Varsinais-Suomen piiri

 

 

 

Uutiset

Anna Tenho
Kuvaaja: Anna Tenho

Nälkäpäivänä 26.–28.9. SPR Varsinais-Suomen piirin alueella lipaskeräyksessä kerättiin arviolta noin 100 000 euroa Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Tämä summa mahdollistaa esimerkiksi puhtaan veden saamisen lähes 7000 lapselle vuoden ajaksi. Nälkäpäivän lahjoitusvaroilla autetaan myös kotimaassa äkillisten onnettomuuksien uhreja, mm. juuri nyt SPR:n henkisen tuen koulutetut vapaaehtoiset ovat tukemassa Kuopiossa tapahtuneen väkivallanteon järkyttämiä ihmisiä.

Anna Tenho
Kuvaaja: Anna Tenho
"Pyhärannan osasto valmiina Nälkäpäivä-lauantaihin."

Nälkäpäivä-lauantai sujui Varsinais-Suomessa hyvässä tunnelmassa. Aurinko siivitti paikallisosastojen tapahtumia, joita riitti vielä lauantainakin ympäri maakuntaa.  Myynnissä oli Nälkäpäiväleivän lisäksi mm. munkkeja, räiskäleitä, hernekeittoa ja metrilakua.

Kaikkiaan 33 osastoa 48 osastosta järjesti lauantaina Varsinais-Suomessa keräyksen. Nälkäpäivässä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. 

Huomio puhtaan veden puutteeseen

Anna Tenho
Kuvaaja: Anna Tenho
"Salon osaston Angelniemellä lipaskerääjät olivat lossirannassa"

Nälkäpäivä jatkui perjantaina Varsinais-Suomessa hyvissä tunnelmissa niin vapaaehtoisten kuin lahjoittajienkin osalta. Myös sää oli edelleen aurinkoinen.

Tapahtumat

15.10.2019
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku
21.10.2019
23.10.2019
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.