Viestinnän kouluttajat

Katriina Kuusela
Kuvaaja: Katriina Kuusela
"Viestintäkouluttajat Tampereella tammikuussa 2020"

Uutiset

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela

Syyskuussa järjestetään molemmat viestinnän moduulit webinaareina. Kouluttajina olette te, upeat vapaaehtoiskouluttajat. 

Jos et ole itse vielä antanut opetusnäytettä ja/tai vetänyt viestintäkoulutusta Teamsin kautta, tule inspiroitumaan ja seuraamaan koulutusta linjoille. Jaa tietoa kouluksista osastoille. 

Osastoviestinnän perusteet -koulutus on keskiviikkona 23. syyskuuta klo 17:30-19:30. Kouluttajina Tiina Pitkänen ja Juhana Päivärinta.

Somen käyttö osastoissa -koulutus keskiviikkona 30. syyskuuta klo 17:30-19:30. Kouluttajina Emilia Kauppi ja Sari Vesiluoma. 

Leena Koskela
Kuvaaja: Leena Koskela

Pidimme kesäkuussa molemmat viestinnän moduulit valtakunnallisina webinaareina. Molemmista on tehty tallenne ja ne ovat katsottavissa kesän ajan Youtubessa.

Osastoviestinnän perusteet: https://rednet.punainenristi.fi/node/58713

Somen käyttö osastoissa: https://rednet.punainenristi.fi/node/36782

 

Tervetuloa mukaan Somen käyttö osastoissa -webinaariin torstaina 25.6. klo 17:30-19:30. 

Voit osallistua koulutukseen, jos olet Punaisen Ristin vapaaehtoinen ja sinulla on jo vähän kokemusta sosiaalisen median käytöstä, esimerkiksi oma Facebook-profiili.

Kahden tunnin koulutuksessa saat perustiedot someviestinnästä ja sisällöntuottamisesta sekä tutustut osaston someviestinnän esimerkkeihin. Pääset myös harjoittelemaan osaston somepostauksen tekemistä.

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.