SPR ja Vapepa Valmiuskouluttajat

Sari Parjanen
Kuvaaja: Sari Parjanen

 

HUOM!

Näiden sivujen päivittäminen on päättynyt. Ajantasaiset koulutusmateriaalit löytyvät Vapepan Extranetistä Valmiuskouluttajat / Beredskapsutbildare -ryhmästä: https://extranet.vapepa.fi/ryhmat/valmiuskouluttajat/dokumentit/

Kysymyksiisi koulutusmateriaaleista ja valmiuskouluttajien sivuista vastaa keskustoimiston valmiuskoulutussuunnittelija Taru Hakanen, taru.hakanen@punainenristi.fi. Vapaaehtoisesta pelastuspalvelusta ja sen tapahtumista löydät lisätietoa osoitteesta www.vapepa.fi.

Jos olet kiinnostunut toimimaan valmiuskouluttajana, ota yhteyttä oman Punaisen Ristin piirisi valmiuspäällikköön.

Valmiuskouluttajilla on myös oma FB-ryhmä, jossa keskustellaan kouluttajille ajankohtaisista asioista. (Punainen Risti ei toimi ryhmän ylläpitäjänä.)

Uutiset

Vapepan extranetti on otettu käyttöön. Siellä on mm. valmiuskouluttajien oma ryhmä, josta löydät materiaalia sekä useamman keskustelufoorumin. 

Jos et ole vielä kirjautunut extranettiin, niin tässä ohjeet siihen:

Vapepan extranet –sivut löytyvät osoitteesta https://extranet.vapepa.fi/.  

VAK täydennyskoulutus järjestetään 14-15.10.2017 Nynäsissä. Kaikille linjoille yhteinen ohjelma sisältää tänä vuonna lyhyen tietopaketin öljyntorjunnasta sekä perehdymme erilaisiin toiminnallisiin opetusmenetelmiin ja samalla syvennämme osaamistamme kouluttajana. Tähän meidät johdattaa OK Siviksen Kirsi Ahonen.

Linjakohtaiset sisällöt tarkentuvat melko lähellä itse koulutusta, mutta luvassa on tietojen ja taitojen päivittämistä. Ja tietysti sitä tärkeää eli verkostoitumista!

Kevään 2017 VAK-sisältöosalla sovittiin, että emme jaa muistitikkua vaan kaikki materiaali päivitetään RedNettiin. Tätä päivitystä tehdään parhaillaan ja vanhentuneita materiaaleja poistetaan ja uusia lisätään kevään ja kesän aikana.

Sivuille kirjataan päivämäärä, jolloin sivua on muokattu. Kannattaa siis seurata. 

Päivityksestä vastaa valmiuskoulutussuunnittelija Petra Alijärvi (petra.alijarvi@redcross.fi).

Tapahtumat

Ei tapahtumia juuri nyt.