Äänekoski

Sijainti:
-, 44100, Äänekoski

Tervetuloa Punaisen Ristin Äänekosken osaston kotisivuille

Haluatko auttaa Ukrainan kriisin uhreja? Voit lähettää varoja Katastrofirahastoon esim. osaston oman nettilippaan kautta, osoitteessa:
https://lahjoita.punainenristi.fi/team/spr-aanekosken-osasto
NÄLKÄPÄIVÄ-keräys lähestyy! Se järjestetään 22.-24. syyskuuta, osastossamme pääkeräys on torstaina ja perjantaina. Ilmoittaudu Merville jos haluat kerääjäksi.

Osaston toimijoita
Keräykset, ystävätoiminta, kotimaanapu: Mervi Oksanen 040-5920113, meroksan@gmail.com.
Ensiaputoimintaa ei tällä hetkellä ole.
Omaishoitajien tukitoimintaan kaivataan vapaaehtoisia. Jos Sinua kiinnostaa järjestää pieniä tapahtumia lapsiperheille niin ole yhteydessä Merviin.
Osaston hallitus v. 2022: Veikko Askinen (pj.), Matti Ahonen, Heli Ahola, Mervi Oksanen, Maire Tiihonen. Osaston virallinen postiosoite on c/o Veikko Askinen, Snellmaninkatu 6 B 26, 44100 Äänekoski. Toimitila on Pukkimäellä, osoitteessa Kotakennääntie 15, katutasossa. Toiminnantarkastaja on Liisa Ojala.

Uutiset

Iina Ronkainen
Kuvaaja: Iina Ronkainen
"Paineluelvytystä"

Ensiapuryhmän toiminta käynnistyi vauhdikkaasti elvytystalkoilla. Neljän osallistujan voimin kertailtiin elvyttämisen perusteita ja tositoimiin päästiin harjoittelun merkeissä. Paikalla oli myös Länsi-Suomen piiristä Virve Karling, joka ohjasi illan harjoitukset. 

Alisa Vainiontaus
Kuvaaja: Alisa Vainiontaus
"Käärmeenpureman uhri kiedotaan avaruuspeittoon"

Osastomme ensiapuryhmä harjoitteli Kapeenkosken maisemissa hätäensiapua yhdessä Suolahden ryhmän kanssa. Virve Karling piiristä laati harjoitukset, meidän ryhmämme jäsenet olivat "uhreina" ja suolahtelaiset saivat osoittaa taitojaan. Hyvin osasivatkin! Lopuksi osasto tarjosi mukanaolleille nuotiomakkaraa ja salaattia sekä pullakahvit.

Valmiusavaus on Vapepan jokavuotinen iso tapahtuma, jossa kouluttaudutaan ja tavataan tuttuja ja tuntemattomia. Tänä vuonna tapahtuma oli 2.-3. helmikuuta Ähtärin Honkiniemessä.  Äänekosken vapepalaisia oli mukana iso joukko. Oli hienoa seurata, kun viisi pitkän linjan Vapepa-aktiivia sai huomionosoituksen. Pertti Koivunen sai korkeimman mahdollisen eli ansioristin. Kuvassa vasemmalta Urpo Minkkinen (pronssinen ansiomitali), Jaakko Lassila (samoin), Pertti Koivunen, Matti Markkanen (kultainen ansiomitali) ja Jari Kiviniemi (hopeinen ansiomitali).

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.