Varsinais-Suomen piiri

 

 

Uutiset

Nina Susi
Kuvaaja: Nina Susi
"SPR-vapaaehtoinen Esko Palovaara on keskustellut auttavan puhelimen myötä mm. käytännön haasteista koronavirusepidemian aikana sekä viruksen herättämistä peloista ja tunteista."

- Kirjoitus on julkaistu Turun Sanomien alio-kirjoituksena 21.07.2020

Tommi Virtanen
Kuvaaja: Tommi Virtanen
"Aluksella toimivat Punaisen Ristin ja Suomen Meripelastusseuran vapaaehtoiset"

Suomen Punaisen Ristin ja Suomen Meripelastusseuran yhdessä toteuttama Caritas-ensivastetoiminta aloittaa juhannuksesta elokuun alkuun jatkuvan keskeytyksettömän ensivastepäivystyksen torstaina 18.6.2020. Päivystys toteutetaan järjestöjen yhteistyönä Turun meripelastusyhdistyksen ABSO pelastusveneellä Saaristomerellä. Aluksella on pääosan ajanjaksosta välitön lähtövalmius saaritukikohdassaan Airistolla tai muualla Saaristomerellä ympäri vuorokauden. Aluksen miehityksestä vastaavat Punaisen Ristin ja Suomen Meripelastusseuran vapaaehtoiset.

Kati Lehtimäki / SPR
Kuvaaja: Kati Lehtimäki / SPR
"Vapaaehtoiset toimivat mm. kauppa-apuna Kaarinassa"

Suomen Punaisella Ristillä on sopimusperusteinen velvollisuus tukea viranomaisia erityisesti yhteiskunnan häiriötilanteissa. Tähän liittyen Punainen Risti välittää omien verkostojensa avulla tietoa viranomaisille siitä, mitä suomalaisille ja Suomessa asuville kuuluu, mitkä ovat suurimmat huolenaiheet ja minkälaista tukea viranomaisilta odotetaan. 

Tapahtumat

13.8.2020
Sijainti:
Webinaarina, 28130, Pori
13.8.2020 - 14.8.2020
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku
17.8.2020
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.