joulukuu 2021

30.12.2021
Tulisitko vapaaehtoiseksi Mikkelin keskussairaalaan koronarokotusten avustamistehtäviin?
Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat avustaneet Mikkelin keskussairaalan koronarokotuspisteellä tapaninpäivästä lähtien Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten pyynnöstä. 
Kati Laitila
Tulevaisuudessa tilaajan on helppo löytää netistä SPR:n päivystyspalvelut ja tilaaminen onnistuu helpon ja selkeän linkin kautta. Osaston ensiapuryhmä saa suoraan tilauksen määrittelemäänsä sähköpostiin. Päivystyksen hallinta järjestelmässä vähentää paperitöitä ja helpottaa toimintaa. Pyrimme vastaamaan tilaajan toiveisiin ensisijaisesti ensiapupäivystysten, mutta tarvittaessa myös päihdetyön, seksuaaliterveyden ja henkisen tuen toimintojen osalta.
Mummokaveruudesta paljon iloa
Jenni Rotosella on ollut SPR:n ystävätoiminnan kautta nimetty mummokaveri jo useita vuosia. Helsingin Sanomien haastattelussa (29.12.2021) https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008480162.html hän kertoo " saaneensa myös itse ystävyytensä kautta paljon henkistä hyvinvointia".
Janakkalan Osuuspankki on tehnyt lahjoituksen kolmelle toimijalle Joulun Hyvä työ-lahjoituksen nimissä. Lahjoituksen saajina ovat olleet tänä vuonna 2021 Mannerheimin Lastensuojeluliitto sekä SPR:n Janakkalan ja Tervakosken osastot. Yhteensä varoja on lahjoitettu 10.000 euroa.
Punaisen Risti Lohjan osasto toivottaa kaikille Rauhallista Joulua!
Toimintavuosi 2021 on saatu pian päätökseen. Vuoden aikana Suomen Punaisen Ristin Jyväskylän osaston vapaaehtoiset ovat mn.
Sipoon Osasto on lahjoittanut ”Hyvä Joulumieli – keräyksen” 60kpl lahjakortteja Sipoon vähävaraisille lapsiperheille ja vanhuksille.
Syksyn Nälkäpäiväkeräys 2021 Sipoossa tuotti 6424.98€ joka on yli 30% enemän kuin 2020 Nälkäpäiväkeräys.
EL
SPR Sääksjärven osasto toivottaa kaikille hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta 2022! Lämmin kiitos jokaiselle jäsenelle, lahjoittajalle, vapaaehtoiselle ja yhteistyökumppanille kuluneesta vuodesta.
SPR Hämeenkyrön osasto toivottaa kaikille hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta 2022!
Suuri kiitos jokaiselle jäsenelle, lahjoittajalle, vapaaehtoiselle ja yhteistyökumppanille kuluneesta vuodesta. Te teette mahdolliseksi kaiken toimintamme. Olette tärkeitä omalla paikallanne.
...
Seuraamme koronatilannetta ja siihen liittyviä rajoituksia ja tiedotamme tulevista tapahtumista ja muutoksista ensisijaisesti osaston some-kanavilla:
Oikein rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2022! Toivottaa Ruissalon osaston hallitus
Leena Koskela
22.12.2021
STM on pyytänyt järjestöjen apua pahentuneessa koronatilanteessa.
Osastoille saattaa tulla tukipyyntöjä kunnilta tai sairaanhoitopiireiltä erityisesti koronarokotuksissa tukemiseen ja rokotettujen jälkiseurantaan. Jos osastonne saa tukipyynnön, pyydämme olemaan yhteydessä piiriin jo ennen viranomaisten pyyntöön vastaamista.
Piiritoimisto on suljettu 23.12.2021 -9.1.2022 välisen ajan. Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta 2022.
Kiitos kuluneesta vuodesta osastomme vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille!
Osastotoimistomme on suljettuna 22.12.2021-2.1.2022 välisen ajan.
Hyvää Joulua ja Onnellista Vuotta 2022!
Kiitos kuluneesta vuodesta, arvoisat vapaaehtoisemme ja yhteistyökumppanimme!
* Kaakkois-Suomen piirin toimisto on suljettu 23.12.–2.1. *
Vuoden viimeisessä koulujen uutiskirjeessä paljastetaan Nälkäpäivä-kilpailun voittaja ja kannustetaan tutustumaan Tiedekeskus Heurekassa vastikään avautuneeseen Katastrofien keskellä -näyttelyyn, jonka suunnittelussa on ollut mukana Punaisen Ristin asiantuntijoita.
SPR Varsinais-Suomen piirin piiritoimiston asiakaspalvelu (Yliopistonkatu 24 A, Turku) on suljettuna 22.12.2021 - 6.1.2022.
Rauhallista joulun aikaa ja hyvää uutta vuotta 2022!
 
Joulua vietetään tänäkin vuonna pandemiasta johtuen poikkeuksellisessa tilanteessa ja moni saattaa viettää sitä yksin.
Joulupuhelu -kampanjan idea on yksinkertainen. Kampanja haastaa tarttumaan puhelimeen ja soittamaan ystävälle, tuttavalle tai vaikka sukulaiselle, jota ei ole aikoihin tavannut. Joulusoitto on mukava tapa tehdä hyvää, jakaa iloa ja muistaa esimerkiksi yksin joulua viettäviä.
Tästä voit lukea joulukuun uutiskirjeen.
Katso linkki https://docs.google.com/document/d/1cPh71e_f7SaUytZcLAKg_R-TjUzjjy_B/edi...
Ulvilan osasto kiittää lämpimästi Nälkäpäiväkeräykseen lahjoittaneita ja lipaskerääjiä. Lipaskeräys ja limpun myynti tuottivat SPR:n katastrofirahastoon yhteensä 2769€. Jouluiloa ja hyvää vuotta 2022! Hallitus