Varsinais-Suomen piiri

 

 

Uutiset

Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
"Pyhärannassa myynnissä oli herkullisia "nälkäpäiväpossuja""

Varsinais-Suomessa Nälkäpäivä-keräyksen viimeisen päivän tunnelma oli hyvä. Upeat, aktiiviset osastojen vapaaehtoiset toivat Punaisen Ristin näkyväksi joka puolella Varsinais-Suomea, ja he jaksoivat toivottaa kaikki mukaan keräykseen vielä lauantainakin. Paikallisosastoissa oli monenlaisia keräystapahtumia, joissa lipaskeräyksen lisäksi oli tarjolla mm. nälkäpäivälounas tai myynnissä hernekeittoa, kahvia, pullaa ja possumunkkeja sekä arpoja.

Lauantain positiivisia tunnelmia lisää valokuvissa.

Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
"Kalannin osaston iloiset leivänmyyjät myivät 400 kpl Salosen leipomon nälkäpäiväleipiä"

Varsinais-Suomessa Nälkäpäivä-perjantai sujui positiivisissa merkeissä. Kerääjiä oli liikkeellä torstaita enemmän, ja aurinkokin suosi keräykseen eri tavoin osallistuneita. Paikallisosastoissa kerääjät saivat paljon positiivisia ja kannustavia kommentteja Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnasta ja paikallisesta auttamisesta.

Katso valokuvia osastojen iloisista keräystunnelmista.

Varsinais-Suomen piirin 48 osastosta 34 osastolla oli perjantaina lipaskerääjiä liikkeellä, useilla osastoilla oli myynnissä myös hernekeittoa ja nälkäpäiväleipää.

Sirpa Lehtimäki
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki
"TPS Salibandyn ja HC TuTo:n pelaajat ovat osa Punaisen Ristin auttamisen ketjua"

Varsinais-Suomessa Nälkäpäiväkeräys alkoi hyvin, vaikka sää olikin hieman harmaa. Osastojen vapaaehtoiset eri puolilla Varsinais-Suomea olivat organisoineet kerääjiä näkyville paikoille, ja näin he antoivat paikkakuntalaisilla mahdollisuuden osallistua auttamisen ketjuun. Turussa mukana lipaskerääjinä oli myös TuTo Hockeyn ja TPS Salibandyn pelaajia.

Tapahtumat

20.11. - 1.12.2017
Sijainti:
Alinenkatu 26, 23500, Uusikaupunki
23.11.2017
27.11.2017
Sijainti:
Yliopistonkatu 24 A, 2 krs, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.