Varsinais-Suomen piiri

 

 

Uutiset

"Virtuaalikahvit lähetettiin kotikutoisesta studiostamme Yliopistonkadulta"

Suomen Punaisen Ristin Varsinais-Suomen piiri täytti 17.11.2020 85 vuotta! Juhlat järjestettiin rentona virtuaalikahvitilaisuutena. Koronan vuoksi fyysisen yleisötapahtuman järjestäminen ei ollut mahdollista, mutta iloa, lämpöä ja tunnelmaa välitettiin ruutujen kautta. 

Juhlasisällössä historian havinaa ja tulevaisuutta

"Tule vapaaehtoiseksi - juuri sinun apuasi tarvitaan!"

Turun Messukeskuksessa järjestetään Influenssarokotuskampanja marras-joulukuussa. Turun kaupunki toteuttaa yli 18-vuotiaiden riskiryhmäläisten ja 65 vuotta täyttäneiden rokotukset tänä vuonna Turun Messukeskuksessa. Messukeskuksen rokotuksiin on varattava aika. Punainen Risti on Turun kaupungin pyynnöstä kampanjassa apuna. 

Sirpa Lehtimäki, SPR
Kuvaaja: Sirpa Lehtimäki, SPR
"Punaisen Ristin koulutetut henkisen tuen vapaaehtoiset jalkautuvat tarvittaessa kriisipaikoille, kuten Turun kauppatorin terroriteossa vuonna 2017."

Vapaaehtoistoiminta on joustava, nopeasti reagoiva ja taloudellinen tapa tukea yhteiskuntaa äkillisissä kriisitilanteissa ja onnettomuuksissa. Auttamisen motivaatio muodostuu hyvän olon tunteesta, itsensä kehittämisestä, vaihtelusta tai sosiaaliseen verkostoon kuulumisesta.

Tapahtumat

14.9. - 14.12.2020
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku
23.10.2020 - 31.12.2020
Sijainti:
Etätoiminta, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.