SPR Ystävätoiminnan kouluttajat

Laura Kotila
Kuvaaja: Laura Kotila
"Ystävätoiminnan peruskurssilla Helsingissä. Kouluttajana Asko Keronen."

Tervetuloa ystävätoiminnan kouluttajien sivuille!

Sivut ovat tarkoitettu Punaisen Ristin ystävätoiminnan kouluttajien ja työntekijöiden käyttöön. Sivuilta löydät päiviteyt koulutusmateriaalit ja aineistot esimerkiksi ystävätoiminnan perus- ja jatkokoulutusten järjestämiseen. Ystävätoiminnan eri muotoihin voit tutustua SPR Ystävätoiminta-sivulla.

Koulutusten materiaalit löytyvät vasemmalla olevan linkkivalikon kautta (näkyy vain ryhmän jäsenille). Kouluttajien yhteisiä aineistoja, kuten Punaisen Ristin esittelyvideoita ja menetelmävinkkejä löytyy lisäksi SPR Vapaaehtoiskouluttajat-sivun Aineistoja-alasivulta.

Toive on, että koulutusmateriaaleja ei muokata, vaan niitä käytetään samanlaisina joka paikassa. Tällä varmistamme se, että kaikki koulutetut ystävät saavat samat tiedot.
Jos alueellasi on tarpeen korostaa ystävätoiminnan monimuotoisuutta, voit lisätä koulutusdioihin ja kurssimainoksiin "Monimuotoinen ystävätoiminta" -termin.

Mikäli sinulla on kysymyksiä koulutuksen materiaaleista jne. niin voit olla yhteydessä oman piirin sosiaalitoiminnan suunnittelijaan tai keskustoimiston terveyden -ja hyvinvoinnin yksikön Maaret Alarantaan (maaret.alaranta[@]punainenristi.fi), tai Matti Hetemäkeen (matti.hetemaki[@]punainenristi.fi).

Facebookista löytyy myös Ystävätoiminnan kouluttajille oma ryhmä "SPR Ystävä-kouluttajat". Ryhmä on vapaamuotoinen ryhmä kaikille Punaisen Ristin Ystävätoiminnan kouluttajille. Ryhmän jäsenet voivat jakaa kokemuksia ja vinkkejä koulutuksiin liittyen. Omassa on myös oma valtakunnallinen "Ystävätoiminnan kouluttajien ryhmä", olet tervetullut liittymään ryhmään ja vaihtamaan ajatuksia!

Uutiset

Miten saadaan uusia mukaan? Mitä nuoret haluavat tehdä? Miten lisätään moninaisuutta? Miksi se on tärkeää? Mistä löytyisi yhteistyökumppaneita? Miten tehdään toiminnasta kutsuvaa? Mitä ovat osallistumisen esteet? Miten niitä puretaan? Nuoret vastaavat. Tule kuulolle 16.03.2021 klo 18:00 – 19:30!

Liity Oma Punaisessa Ristissä mukaan ryhmään "Rasisminvastaisen kampanjan vapaaehtoiset" .

Kirjaudu Omaan ja liity https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/groups/group/1559 

Kuulet tuoreimmat uutiset rasisminvastaisen viikon kampanjaan liittyen! 

SPR Maahanmuuttotyön uutiskirje 3/2020 on ilmestynyt, lue lisää alta.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.