Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille!

Osaston toimintaa:

Ensiapuryhmää vetää Helena Pasanen, puh. 0401486833.

Omaishoitajien tukitoiminta

Maire Tiihonen, 0405721085, email: maire.tiihonen@gmail.com

Terveyspiste  (Onnimannilassa 1 x/kk)

Raija Sirkka, 0503479793

Ystävätoiminta ja keräykset

Mervi Oksanen, 0405920113, email: meroksan@gmail.com

Osaston hallitus, valittu syyskokouksessa 17.11.2016:

Mervi Oksanen pj, Hilkka Kunelius, Helena Pasanen, Anne Pääkkönen, Maire Tiihonen vpj.   Varalla:   Matti Ahonen, Arja Poikolainen, Marja Rautiainen

Osaston virallinen postiosoite on Kaunolantie 5, 44400 Konginkangas. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15. (Entinen R-kioskin takahuone)

Toiminnantarkastajat ovat Eero Kovanen ja varalla Mauri Kangaskesti.

 

Uutiset

Sain tänään iltapäivällä eräältä osastomme aktiivilta kauhistuneen puhelun. Sammonkadulla asuva henkilö oli soittanut ja kertonut, että heillä kävi kaksi nuorta naista keräämässä Punaiselle Ristille ilman mitään keräystunnuksia tms. Kävi sitten ilmi, että he olivat näitä feissareita joilla on sininen liivi ja siinä risti. Kerkesin antaa onnettoman uutisen ÄKS:ään, joka hyvässä uskossa julkaisi sen. - Kun oikein pahasti mokaa, käy näin. Anteeksi feissarit! Ja lahjoittajat, jatkakaa huoleti - teitä tarvitaan!

Erja Salmela
Kuvaaja: Erja Salmela
"Pienryhmissä vaihdettiin ajatuksia ja kokemuksia"

Jyväskylässä järjestetylle Henkisen tuen peruskurssille osallistui lähes 30 henkilöä. Lauantaina ja sunnuntaina pidetty koulutus toteutettiin kahdessa ryhmässä ja kahden kouluttajan voimin. Henkisen tuen kurssilta saa perustietoja onnettomuustilanteiden jälkeisistä kriiseistä, niiden aiheuttamista reaktioista ja niistä selviytymisestä. Koulutus myös kehittää osallistujien henkisen tuen taitoja.

-      Mielestäni tällä kurssilla opetettavat asiat ovat tärkeä osa kansalaistaitoja, sanoo Punaisen Ristin kouluttaja Päivi Salovaara.

Anne Pälve
Kuvaaja: Anne Pälve
"Keskittyneitä ryhmätyöntekijöitä"

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirissä järjestettiin ensimmäinen laitosystäväkurssi maahanmuuttajille elokuussa yhteistyössä Vaasan suomalaisen osaston, Vaasan aikuiskoulutuskeskuksen (Oy EduVakk Ab) ja Kirkkopuistikon palvelutalon kanssa. Koulutus on osa opiskelijoiden suomenkielen opiskelua ja siihen osallistui viisi innokasta opiskelijaa, jotka vierailevat Kirkkopuistikon palvelutalossa tämän vuoden loppuun.

Tapahtumat

27.3.2017
Sijainti:
Kotakennääntie 15, 44100, Äänekoski

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.