Äänekoski

Sijainti:
-, 44100, Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille

KIITOS kaikille Nälkäpäivään osallistuneille, niin talkoolaisille kuin lahjoittajille! Pelkästään lipaskeräyksellä saimme kokoon noin 960 €, ja netin kautta tulevat lahjoitukset päälle. Kiitos myös kaupoille yhteistyöstä: S-Market, K-Citymarket, Tarvikekeskus ja Tokmanni tarjosivat kerääjille mahdollisuuden päivystää aulatiloissa ja ulkosalla.

Osaston toimijoita

Omaishoitajien tukitoiminta ja veripalvelu:  Maire Tiihonen 040-5721085,  maire.tiihonen@gmail.com

Ystävätoiminta ja keräykset:  Mervi Oksanen 040-5920113,  meroksan@gmail.com

Valmiuden yhteyshenkilö:  Irja Elo,  ensiapuryhmaspraanekoski@gmail.com

Kotimaanavun yhteyshenkilö:  Mervi Oksanen, p. 0405920113.

Ensiapuryhmän  toimintaa herätellään, tule mukaan! Yhteyshenkilö Irja Elo, ensiapuryhmaspraanekoski@gmail.com., puh. 0504434446

Osaston hallitus vuoden 2021 alusta: Veikko Askinen (pj.), Irja Elo (varapj.), Matti Ahonen, Heli Ahola, Mervi Oksanen, Maire Tiihonen.

Osaston virallinen postiosoite on c/o Veikko Askinen, Snellmaninkatu 6 B 26, 44100 Äänekoski. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15. (Entinen R-kioskin takahuone). Toiminnantarkastaja on Anitta Kortelainen.

Uutiset

Iina Ronkainen
Kuvaaja: Iina Ronkainen
"Paineluelvytystä"

Ensiapuryhmän toiminta käynnistyi vauhdikkaasti elvytystalkoilla. Neljän osallistujan voimin kertailtiin elvyttämisen perusteita ja tositoimiin päästiin harjoittelun merkeissä. Paikalla oli myös Länsi-Suomen piiristä Virve Karling, joka ohjasi illan harjoitukset. 

Alisa Vainiontaus
Kuvaaja: Alisa Vainiontaus
"Käärmeenpureman uhri kiedotaan avaruuspeittoon"

Osastomme ensiapuryhmä harjoitteli Kapeenkosken maisemissa hätäensiapua yhdessä Suolahden ryhmän kanssa. Virve Karling piiristä laati harjoitukset, meidän ryhmämme jäsenet olivat "uhreina" ja suolahtelaiset saivat osoittaa taitojaan. Hyvin osasivatkin! Lopuksi osasto tarjosi mukanaolleille nuotiomakkaraa ja salaattia sekä pullakahvit.

Valmiusavaus on Vapepan jokavuotinen iso tapahtuma, jossa kouluttaudutaan ja tavataan tuttuja ja tuntemattomia. Tänä vuonna tapahtuma oli 2.-3. helmikuuta Ähtärin Honkiniemessä.  Äänekosken vapepalaisia oli mukana iso joukko. Oli hienoa seurata, kun viisi pitkän linjan Vapepa-aktiivia sai huomionosoituksen. Pertti Koivunen sai korkeimman mahdollisen eli ansioristin. Kuvassa vasemmalta Urpo Minkkinen (pronssinen ansiomitali), Jaakko Lassila (samoin), Pertti Koivunen, Matti Markkanen (kultainen ansiomitali) ja Jari Kiviniemi (hopeinen ansiomitali).

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.