Rautavaara

Sijainti:
Koulutie 1, 73900, Rautavaara
Puhelin: 
+358504208844
Sähköposti: 
rautavaara@punainenristi.fi

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) uuden hälytysryhmän perustamiskokous ja OHTO- koulutus järjestetään torstaina 31.1.2019 kello 17.00 alkaen Rautavaaran virastotalolla.

Kaikki toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita, osallistuminen ei vaadi välttämättä aikaisempaa kokemusta. Kahvitarjoilu!

Tervetuloa Rautavaaran osaston nettisivuille!

Suomen Punainen Risti on yksi Suomen suurimmista kansalaisjärjestöistä. Punaisen Ristin tehtävänä on auttaa apua eniten tarvitsevia kotimaassa ja ulkomailla. Punainen Risti auttaa ihmisiä katastrofien ja onnettomuuksien sattuessa ja kouluttaa heitä varautumaan niihin. Järjestö kannustaa ihmisiä hoitamaan terveyttään ja pitämään huolta toisistaan.

Punainen Risti Rautavaaralla Rautavaaran osasto on perustettu vuonna 1950.

Osastossamme on vajaa 100 jäsentä, joista aktiivisia vapaaehtoisia on noin 20. Osastossamme toimii terveyspiste, ensiapuryhmä, omaishoitajien tukitoimintaa, ystävätoiminta. Tämän lisäksi teemme kouluyhteistyötä Rautavaaran koulukeskuksen kanssa ja kuulumme Ylä-Savon henkisen tuen valmiusryhmään. Vuoden 2016 aikana olemme kehittämässä Vapepa -toimintaa sekä aktivoimassa Reddie Kids- kerhoa. Oletko kiinnostunut Punaisen Ristin toiminnasta? - Etsimme jatkuvasti uusia vapaaehtoisia, tervetuloa toimintaan mukaan!

 

 

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.