Viestinnän kouluttajat

Katriina Kuusela
Kuvaaja: Katriina Kuusela
"Viestintäkouluttajat Tampereella tammikuussa 2020"

Uutiset

Viestinnän vapaaehtoisten vetämät koulutukset käynnistyvät viimein pitkän tauon jälkeen! Syksyn Somen käyttö osastoissa -koulutus pidetään Teamsissa keskiviikkona 5.10.2022 kello 17.30–19.30! Seuraava somekoulutus päästään järjestämään todennäköisesti vasta ensi vuoden puolella, joten tästä saatte tekin mielellään välittää viestiä eteenpäin ja houkutella osastonne vapaaehtoisia ilmoittautumaan mukaan.

Ilmoittautuminen Omassa tästä

Mahtavaa saada teitä jälleen kouluttamaan viestintää!

 

Järjestämme syksyllä kaksi valtakunnallista viestintäkoulutusta Teamsin kautta. Kaipaamme niihin viestintäkouluttajia. 

Ilmoitathan pikimmiten Noooralle (noora.kero@redcross.fi), jos voit kouluttaa. Ajankohdat ovat: ma 4.10. klo 17:30-19:30 Osastoviestinnän perusteet ja ke 17.11. 17:30-19:30 Somen käyttö osastoissa. 

Tiedoksi myös, Osastoviestinnän perusteet -moduuli on nyt kokonaan käännetty ruotsiksi. Koulutusmateriaalit -osiossa on diat, kouluttajan ohje sekä koulutusrunko. 

Hei viestintäkouluttajat!

Osastoviestinnän perusteet -koulutus on nyt myös ruotsiksi: Grunderna för avdelningens kommunikation. Ruotsinkielinen diaesitys on lisätty ao koulutusmateriaaleihin. Kouluttajan ohje saadaan käännettyä ruotsiksi myös pian. 

Olettehan myös huomanneet, että osastoviestinnän diat on visualisoitu uudelleen. Voit käydä imuroimassa uudistetut diat koulutusmateriaaleista!

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.