Ystävätoiminta

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi on välttämätöntä luopua toistaiseksi vierailuista asiakasystävien luona.  Vaikka ystäväparit eivät voikaan tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tavata toisiaan, on tärkeää pitää puhelimitse yhteyttä. Monen iäkkään henkilön sosiaalinen elämä supistuu näissä olosuhteissa entisestään.

Haagan seurakunta välittää naapuriapua. Sieltä voi tarvittaessa pyytää apua esim. ruokaostoksiin puhelimella 050 380 3201 tai sähköpostilla haaga.srk@evl.fi
Voit ilmoittautua myös vapaaehtoiseksi.

 

Tervetuloa mukaan ystävätoimintaamme!

Ystävänä voit toimia esimerkiksi keskustelu- tai ulkoiluseurana tietyn henkilön kanssa. Voit olla myös mukana järjestämässä virkistystilaisuuksia palvelutalon asukkaille.

Saattajana voit toimia vaikkapa vain kerran esimerkiksi lääkäri- tai röntgenkäynnillä tms. johon asiakas tarvitsee apua. Yksinäiselle lähimmäiselle voi pelkkä puhelinsoittokin olla tärkeä. Ystävyys on ilon lähde niin autettavalle kuin auttajalle.

Koulutamme ja tuemme vapaaehtoisiamme, eikä virkistystäkään ole unohdettu.

Ystävävälitykseemme saat yhteyden sähköpostilla lh.ystavavalitys@gmail.com sekä puhelimitse päivystysaikaan torstaisin klo 14:30 – 16:30 numerosta 045 1221252. Muina aikoina voit jättää viestin ja otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.