Varsinais-Suomen piiri

 

Uutiset

Pauliina Pensikkala
Kuvaaja: Pauliina Pensikkala
"Ajmal Parsa bändeineen tunnelmoi afganistanilaisella musiikilla Vimmassa järjestyssä konsertisssa."

Punaisen Ristin viikkoa vietettiin Varsinais-Suomessa mm. Punaisen Ristin viikon konsertin, Hiljaisen mielenilmauksen ja Turvapaikka ja terveys -seminaarin merkeissä.

Maanantaina Punaisen Ristin viikon konsertissa Vimmassa esiintyivät Maija ja Nadir Aflatuni, Ajmal Parsa bändeineen sekä Mea Karvonen ja Mitra Matouf. Tunnelmat vaihtelivat farsin ja turkin kielellä esitetyistä kappaleista Michael Jacksoniin. Upeat esiintyjät hurmasivat yleisönsä.

Pahoittelemme, mutta Turun Pluspisteen avaus viivästyy lupa-asioiden viivästymisen vuoksi. Ilmoitamme nettisivuillamme heti kun saamme Pluspistetoiminnan käyntiin.

Punaisen Ristin Pluspisteiden tarkoitus on tarjota maksutonta ja nimetöntä hiv-testausta sekä luottamuksellista tukea ja neuvontaa hiv- ja seksuaaliterveyskysymyksissä.
 
Kunhan lupa-asiat saadaan kuntoon, Punaisen Ristin Pluspiste Turussa tulee toimimaan osoitteessa Yliopistonkatu 24 A, 4. krs, Turku, ja se tulee olemaan avoinna kerran viikossa.

SPR:n Varsinais-Suomen piirissä on käynnissä ”Turvapaikanhakijoiden osaamisen tunnistaminen ja työelämään tutustuminen” –hanke. Hankkeessa etsimme turvapaikanhakijoille työelämään tutustumispaikkoja (TET).

Voisiko sinun työpaikaltasi tai kontaktiesi kautta löytyä TET-paikkaa?

Turvapaikanhakijoiden työelämään tutustumisjakso (TET)

Tapahtumat

24.5.2016 - 26.5.2016
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku
24.5.2016 - 25.5.2016
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku
26.5.2016 - 27.5.2016
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.