
Kuvaaja: Helena Pasanen
"Teemun luokka potretissa "

Hyvä homma, Nälkäpäivä onnistui taas oikein hienosti! Kerääjiä oli kaikkiaan 36, mukana oli niin konkareita kuin ensikertalaisia. Hyvän näkyvyyden toi Koulunmäen yhtenäiskoulun 6B-luokka, joka opettajansa Teemu Vehviläisen johdolla oli liikkeellä perjantaina puolentoista tunnin ajan. Luokka kierteli kylää neljässä ryhmässä, ja keräystulos heillä oli yli 300 euroa. Ryhmien vetäjät olivat Teemun lisäksi Vili Kauppila, Tiina Savolainen ja Arja Poikolainen.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.