Vantaa, ensihuoltoyksikkö

Milla Mäkilä
Kuvaaja: Milla Mäkilä
"Vantaan ensihuoltoyksikkö mukana pakolaisten vastaanotossa toukokuussa 2012"
Milla Mäkilä
Kuvaaja: Milla Mäkilä
"Vantaan ensihuoltoyksikkö mukana pakolaisten vastaanotossa toukokuussa 2012"
Milla Mäkilä
Kuvaaja: Milla Mäkilä
"Vantaan ensihuoltoyksikkö mukana pakolaisten vastaanotossa toukokuussa 2012"
Sijainti:
Kaivosrinteenkuja, 01610, Vantaa
Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Onko Sinulla kiinnostusta tai kokemusta ensiavun, henkisen huollon tai psyykkisen tuen alueelta sekä mahdollisuutta ja halua sitoutua?

 

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Onko Sinulla kiinnostusta tai kokemusta ensiavun, henkisen huollon tai psyykkisen tuen alueelta sekä mahdollisuutta ja halua sitoutua? Toiminnassamme on myös mahdollista kouluttautua, sillä suurin osa toimijoistamme on täysin maallikoita. Saatat olla juuri oikea henkilö ensihuoltotoimintaan. Ryhmässämme on tällä hetkellä toistakymmentä aktiivista jäsentä Vantaan eri osastoista.

Avustamme viranomaisia tarvittaessa muun muassa tulipalojen uhrien auttamisessa, kiintiöpakolaisten vastaanottamisessa ja kotikuntiinsa ohjaamisessa, etsintäjoukkojen ensihuoltopalveluissa sekä muissa viranomaisten kanssa sovituissa tehtävissä. Toiminta ensihuoltoyksikössä antaa uusia kokemuksia ja mahdollisuuden auttaa kanssaihmisiä. Jokainen avustustilanne on erilainen, sillä kohderyhmäkin vaihtuu aina.

Vantaan Ensihuoltoyksikkö ottaa edelleen joukkoonsa reipasta väkeä. Ota yhteyttä yksikön vetäjään.

Ensihuoltoyksikön yhteystiedot

  • ryhmän vetäjä Mirja Bergström, puh. 0500 454 800, sähköposti mirja.bergstrom_at_elisanet.fi

Vantaan ensihuoltoyksikön kokoontumispaikka vaihtelee, joten seuraa ohjelmaa, josta ilmenee aina illan vastuuhenkilö, joka kertoo seuraavan kokoontumispaikan.

Uutiset

Maaria Kuitunen
Kuvaaja: Maaria Kuitunen

Helsingin ja Uudenmaan piiri tarjoaa HOK-Elannon tuella ensiapukoulutusta kaikille kasiluokkalaisille. Se on tärkeää, koska nuoret viettävät entistä enemmän aikaa pois kotoaan, ja vapaa-ajalla ja harrastuksissa sattuu ja tapahtuu usein. Ensiapu on elämäntaito, eikä sen harjoittelua voi aloittaa liian aikaisin. 

Lue Yhteishyvän juttu paperilehdestä sivulta 106 tai verkkolehdestä

Oletko ollut mukana jo vuosia vai vasta vähän aikaa, mutta sitäkin suuremmalla palolla? Tuletko hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat olla mukana vahvistamassa järjestön vapaaehtoistoimintaa? Oletko harkinnut kouluttajaksi ryhtymistä?

Vantaan ensihuoltoyksikön ohjelma syyskaudelle 2018 on nyt julkaistu, tervetuloa mukaan!

Ohjelma on ohessa liitteenä.

Yhteystiedot: Mirja Bergström, puh: 0500 454 800 mirja.bergstrom_at_elisanet.fi (vaihda @-merkki _at_ tilalle)

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.

Foorumikirjoitukset

Ei foorumikirjoituksia juuri nyt.