Uimaharju Ensiapuryhmä

Berit Kasurinen
Kuvaaja: Berit Kasurinen
"Ampumahiihdon Maailmancub 2020"
Sanna Hämäläinen
Kuvaaja: Sanna Hämäläinen
"Kolin Erämessuilla 2017"
"Harjoitusviikonloppu 2019"
"Harjoitusviikonloppu 2017"
Markku Kasurinen
Kuvaaja: Markku Kasurinen
"Veteraanien ampumahiihdon MM-kisoissa 2019"
"Alkusammutusharjoitus 2017"
"Suovu jotoksella 2015"

 

Toukokuussa 2015 40-vuotisjuhliaan viettäneen ensiapuryhmämme menon tahti ei ole laantunut, vaikka keski-ikä läheneekin. Virtaa riittää niin kerran kuukaudessa pidettäviin harjoituksiin kuin ensiapupäivystyksiinkin. Ryhmämme toimii myös Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun hälytysryhmänä. Oman erikoislaatuisuutensa tuo Stora Enson Enocellin tehtaiden työpaikkaryhmänä toimiminen; meillä on yhteisharjoituksia tehtaan palokunnan kanssa, ja toisinaan harjoittelemme tehdasympäristössä ihan omallakin porukalla.

Ryhmän vahvuus on tällä hetkellä 12 henkilöä. Luonnollisen vaihtuvuuden takia ryhmä tarvitsee aina uusia jäseniä. Älä epäröi liittyä mukaan, vaikka ea-taitosi eivät olisikaan viimeisintä huutoa. Yhdessä harjoittelemalla oppii ja loistavan yhteishengen ansiosta päästään pitkälle. Jos haluat päästä tapahtumien kulissien taakse, kuulla ne viimeisimmät hyvät jutut, laulaa karokea tai oppia kuinka elämää suuremmat paleltuman aiheuttamat rakkulat hoidetaan, tule mukaan jo seuraaviin harjoituksiin tai ota yhteyttä ryhmänjohtaja Joona Hämäläiseen.

Seuraa meitä myös somessa: http://www.facebook.com/spr.uimaharju.ea

@spr.uh.ea_ryhma

Uutiset

Piia Jounila
Kuvaaja: Piia Jounila
"Kuvassa vasemmalta oikealle: Mimmi Martiskin, Azra Topzu, Merja Pennanen ja edessä kyltin kanssa Saana Karjalainen"

Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri myöntää vuosittain Ennakkoluuloton edelläkävijä -huomionosoituksen järjestön ulkopuoliselle henkilölle, ryhmälle tai yhteisölle, joka piirin alueella on toiminut esimerkillisesti yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden edistämiseksi. Valinnan huomionosoituksen saajasta tekee piirin monikulttuurisuustoiminnan kehittämistyöryhmä.

Suomen Punaisen Ristin Savo-Karjalan piiri hyväksyi viime sunnuntaina pitämässään vuosikokouksessa julkilausuman, jossa se toivoo varautumiselle ja valmiudelle entistä merkittävämpää asemaa julkisessa keskustelussa ja muistuttaa yhteistyön tärkeydestä yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Viestinsä piirikokous suuntasi kunnille, omille jäsenilleen, muille järjestöille sekä tavallisille kansalaisille.

Leena Koskela / Suomen Punainen Risti
Kuvaaja: Leena Koskela / Suomen Punainen Risti
"Hallitus 2017-2020, kuvassa: Markku Suokas (vas), Sami Laitinen, Henri Backman, Otto Kari, Eija Karine, Pertti Torstila, Marju Pihlajamaa ja Outi Forsblom."

Pertti Torstila jatkaa järjestön puheenjohtajana

Suomen Punaisen Ristin puheenjohtajaksi valittiin suurlähettiläs Pertti Torstila 11.6. järjestön yleiskokouksessa Helsingissä. Hän on johtanut järjestöä jo kolme vuotta.

Järjestön varapuheenjohtajiksi valittiin Ann-Mari Audas-Willman (Vaasa), Otto Kari (Helsinki) ja Sami Laitinen (Oulu).

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.