Äänekoski

Sijainti:
-, 44100, Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille!

Nälkäpäivä-keräys  24.-26.9.2020 toteutettiin nettikeräyksenä ja lisäksi päivystimme tonkan kanssa S-Marketin edessä. Kiitos S-kaupalle että saimme tilaa keräykselle! Tulos tonkkakeräyksestä oli hyvä, noin 480 €. On hienoa, että niin monet ihmiset ymmärtävät auttamisen tärkeyden.

Osaston toimintaa:

Omaishoitajien tukitoiminta ja veripalvelu:  Maire Tiihonen 040-5721085,  maire.tiihonen@gmail.com.

Ystävätoiminta ja keräykset:  Mervi Oksanen 040-5920113,  meroksan@gmail.com.   

Valmiuden yhteyshenkilö: Kirsi  Lampinen 040-5967175, lampinenki@gmail.com

Kouluyhteistyö ja nuorisotyö: Merja Lampinen

Kotimaanavun yhteyshenkilö: Mervi Oksanen 

Ensiapuryhmä  on tauolla, ei ensiapupäivystyksiä.

Osaston hallitus vuoden 2020 alusta, valittu syyskokouksessa 15.11.2019: Kirsi Lampinen (pj), Heli Ahola, Veikko Askinen, Merja Lampinen, Maire Tiihonen.   Varalla: Matti Ahonen, Marja Rautiainen. Hallitukseen valittiin 4.6.2020 varsinaiseksi jäseneksi Minna Poutiainen eronneen H. Pasasen tilalle.

Osaston virallinen postiosoite on c/o Kirsi Lampinen, Sivakankatu 21, 44120 Äänekoski. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15. (Entinen R-kioskin takahuone). Toiminnantarkastaja on Eero Kovanen.

Uutiset

Valmiusavaus on Vapepan jokavuotinen iso tapahtuma, jossa kouluttaudutaan ja tavataan tuttuja ja tuntemattomia. Tänä vuonna tapahtuma oli 2.-3. helmikuuta Ähtärin Honkiniemessä.  Äänekosken vapepalaisia oli mukana iso joukko. Oli hienoa seurata, kun viisi pitkän linjan Vapepa-aktiivia sai huomionosoituksen. Pertti Koivunen sai korkeimman mahdollisen eli ansioristin. Kuvassa vasemmalta Urpo Minkkinen (pronssinen ansiomitali), Jaakko Lassila (samoin), Pertti Koivunen, Matti Markkanen (kultainen ansiomitali) ja Jari Kiviniemi (hopeinen ansiomitali).

Helena Pasanen
Kuvaaja: Helena Pasanen
"Teemun luokka potretissa "

Hyvä homma, Nälkäpäivä onnistui taas oikein hienosti! Kerääjiä oli kaikkiaan 36, mukana oli niin konkareita kuin ensikertalaisia. Hyvän näkyvyyden toi Koulunmäen yhtenäiskoulun 6B-luokka, joka opettajansa Teemu Vehviläisen johdolla oli liikkeellä perjantaina puolentoista tunnin ajan. Luokka kierteli kylää neljässä ryhmässä, ja keräystulos heillä oli yli 300 euroa. Ryhmien vetäjät olivat Teemun lisäksi Vili Kauppila, Tiina Savolainen ja Arja Poikolainen.

Tero Hintsa
Kuvaaja: Tero Hintsa
"Petäjävedellä esiintynyt Marja Korhonen valloitti yleisönsä ajatuksia herättävällä puheenvuorollaan"

Ystävätoiminnan kevätjuhlat pidettiin tänä keväänä Petäjävedellä ja Seinäjoella. Juhlat  keräsivät  edellisvuosien tapaan hyvin osallistujia. Molemmissa juhlissa oli noin 120 osallistujaa: ystävätoiminnan vapaaehtoisia, ryhmänohjaajia, ystävävälittäjiä sekä omaishoidon tukitoiminnan vapaaehtoisia.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.