Varsinais-Suomen piiri

 

 

Uutiset

Kati Lehtimäki / SPR
Kuvaaja: Kati Lehtimäki / SPR
"Vapaaehtoiset toimivat mm. kauppa-apuna Kaarinassa"

Suomen Punaisella Ristillä on sopimusperusteinen velvollisuus tukea viranomaisia erityisesti yhteiskunnan häiriötilanteissa. Tähän liittyen Punainen Risti välittää omien verkostojensa avulla tietoa viranomaisille siitä, mitä suomalaisille ja Suomessa asuville kuuluu, mitkä ovat suurimmat huolenaiheet ja minkälaista tukea viranomaisilta odotetaan. 

Jussi Vierimaa, SPR (oikea kuva)
Kuvaaja: Jussi Vierimaa, SPR (oikea kuva)
"Mika Vilpo kansainvälisissä avustustehtävissä Albaniassa (vasen kuva). Pisara 2019 -valmiusharjoituksessa harjoiteltiin mahdollisia kotimaan vesikriisejä varten (oikea kuva)."

Suomalaisen ITC-yrityksen palveluksessa konsulttina työskentelevän Mika Vilpon vapaaehtoisuus Punaisessa Ristissä alkoi yli 30 vuotta sitten. Kahdeksanvuotias löysi ensiapukerhosta toiminnantäyteisen harrastuksen, joka on johtanut siihen, että tällä hetkellä Vilpo vastaa SPR Turun osaston ensiapuryhmätoiminnasta ja valmiudesta. ”Auttamisen ilo ja hyödyksi oleminen ovat keskeisiä tekijöitä, jotka ovat pitäneet minut mukana tässä toiminnassa.”

Valmiudessa normaali- ja poikkeusoloissa

Jyrki Hännikäinen (vasen kuva)
Kuvaaja: Jyrki Hännikäinen (vasen kuva)

Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piirin uudeksi toiminnanjohtajaksi on valittu Kalle-Pekka Mannila. Hän ottaa perehdyttämisjakson jälkeen toiminnanjohtajan tehtävät vastaan 1.11.2020, jolloin nykyinen toiminnanjohtaja Pauli Heikkinen siirtyy eläkkeelle.

Tapahtumat

6.5. - 17.6.2020
Sijainti:
Yliopistonkatu 24A, 20100, Turku
2.6.2020 - 25.6.2020
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku
4.6.2020 - 25.6.2020
Sijainti:
Yliopistonkatu, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.