Varsinais-Suomen piiri

 

 

Uutiset

Joonas Brandt
Kuvaaja: Joonas Brandt

Valtakunnallinen omaishoitajien viikko 24.11.–1.12. on vuosittain järjestettävä teemaviikko, jolla halutaan nostaa esiin omaishoitoasioita. 

Suomen Punainen Risti kysyi tammikuussa 2019 omaishoitajilta ja heidän läheisiltään, millaista tukea ja apua omaishoitajat tarvitsevat jaksaakseen omaishoitajan arkea. Vastauksissa korostui henkisen tuen lisäksi hyvin vahvasti käytännön apu arjen askareissa.

"Nuorten turvatalo Turussa on avoinna vuoden jokaisena päivänä."

Turussa Yliopistonkadulla toimiva Punaisen Ristin Nuorten turvatalo on palvellut turkulaisia nuoria kriisimajoituksen ja keskusteluavun merkeissä 25 vuotta. Ensimmäinen turvatalo on aikoinaan avattu Helsinkiin. Yöpyvien asiakkaiden ikähaarukka vaihtelee n. 12 ikävuodesta parikymppisiin.

Anna Tenho
Kuvaaja: Anna Tenho
"Toimitusjohtaja Olli Aakula LähiTapiola Varsinais-Suomi"

Piirin yrityskumppani LähiTapiola Varsinais-Suomen syntyjuuret ulottuvat vuoteen 1867. Tuolloin perustetusta Maskun omituisesta paloapuyhtiöstä on vuosien kuluessa yhdistymisten ja fuusioiden myötä muotoutunut LähiTapiola Varsinais-Suomi, joka toimii Turun talousalueella.

”Yhtiömme arvot ovat hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus”, kertoo tämän Elämänturvayhtiön toimitusjohtaja Olli Aakula. ”Keskeistä meille on ollut yhtiön synnystä lähtien paikallisuus ja keskinäisyys. Teemme asioita, jotka ovat eduksi paikallisesti”, Aakula jatkaa.

Tapahtumat

9.12.2019
10.12.2019 - 11.12.2019
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku
16.12.2019
Sijainti:
Yliopistonkatu 24, 20100, Turku

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.