SPR Ystävätoiminnan kouluttajat

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
"Ystävätoiminnan peruskurssilla Helsingissä. Kouluttajana Asko Keronen."

Tervetuloa ystävätoiminnan kouluttajien sivuille!

Sivut ovat tarkoitettu Punaisen Ristin ystävätoiminnan kouluttajien ja työntekijöiden käyttöön. Sivuilta löydät päiviteyt koulutusmateriaalit ja aineistot esimerkiksi ystävätoiminnan perus- ja jatkokoulutusten järjestämiseen. Ystävätoiminnan eri muotoihin voit tutustua SPR Ystävätoiminta-sivulla.

Koulutusten materiaalit löytyvät vasemmalla olevan linkkivalikon kautta (näkyy vain ryhmän jäsenille). Kouluttajien yhteisiä aineistoja, kuten Punaisen Ristin esittelyvideoita ja menetelmävinkkejä löytyy lisäksi SPR Vapaaehtoiskouluttajat-sivun Aineistoja-alasivulta.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksen materiaaleista jne. niin voit olla yhteydessä oman piirin sosiaalitoiminnan suunnittelijaan tai keskustoimiston terveyden -ja hyvinvoinnin yksikön Maaret Alarantaan (maaret.alaranta[@]punainenristi.fi), tai Matti Hetemäkeen (matti.hetemaki[@]punainenristi.fi).

Facebookista löytyy myös Ystävätoiminnan kouluttajille oma ryhmä "SPR Ystävä-kouluttajat". Ryhmä on vapaamuotoinen ryhmä kaikille Punaisen Ristin Ystävätoiminnan kouluttajille. Ryhmän jäsenet voivat jakaa kokemuksia ja vinkkejä koulutuksiin liittyen. Omassa on myös oma valtakunnallinen "Ystävätoiminnan kouluttajien ryhmä", olet tervetullut liittymään ryhmään ja vaihtamaan ajatuksia!

Uutiset

Voi hyvin auttaaksesi muita – psykososiaalisen tuen seminaari Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoisille järjestetään lauantaina 3.10.2020 Helsingissä. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös etänä.

Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia alustuksia ja oppimaan yhteisissä työpajoissa. Ohjelma ja lisätietoja liitteessä.

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 1/2020 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Punaisen Ristin pakolais- ja maahanmuuttotyön uutiskirje 6/2019 on ilmestynyt, voit lukea sen alla ladattavissa olevasta PDF-tiedostosta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.